![]() |
#1102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() padl tiases, scotty, wuje od polakow, a jezeli chodzi o swe to padl xan karde tyle wiem co widzialem w venore ;-)
|
![]() |
![]() |
#1103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak wszyscy jada to ja tez....
![]() A tak na serio, to szkoda, ze sie dales... Puge chyba Ci Arvit PACC zalatwil ^_^ http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20068
#1104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() + puge ethiellant i yantothios
|
![]() |
![]() |
#1105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Straszyn k. Gdańska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Rebeliant
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Saruman Army
|
![]() ;O
Dopiero dałem loga i już się zlamiliście napki, czekam na film xD <cioty, i wy chcecie ich dogonić we fragach?!> ^.^ |
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Troszke bardzo szkoda :/
Chyba sie pospieszyliscie z tym odwetem za Arvita.
#1107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Zdaza sie, jutro bedzie lepiej
|
![]() |
![]() |
#1108 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oby....
Ktokolwiek z Was nagrywal ta akcje? Bo chetnie bym obejrzal, w szczegolnosci, ze Puge padl ^_^ EDIT: Juz jest filmik, ide ogladac ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20075
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 06-03-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#1109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() EHEHEHEHEHEH napisze to samo co arvit ;D
zlaaaaaaaaaaaaaaamilem w chuj, mozecie po mnie jechac
#1111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() 23:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Slash'Cedz. He was killed by a fire devil.
#1112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Hm no to powiem wam dlaczego odnieslismy taka porazke.Jak zwykle Unicron nie opanowal swojego temperamentu i wyjebal z depo trapnol xana i nabil pz no to juz musielismy wszyscy wybiec beze mnie i blu bo ja nie mam monitora chwilowo a Balu byl na jakis zawodach.I bylo to gpupota poniewaz odwaznie wyszli z 2 sorkami a powinni poczekac na mnie ja bym poszedl do kumpla albo pozyczyl monitor a wszyscy szwedzi byli wylogowani w venore i kazdy o tym bardzo dobrze wiedzial wiec ja tez nie potrafie zrozumiec tej decyzji.Ale nie bylo tak zle Xan karde i Papuge padli a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;pAle bedzie lepiej juz jestesmy codziennie na vt w duzych ilosciach i mozemy sobie robic spontaniczne akcje tak jak na Nortecu kazdemu zdaza sie jakis blad nam sie on przydazyl wczoraj nawet swe ktorzy sa dream team padli masowo takze chyba nam wybaczycie.
List do Koryntian Rozdzial 5-8 Ksiega 7 |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#1115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]() A te 60 lvl'e, ktorzy padli tez zawsze są przydatni ![]() ![]()
![]() |
#1116 |
Guest
|
![]() Zaczyna sie pierdolenie sidara co to polacy nie zrobili ble ble ale jego oczywiscie nie bylo no ale gdyby juz mial ten monitor to by wygrali >.> xD
|
![]() |
#1117 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() @legiren
Nikogo nie zabijamy za nic. Thorval robił PA, cały czas z Pzem więc niech się nie dziwi. A chcecie lizać dupe Swe? to liżcie, zobaczymy. w przyszłośći jak na tym wyjdziecie @Marczio Ubicie thorvala nie było głupim posunięciem. Padł po prostu za to że robił PA na polakach , jak mówiłem nikt bez powodu nie pada. @Flopik Arvit nie uciekał do Ab tylko do Kazoo. Co do ostatniego battle, osobiście jestem zadowolony. Popadali Ethiellant, Tiases, Yantothios z Polaków, Puge, Xan Xarde ze Szwedów. Moim zdaniem mimo osłabień w naszej armii udało się ładnie powalczyć. Gdybanie o tym co by było jeśli nas byłoby więcej raczej nie ma sensu. A to w jakich okolicznościach padły te mniejsze lvl hmm. Scotty Dermyn zaczął biec w drugą stronę niż powinien co wynikło również z szybkości jego poruszania się, nie nadążył kiedy więszkość naszych poruszała się do zachodniego wyjścia z Venore. Thal Xarin zbyt mały lvl aby mieć szanse w ucieczce na Desert. Wujek widocznie też z powodu szybkości postaci nie nadążał uciekać z całą resztą. Dobrze, że nie boimy się wyjść. Chodzi również o to, że po dedzie Scottiego albo Thal Xarina nie tracimy nic oprócz jego expa i paru runek. A to, że pisze na stronie Frag nie znaczy aż tak wiele |
![]() |
![]() |
#1118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() @legiren
Nikogo nie zabijamy za nic. Thorval robił PA, cały czas z Pzem więc niech się nie dziwi. A chcecie lizać dupe Swe? to liżcie, zobaczymy. w przyszłośći jak na tym wyjdziecie @Marczio Ubicie thorvala nie było głupim posunięciem. Padł po prostu za to że robił PA na polakach , jak mówiłem nikt bez powodu nie pada. @Flopik Arvit nie uciekał do Ab tylko do Kazoo. Co do ostatniego battle, osobiście jestem zadowolony. Popadali Ethiellant, Tiases, Yantothios z Polaków, Puge, Xan Xarde ze Szwedów. Moim zdaniem mimo osłabień w naszej armii udało się ładnie powalczyć. Gdybanie o tym co by było jeśli nas byłoby więcej raczej nie ma sensu. A to w jakich okolicznościach padły te mniejsze lvl hmm. Scotty Dermyn zaczął biec w drugą stronę niż powinien co wynikło również z szybkości jego poruszania się, nie nadążył kiedy więszkość naszych poruszała się do zachodniego wyjścia z Venore. Thal Xarin zbyt mały lvl aby mieć szanse w ucieczce na Desert. Wujek widocznie też z powodu szybkości postaci nie nadążał uciekać z całą resztą. Dobrze, że nie boimy się wyjść. Chodzi również o to, że po dedzie Scottiego albo Thal Xarina nie tracimy nic oprócz jego expa i paru runek. A to, że pisze na stronie Frag nie znaczy aż tak wiele |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Sidar ktory reason wybiezecie jak ja padne 1-20 bo ultimation ma 20 powodow zebym padl.(Zmyslonych) |
|
![]() |
![]() |
#1120 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sidar
Wszystko ladnie pieknie, ale uzywaj bracie wiecej tych przecinek, kropek i duzych liter, bo naprawde ciezko sie to czyta :/ @Marczio Madrze prawisz ^_^ Wodki sie z Toba moge napic (o iles pelnoletni ![]() @battle Bylo fajnie, ale mysle, ze uciekajac powinniscie jakos to zorganizowanie robic, tak aby nizsze lvle, jak np Scotty mogli uciec z Wami, a nie padac.