|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11301 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak odemnie też
i dodam abyscie juz tak nie kozaczyli^_
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11302 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Zygac mi sie chce jak widze ten twoj swinski ryj w avatarze i kurwa na kazdy post odpisujesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11309 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
15 lat?wez ogarnij sie;| |
|
![]() |
![]() |
#11312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Początkujący
Imię: Cadia Nierro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ubeatens
Świat: Arcania
Poziom: 129
Skille: 17/27
Poziom mag.: 69
|
![]() wez s*******aj, btw fajna fotka w avatarze.twoj podpis jest jednym z najbardziej debilnych, bijesz największe rekordy idiotyzmu próbując pokazać, ze duzo wiesz i Kurwa w tej pustej głowie myślisz ze jak napiszesz polskie znaki i informacje usłyszane w Karlin pod depo dodając swoje własne przemyślenia i opinie i kurwa wychodzi z tego jedno wielkie gowno.a i ostatnio nie wiesz komu lizac cm różne strony wygrywają
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11313 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja na świeta dostalem hunta ;p Dziekuje za ten prezent...
A teraz pomódlmy sie : Gdy wieczorne zgasną zorze Zanim głowę do snu złoże Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi Dopierdolcie Visionowi Dla siebie o nic nie proszę Tylko mu dojebcie proszę Kto ja jestem? Tibijczyk mały Mały zawistny i podły Jaki znak mój? Krwawy biały Oto znoszę swoje modły Do Boga Marii i Syna Zniszczcie tego Skurwysyna Mego wroga tego gada Żeby stary mu zjechał sada Żeby okradli mu Domek Żeby zchaczyli mu acca Żeby zroczyli mu EK Żeby dostał SD'kiem w łeb Żeby padł Żeby FULL set z niego spadł Żeby na rl dostał wjeb I w ogóle by miał marnie Żeby miał aids i raka po gwałcie Afrykańczyka Oto modlitwa Tibijczyka |
![]() |
![]() |
![]() |
#11314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() zalosne i smieszne zarazem ;s i tak tylko zapytam jeszcze.. jestes katolikiem i chodzisz do kosciola itp ?
![]() |
#11315 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzę do kościoła, nie świętuje tak jak wy bożego narodzenia. Nie jestem katolikiem, mam poglądy satanistyczne... Tekst napisałem bo mi sie nudziło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nemirov / Apheos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Rose/DPFT
Świat: Furora/Arcania
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Kolego z moim pvp nie jest wcale zle to po 1, po 2 for fun napisalem sobie ze mam dobre pvp dopisalem haha czyli to mialo oznaczac kpine z tego, po 3 nie jeden zazdrosci mi farta do fragow, po 4 bylem 2 na servie na neranie kiedy Ty pewnie jeszcze szukales drogi z rooka na maina, bylbym 1 ale niestety przeszkodzil mi hack. Dla mnie to jest jakies osiagniecie, byles lepszy? teraz juz mnie ta gra nie jara. elo
Killed Youen at Level 197 ok Killed Warrior Antos at Level 191 ok Killed Taifun Devilry at Level 277 ok Killed Gremar at Level 285 ok Killed Opi Fex at Level 152 ok Killed Ugu at Level 106 unjustified Killed Czipsu at Level 199 ok In memory of OLD Vision Team. Ostatnio edytowany przez Slomix - 24-12-2008 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
|
![]() elo elo idz sie utop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() przynajmniej tyle Borin... choc i tak wyczuwam nutke ironi i sarkazmu w twojej wypowiedzi ;] btw wiara i kosciol to 2 rozne sprawy i nalezy je rozgraniczyc... ja wierze w Boga a do kosciola nie chodze i boli mnie jak ktos obraza moje uczucia religijne a ty je obraziles tym tekstem ;]
nie mniej jednak wesolych swiat wszystkim bez wyjatku ;] btw Slomix skoncz okej ? ja wiem ty wiesz a na reszte to trzeba ze tak powiem reagowac jak an powietrze, niby jest ale go nie widac...
"Pisze bez polskich znakoW" ![]() Ostatnio edytowany przez Tucz - 24-12-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Nie pokazuję,że dużo wiem informacje są z tego forum a co do moich opini to do czego kur.wa forum jest?DO WYGŁASZANIA SWOICH OPINII Co do lizania już pisalem. koncze pisac w tym temacie bo jak widac probujesz do wszystkiego się doj.ebac.Elo Btw jeżeli chcesz się dalej kłocic to nie róbmy tego,przynajmniej w świeta jezeli czyms Ciebie urazilem to sorry nie bede wiecej pisal. Weslyc swiat. Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 24-12-2008 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11320 |
Guest
|
![]() Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2009 roku! Wszystkim wam życzy Yakky Wesołych Świąt |
![]() |