![]() |
#11301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Barcelona = żenada. Abstrahuje już od tego, że Messi to mega drewno, które bez Xaviego nie istnieje. Ostatnio edytowany przez Lotress - 19-11-2009 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11302 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Symulował w pierwszej sytuacji, w drugiej Carvalho go po prostu kopnął, a trzeci to nie jest symulacja ani żaden dive, nie podciągam teatralnego łapania się za twarz pod kategorię WYMUSZENIA rzutu karnego/wolnego blisko bramki rywala.
![]() |
![]() |
#11303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() W pierwszej sytacji symulował, w drugiej zrobił jak Gilardino, czyli spadł z "lekkim" opóźnieniem (tak jak w pierwszym wypadku), a jeśli łapał się za twarz, to co chciał osiągnąć, jeśli nie wymusić rzut wolny (mowa o trzeciej sytuacji)? No, chyba nie chciał się wysmarkać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kopnął go Carvalho, Henry próbował utrzymać równowagę, widział, że nic z tego i wiele nie osiągnię, więc się przewrócił.
Coś jak przywilej korzyści w polu.
![]() |
#11305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do 2, to sam jesteś ograniczonym idiotą, bo chodzi mi o sprawiedliwość dla Francji a nie Serbii i Irlandii...
![]() |
![]() |
![]() |
#11306 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Udowodnij. Cytuj:
Cytuj:
"Nie bo ty!" Subtelna różnica między "wolę twoją siostrę kur*ę" (parafraza z pamięci). Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#11307 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to piękne uczucie, kiedy patrzą się na Ciebie tysiące ludzi a Ty wylatujesz z boiska w swoim ostatnim meczu w kadrze po tak oryginalnym faulu ... ahh piękne nieprawdaż?
Pogadamy jak Twój kochany klub wygra ligę mistrzów jak mój żałosny klub. Zobacz co osiągnął Twój klub przez 5 ostatnich lat, a co mój. @down Tak samo teraz Francuzi zawdzięczają awans do mistrzostw Henry'emu i zostanie zapamiętany jako wielki zawodnik, a nie jako zawodnik który odebrał szansę gry w mistrzostwach Irlandii, kiedy dotknął piłkę ręką po czym zaliczył asystę.
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 19-11-2009 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Francuzi i tak niesamowicie dużo mu zawdzięczali. A zapamiętany zostanie i tak jako jeden z najlepszych, a Materazzi będzie tylko tym, który sprowokował Zizou, czyli de facto nikim.
![]() |
#11309 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2009
|
![]() Cytuj:
Wypad na podwórko poszpanować porcelanką Bye pozdrów mame kotku xD A i proszę nie nazywaj Barcy "twoją" bo ją serio kompromitujesz. deBiiL Ostatnio edytowany przez MillAaNn - 19-11-2009 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11310 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Barcelonie kibicuje bo jak byłem mały dostałem jej proporczyk, później pierwsza koszulka Barcy kupiona na w-f w podstawówce. Ale czemu ja się Tobie tłumaczę to nie wiem. Przecież ty zacząłeś kibicować Milanowi jak ten przegrywał! @edit OMG rzec by można. Przejrzałem Twoje posty i serio myślałem, że Twój poziom intelektualny jest wyższy. Ale wszystkie Twoje posty to spam/karmienie trolla (wszystkie 5 rzecz jasna). @edit2 Yoh, uważasz, że "pozdrów mame" było na tyle obraźliwe aby mu wyjechać z bani i zostawić na twarzy ślad korka, czy jednak nie O.o?
