![]() |
#1121 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
#1122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
|
![]() Oni byli gotowi bo Rise nie bylo
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#1124 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie wiem z kim wy sie chlopaki na te openki ustawiacie, ale luz. Nie martwcie sie my na waszych warunkach grac nie bedziemy
![]() ![]() Nie chcecie walczyc wtedy kiedy my chcemy bedziemy sie dalej w sneaki bawic nam to nie przeszkadza a przeciwnie czas dziala na nasza korzysc xD ![]()
#1126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() :so_evul: |
|
![]() |
![]() |
#1127 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Czas dziala na wasza korzysc?? Jescze nie dawno mowiliscie ze nie wyjdziecie na zadnego opena, ze wam pasuje taka taktyka i swietnie sie przy tym bawicie (na ot). Jednak wczoraj to wy wlasnie zaproponowaliscie opena. czy to oznacza ze jednak zaczynacie sie juz nudzic i zmieniac taktyke ?? Jezeli czas dziala na wasza korzysc to poc o wam open jezeli tak swietnie wam te wasze sneaki wychodza? |
|
![]() |
![]() |
#1129 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Kafar Mamy inny wyjście ;P |
|
![]() |
![]() |
#1130 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Hard Fakt... mozecie zaplacic ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 09-02-2008 o 13:26. |
|
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
|
![]() @Komisarz
Jak sie umawiacie na OB to moze ustalmy, ze w tych sprawach piszcie tylko do Vica,Elvena,Zab'stera albo do Cria Andan.Bo to ze ktos od nas z gildi wam powie ze chcemy OB to wiesz.Rozne chlopaki maja urojenia.Wczoraj kiedy o 16~ na was czekalismy to Dorlik sam napisal czy chcemy open battle o 22 my powiedzielismy, ze ok to przyszlismy wiec nie wiem co wy sie znowu czepiacie. Ja pierdole przyznajcie sie raz, ze nie zalatwiliscie ludzi i nie wyszliscie, a nie ze piszecie o 22.30 jak my gotowi juz do wyjscia a wy piszecie "you guys have no rl life" lol...Wszyscy byli na imprezach od was? To jakos krotkie te wasze party skoro juz kolo 1 w nocy robicie massloga w 15 osob czy tam nie wiem ile dokladnie, i biegniecie po czookapika xD Btw.sprawe taktyki to wam tlumaczyc nie bedziemy robimy co chcemy i nie musimy sie wam spowiadac ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Do wszystkich polakow w Eternitas:
Czy do was kurwa nie dociera ze w Eternitas nie wbijecie hlvli, Hiszpanie traktuja polakow jak szmaty. co zrobili z Lokeyyem na ob w ank? mimo iz jest w ich gildi wypchneli go ze schodow jak szmate....Nawet jesli wygracie wojne to i tak dlugo nie pogracie bo predzej czy pozniej staniecie sie zagrozeniem i beda chcieli was usunac... Beda sie bali ze kiedys zmadrzejecie i nie dacie soba pomiatac i dlatego nie pozwola wam wbic wysokich lvli.... Wezcie sie pierdolnijcie w glowe poki nie jest za pozno. Pozdro... |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt, nie udało nam się zebrać ludzi... byli na vent ale niestety afk. A po 1 logneło 7 czy tam 8 osób... którzy akurat byli aktywni ![]() @Kafar Ja tam płacić nie będe ![]() @MalutkiDrut łał. Tego się nie spodziewałem. Skoro masz 'gówniane' pojęcie o tym co się dzieje... Może przestaniesz się wypowiadać? Bo to co napisałeś... Ostatnio edytowany przez HardClan - 09-02-2008 o 13:59. |
|
![]() |
![]() |
#1134 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Hardy~ Wszyscy tak mowia ![]() btw. kim Ty jestes ?:O Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 09-02-2008 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
#1135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przecież muszę mieć jakieś tajemnice, racja? xd A nawet jesli Eter~ przgra... na bank nie zobaczysz mojego paymentu ![]() Ostatnio edytowany przez HardClan - 09-02-2008 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
#1136 |
Zbanowany
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2016712
A po Polskiemu: Kharm Dark Dasol Kinessia Trius Inferno i jakis 65 ms Wypowiadaja wojne Russelowi ![]() ![]() