![]() |
#1122 |
Użytkownik Forum
|
![]() narazie mam bana to nie zobaczysz
![]() ![]() ![]() a tak w ogole to : May 07 2008, 19:44:13 CEST Killed at Level 118 by Grizmo and by Heztrakt noo nareszcie ta szma'ta padla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Warszawa / Bdg
Stan: Niegrający
Imię: Belix Sacrum
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Panowie , dajcie nam kilka miechow a zobaczycie inna saphire
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha juz to widze. zjedza was a ty nawet nie bedziesz wiedzial kto.
![]() |
#1126 |
Użytkownik Forum
|
![]() seriegy ale czemu odrazu tak nieladnei do kolegow mowisz?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Widze ze nie mozecie sobie dac rady na tym serwie zrobcie sobie taki team ja na IRDII Bongo team albo GTW chlopaki przegrali all war to porobili sobie 45-80lvl i robili mas log nie bylo dnia zeby nie ubili paru ludzi logowali sie po 20-30 i ubijali nawed 170lvl ich blad byl taki ze bili ALL i teraz wszyscy ich bija i jest po nich ale naprawde niezle namieszli na tym serwie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewnie, ze daliby rady, jesli dzialaliby tak, jak przechwala sie 'zbychu'
![]() |
#1129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Poziom: 140
|
![]() Skoro tyle chetnych na tą saphirke to może
WorldTrade ![]() Mam na Saphirze coś około 100k (w itemkach + 100 Iron Ores) Interesuje mnie Nebula. Ktoś chętny priv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() plotki glosza ze juz kilku ludzi z furory ma 100 lvl i sa na dobrej drodze do podbicia tego swiata
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Guest
|
![]() kto hce ratować
![]() [CHAR][/CHAR] |
![]() |
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() Ojj ja chcialem pomagac ludziom z furory, a tu widze ze czesc z nich to niebezpieczne polaczenie dziecko+bot (ofc nie mowie o wszysktich...mam na mysli koelsia z nickiem Drahas). Widze ze Saphira jest najlepsza kiedy rzadzi tu nobz... lepsza nie bedzie, a juz napewno nie kiedy wejda tu Polacy z innych serverow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Firentrix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
|
![]() Placzesz na forum bo pogonil Cie z dragow zanim zdazyles tam dojsc ? pjona o/
Ostatnio edytowany przez Predrox - 22-05-2008 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() Tak "placze" bo pierdolicie o pomocy saphirze a nawet nie potrafia niektorzy z was odpoweidzeic na proste pytanie... tylko w noobowski sposob probujecie podpuscic do pz i trapa...zal. I jest zawsze tak, ze ci "wspaniali obroncy" saphiry z innych serverow najgorzej pkuja i hunca Polakow, ktorzy graja tu. Pozniej tylko sie dziwic, ze Polacy nie maja zgrania... jak tu miec zgranie skoro my chcemy wam pomoc a wy nas tluczecie i jeszcze mowicie ze "mamy tu pograne". Takie zachowanie moze jest dobre dla bandy przyglupow... tylko mialem nadzieje i mam nadal ze wy tacy nie jestescie. A no i chyba nalezy sie troche szacunku ludziom, ktorzy wbili tu te 60+ czy tam 70+ i 100 lvle... bez asslickingu itp. Jezeli wy bedziecie spoko dla nas my bedziemy dla was..proste? Wiec nastepnym razem piszcie ze jest zajete i jak pytam przez kogo to odpoweidzcie a nie bijcie za byle co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam sie z rafixem w zupelnosci! wkurza mnie typowe zachowanie polaka... przechodza na inny serwer wbijaja jakis tam lvl i jzu kozakuja i huj wie kim oni nie sa! jak tak dalej bedzie to i wy mozecie dlugo nie pograc na saphirce! powinnismy wsyzscy siebei wspierac a nie jakies dziwne kwestie tu wychodza! a zreszta saphiry moim zdaniem nie da sie wyzwolci z rak swe... a i moim zdaniem jzu saphira chyba najlepiej bedzie dysponowala pod wladza swe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() @up
zacytuje ci cos ; "omadren nadal czekam na twojego fraga" i sie nie doczeka ;\\\\\\\\\ @rigoku , jaca prv blx ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() omnadren tak sie zapowiadales ze bedziesz pkowal i dedal ol,
a ja nadal nie moge sie doczekac na pierwsze uderzenie ; D |
![]() |
![]() |