|
|
#11361 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
|
Cytuj:
Ktos mi kiedys o Tobie powiedział jedno , dziecko . Po 2 powiedziałes ze kupiłes sam pacc , padłes -za aol płacisz ; _0 Share z Toba to jest takjakby mhmmh dzielic samochód z kims kto nigdy ni miał pojecia o jeździe . Ty i pojecia o Tibii nie masz Człowieku jak Ci stara neta odłaczyła , to co tu dużo mówic . Jestes ograniczony przez starą , Bije Cie pewnie za kazdą pałe która wyrwałes w szkole : < Wyzywając innych , pamietaj , ze i tak siebie swoją głupota nie pobijesz; p ![]() I jak mówiłem , zawsze byłes LOSEREM FAILEM PWNEDEM I PSEM jak to miałem Ciebie zapisanego ; PTobie jak cos trzeba to za*******ac , ale zeby od siebie dac Cos to za chuja tylko sobie sobie sobie kurwa brac ^^ Tak tak o Tobie mówie . Na tyle Dziekuje , do widzenia idz w chuj powies sie kurwa w koncu ; < @@Ulrikk Popatrz na swój nick then mysl pajacu ^^ Masz kurwa sredniowieczny pysk chuju ,,i,,
Dla frajerów kula! A konfidentom basta 21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno 21:11 Jah Mighty [47]: xD 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle 21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie Bless _/ ![]()
Ostatnio edytowany przez Baaku - 12-01-2009 o 19:40. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#11362 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie powiem tobie to pewnie sigo napisał a mama poprawiała błędy?I co myslisz ze jestes fajny ze cie stara próbuje na szlafroku powiesic bo masz za grubą szyje i nie idzie? To radze wskoczyc do jeziora ze słomką moze sie nie utopisz ale to w trudno wierzyc
![]()
|
|
|
#11363 |
|
Użytkownik Forum
|
Wygon stara z pokoju jesli chcesz ze mna na riposty " walczyc " I wyjdz z bluzgatora , wypros kolegów z wioski ^^
Dla frajerów kula! A konfidentom basta 21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno 21:11 Jah Mighty [47]: xD 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle 21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie Bless _/ ![]()
|
|
|
|
|
|
#11364 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiesz mi bluzgator.pyly juz nie chodzi gdyż jak pisze hasło sir baku-duzo kału to mi komputer cały zawala informacjami i bluzgami...
|
|
|
#11365 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
Lokacja: W jaszczembiu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pikna Sucza <3<3
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sexyboye
Świat: Anala <3
Poziom: 69
Skille: 69<3
Poziom mag.: 69
|
@Baku
Nie wiem, jakim cudem miałeś tutora. "Mine" używa się wtedy, jak pozatym nic nie ma, w stylu "It's mine." a nie, jak ty piszesz "Pepe is mine friend". To po pierwsze. Po drugie; jak juz nie chcesz, żeby ktoś cie nie rozśmieszał, to pisz laugh, a nie laught. Formy zbytnio to nie ma. A po trzecie to weź wyjdź, bo tylko robisz z siebie większego idiotę niż jesteś. 1. Miałeś wstawić 3 moje foty na forum. I co? 2. Miałes mnie pingować w 20 osób. I co? 3. Czekam w ferie na twoja ekipe, tylko weź pod uwagę to, że w Jastrzębiu nie ma ścieżek, więc swoim traktorem możesz po Olecku (TIBIA RULESSSSZXZZZZZSZZZSS) pojeździć. A co do twojego 1st posta na tej stronie, to weź pod uwagę to, że to twoi rodzice wakacje spędzają na izbie wytrzeźwień, a nie shadowa. A, i przestań używać ":<" bo to strasznie w*****a. Yen.
Robert M. & Nicco - Dance Hall Track <3 Ostatnio edytowany przez YenLoVag92 - 12-01-2009 o 20:06. |
|
|
|
|
|
#11366 |
|
Użytkownik Forum
|
@yen
Tutora to mu matka załatawila bo gemowi laska zrobila Yen podsumował cię dosłownie wiec nie będe wiecej pisał na ten temat jak sir bez pieluchy Który udaje za ma 19 lat a gada jak na 12lat ja mam 15 lat i przyznaje sie do tego.
|
|
|
#11367 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
Lokacja: W jaszczembiu :)
Imię: Pikna Sucza <3<3
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sexyboye
Świat: Anala <3
Poziom: 69
Skille: 69<3
Poziom mag.: 69
|
Cytuj:
Cytuj:
Robert M. & Nicco - Dance Hall Track <3 Ostatnio edytowany przez YenLoVag92 - 12-01-2009 o 20:14. |
||
|
|
|
|
|
#11368 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiesz nie mam co przeglądac jego wypocin spod majtek bo z nim sie pluje od ponad 2 dni kiedy pod pretekstem osądzenia mnie ojebał mnie na kase 220k +itemy warte 50k+
|
|
|
#11370 |
|
Użytkownik Forum
|
Ojojoj Szadow mama mówila ze przeklinanie jest fuu
|
|
|
#11372 |
|
Guest
|
Kto mial wpasc z ekipa ? bakuś? To moze do mnie wpadnie, bo sradek sie boi
|
|
|
|
#11373 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
"ciagnik jak Ty to mówisz "- Bo watpie zebys wiedział co to za samochód , i w ogole miał jakis samochód , pewnie tam po*******asz furmanką czego Ci współczuje , jak bede wpadac , wpadne passatem bo patrol za duzo zre : < Po którys tam raz xarit mowisz głupoty , i tak jestes idiota nikt Cie nie lubi , Yen lize dupe brom , szadoł tez i koniec ; ) : < Yen , idz sie pierdol z next pedałem w szkole : < I jak Ci nie pasuje : < to idz do starej powiedz zeby Ci za kazdym razem jak pisze : < to Ci to na monitorze markerem zamazywała cwoku : <
|
|
|
|
|
|
|
#11374 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
|
|
|
|
|
|
#11375 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#11376 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Stan: Na Emeryturze
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Świat: Luminera
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
|
|
|
|
|
|
|
#11377 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
Jak już większość moich fanów zauważyła ostatnimi czasy nie gram za dużo, a napewno nie wbijam expa. Nie chce mi już się grać, nie mam motywacji i Tibia stała się dla mnie nudą...
, a więc narazie nie ma co liczyć na jakiś większy powrót waszego wspaniałego Shadzika do gry. Nie chodzi mi o to, że kończę, ale udaję się w stan hibernacji przez jakiś czas. Powodzenia & cya p.s Niech moc będzie z wami ! ![]() edit: rzal i tak jesteś frajerem xd |
|
|
|
|
|
#11378 |
|
Użytkownik Forum
|
Baku pogratuluj tacie lvl
I tak cie dalej uwazam za łachudre ![]()
|
|
|
#11379 | |
|
Użytkownik Forum
|
Yhym. Twoja rodzina ?????
Cytuj:
Nie wiesz co to znaczy to nie pisz. :O Za 2 dni Frajer Szadou pewnie i tak czy siak pójdzie na POI DLs _/ |
|
|
|
|
|
|
#11380 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
Cytuj: