![]() |
#11281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Stan: Na Emeryturze
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() Cal of Duty Rooox Ale Na Ps3 mi sie lepiej gra uehuehueh xD
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rekinho
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Czasowstrzymywacze
Świat: Luminera
Poziom: 148
Poziom mag.: 73
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() ta ale filip mial ping widze 110 co w csie daje juz lekkie lagi ;d
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk Ostatnio edytowany przez Zeriel - 06-10-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11285 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Rekinho
Gildia: Czasowstrzymywacze
Świat: Luminera
Poziom: 148
Poziom mag.: 73
|
![]() i co z tego , bez lagow tez jest pipka haha xD! inso sux ehehhe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11286 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: Kst
Imię: Knight jakistam
Profesja: Elite Knight
Poziom: 45+
Skille: 75~/70~
Poziom mag.: 6
|
![]() Siemka.. Na sam początek chcialbym wyjasnic kilka spraw...
@Druid Philip Od zawsze chwytales sie bezsensowynych paymentow i prubowales ich miec jak najwiecej i zgrywac cwaniaka... A teraz chcesz wkopac Emefa za cos czego nie zrobil ... Grom From Danera to nie nikt inny niz ja i moj rl "Pidol" @Knight Deadlys , Ether Dymek <-- Kupione przez aktualnego "Emef Buhh" ale byly moje i mojego rl'a ktorego nicku nie moge zdradzic... Dymek mial hacka przez starego ownera... Moze nim pogram <hehe> To by bylo na tyle.... xD Vox wygra wojne , przynajmniej mam taka nadzieje. Moj powrot do gry bedzie mial miejsce gdy buyne new kompa narazie zadowalam sie gra najcikiem jush 45+ <ROX> xD @Porki - niezle wsparcie dla qumpla , niedlugo cos wysle. Moze byc w itemach?? Siano straciłem ;p See you in shool ;p A wiec jeszcze jedna sprawa. Mam to w dupie co inni powiedza ale.. @Elian Scroogers (nie pamietam nicku w 100%) <-- kumpelka itd. super sie gadalo az nie zlapalem hunta od inso.. jeba..a dzi..ka byla gotow sprzedac mnie by podlizac dupy swojemu koledze z inso... Zemsta bedzie słodka... @Pszczolka Majcia <> nie bron jej.. KST TEAM 4-EVER xD Ostatnio edytowany przez Abars'la - 06-10-2008 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2008
|
![]() Cytuj:
Grom to nikt inny jak nie ja nie wiem o co biega ale ja teraz gram gromem i na 100% sie nieznamy.Moze ten char mial w chu.. ownerów ale jedno wiem teraz nalezy do mnie i ja nim gram. Emef,Ty i Pidol itd... to juz historia. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Zgorzelec =*
Stan: Niegrający
Imię: Elian Scroogers
Poziom: 123
Skille: 88
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Abars Lamus?
Ty mnie wyzywasz od dzi*ki? Swiezaku?Cos Ci sie synq popierdolilo w glowce chyba ![]() =* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() hahah
![]() gz all ![]() geo witaj na pandorii ![]() nanana xD zaczyna sie znowu wyzywanie ![]() ![]() ja sobie pofftopuje ![]() co do wara ![]() ![]() ![]() ale voxy nie dac sie ![]() ![]() heh ![]() co do botow w war... dlatego kocham WoWa i inne gry pierdu MMORPG ![]() tibia byla. moze wroci ![]() pozdro jezol ![]() KST TEAM 4 EVA? ![]() naaaah ![]() ![]() gl w war ![]() ![]() ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 06-10-2008 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11290 |
Użytkownik forum
|
![]() @Elian ... No nie wcale. Do Pszczolki nic nie mam , ona jest normalna w przeciwienstwie do ciebie. Przypomne ci sytuacje.
Kojazysz niejakiego Nilleeneez Nigaraledd?? Moj rl o 1 rok mlodszy, na poczatku na danerze jak zaczynal grac pomagalem mu sie zakolegowac. Napisalem do Ciebie myslac , ze jestes normalna "Elo to ja Abars Lamus." A ty tam normalnie "oh elo elo" "jak tam u Ciebie?" wszystko ok... Kumpel poszedl na Ghostlanda skillwac a po 30min wpadasz ty z kolega "Agome Lisyday" czy ch..j wie jak on tam sie zwie , z zamiarem zabicia mojego rl'a myslac ze to ja. Pierwsze zdanie do mojego friendsa "U are Abars Lamus?" cos w tym stylu i ciekawe czemu z typkiem z inso + pisownia Eng?? Idz podlizuj dupy tez innym , bo odemnie to jedynie mozesz dostac propozycje na loda... I od moich rodzicow sie odjeb bo to juz uwazam za noobostwo dojebywac sie do rodziny.. za to na 100% Cie dojebie... Moze inni sie za Toba wstawia ale mam to gleboko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 95
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Pszczola - 08-06-2015 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() [quote=Elian69;2288643]
a takie slowka to do starej . Na Matke niejedz patalachu uehuehueheuh
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11294 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Eyo
a Ty tesh jakis problem? Patalachu iuweuieui ile Ty masz lat dzieciaQ dobra koncze z wami bo zalson xD~ @Bohen Tesh Cie lov |
![]() |
![]() |
![]() |
#11295 |
Użytkownik forum
|
![]() Cytat:
pozdro jezol KST TEAM 4 EVA? naaaah rozpadl sie rok temu <<>>Koniec<<>> Psycha nie boj nic ... rozpadl sie ale to jest odwracalne i juz sie gada o powrocie. @Elian Coment macir33 "dojeb go w game" to mnie zwalilo z krzesła... no nie moglem poprostu ![]() Koniec~ Temat zakonczony. Dotrzymam i tak slowa i Cie zabije. Psycha wyslij mi msg z nr gg bo nie mam numberku Twojego xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Stan: Początkujący
Imię: Tide Casius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insomniacs
Poziom: 160
Skille: 97/80
Poziom mag.: 23
|
![]() Powiem tak Ku....a przejebales sobie ,zabil bym cie , hu,u za to co powiedziales ,,,,,,,, Dla mnei szmata jestes jedynie!
Bohen Zawsze bedziesz moim przyjacielem co do lvl napisz do mnie jak bede online w weekend sie wezmiemy za to co ci obiecalem ;* Martuś prosze cie olej ich Kc :* ! Artu Erlan Hacked prosze all jesli jest ktos taki co nic nie ma do SmoQa to niech mu pomoze ,! nie mowie o tych co sa w warze bo napewno nic z tego nie bedzie , bede mowili ze hakc byl przez mojaj guild ! Takze jak ktos jest w stanie podzucic nb eq troche mf lub grosza Tide Casius / venore z gory dzieki Cya ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#11297 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @abars~
czekam na to ;*;* @Tide przeciez mam wyjebane xD :*:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#11298 |
Użytkownik forum
|
![]() Co tu pisac mowilem, niektorym to sie nie spodoba ale mnie to ritotito ;p See You
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11299 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Konin
Imię: BoHensi
Poziom: 39
|
![]() Cytuj:
nee napisalem dojeb tylko "doSKOCZ" agsy8agfst87ayfvatyfso9ya xD kto ma wiedziec kto wie xD rznijcie mnei do krwi a9gsuay97gsaguyguya xD ;*;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2008
Imię: Elite Sztyft
Gildia: Crimson Chaos
Poziom: 58
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Jak mnei zabil jak afkowalem "przez przypadek"
Jose 19:27:03 lubie cyganow Jose 19:27:03 ;D Jazda, jazda, jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!! |
![]() |
![]() |