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 19-11-2009 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11311 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wypad na podwórko poszpanować balkonikiem (w trakcie pisania nawet nie zauważyłem, że rymuje się do "Milanikiem"), ale uważaj żebyś się z nim nie przewrócił. Bye, pozdrów dziadka, piesku ![]() @Up 4, łącznie z tym ![]() @Down Coś sugerujesz z tym "tagrze"? : O BTW. Takiego trollinsona w tym temacie dawno nie widziałem _/ Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 19-11-2009 o 21:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11312 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2009
|
![]() Cytuj:
Anonimowy znasz coś takiego jak spacja? Każdemu może się raz wcisnąć nie wtedy co trzeba. Gorzej by było jak bym napisał np. Tagrze rybko ![]() A i masz MANCHESTER UNITED LECI GÓWNO Z MAJTEK tygrysku --- MillAaNn dodał 3 minut i 40 sekund później --- Masz słońce Patrząc na ciebie ja też psiaku ;] --- MillAaNn dodał 6 minut i 25 sekund później --- Staruchów? Popatrz na np. Van Der Sara, albo Giggsa, niestety ich też już bierze trumna ![]() Ostatnio edytowany przez MillAaNn - 19-11-2009 o 21:48. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
Nooo stary to po prostu wieki temu xD Jestem pelen podziwu twej wiernosci klubowi... Kibicujesz mu od... 1.5 roku? Czy 2? Nie pamietam kiedy przeszedł Ad2 Valencia, Obertan... Takie 2 przyklady pierwsze z brzegu, w Manchesterze sklad waha sie od dzieciakow po staruchow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co do nurkowania w polu karnym... Każdy prawdziwy napastnik potrafi takie coś i wcale nie wynika to z tego, że przynależy się do jakiegoś klubu (swoją drogą to trzeba mieć nieźle poprzewracane w dyńce, żeby takie pierdoły pisać jak ta o Barcelonie). Widać, że piłkę nożną znasz tylko z telewizji. To samo jakiś tam piszący, że Messi bez Xaviego nie istnieje i że jest drewniany. Tego nawet nie chce mi się komentować, bo jak Messi jest taki drewniany, a Xavi jest taki fantastyczny, że nawet z gówna bicz ukręci to uważam, że jego kontrakt musi być większy niż kontrakt Ibry, Messiego, Henry'ego i Keity razem wziętych. Swoją drogą to dobrze, że ligi polskiej nie oglądacie, bo zaczelibyście gadać, że Cracovia gra czarujący futbol... Ten temat powinien nazywać się: Barcelona-gówno, Arsenal mistrze świata... Tak w ogóle to kiedy ostatni raz Arsenal był mistrzem kraju? @edit Oczywiście nie pochwalam zachowania Henryego, ale gadanie, że to wina Barcelony jest komedią... Jerzy Dudek w swojej książce pisał, że podczas meczu z Anglią Iwan obrażał Victorie Beckham przez cały mecz biegając obok Davida Beckhama. To też jest zniewaga. Czy Beckham podbiegł i strzelił dyńkę? Zastanów się trochę. Jeżeli myślisz, że zmyślam, to sprawdz tytuł Jerzy Dudek "Uwierzyć w siebię, do przerwy 0:3". Tak btw to tą książkę polecam każdemu chłopakowi w wieku 10 lat, który chce coś w życiu osiągnąć jako piłkarz. Ostatnio edytowany przez Swiety - 19-11-2009 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() To jest Paciuch, czy jak on tam miał. Sprawdzone info! Zmień klub chłopie, nie ośmieszaj Milanu. Przenieś się na Barcelonę bo wygrywają, tak jak to zrobił Arka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11316 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powtórzę to jeszcze raz i ostatni. Cofnij się 200 stron wcześniej, kiedy Real zdobywał mistrzostwo 2 razy z rzędu i zobacz komu wtedy kibicował Arka.
![]() |
![]() |
#11318 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arka_Noego, nie zczaiłeś się, że on to napisał tylko dlatego, żeby zrobić flejma (jak większość postów w tym temacie, szczególnie ostatnio)? xD
@Down I tak założe next acc ;[ Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 20-11-2009 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Znowu flame na 100 stron z powodu jednego postu Yoha. Weźcie się ogarnijcie i ignorujcie jego posty... A potem będzie "temat bez moderacji" i znowu będzie płacz "czemu ban?!111 ;\\\\\"...
@topic Po dwóch tygodniach wraca PL. ![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#11320 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to jest forum DYSKUSYJNE więc służy do DYSKUSJI. Yoh ma swoje zdanie, ja mam swoje i możemy o tym poflejmować bo do tego forum służy.
A w Barcelonie panuje świńska grypa. AH1N1 u Toure i Abidala :/
![]() |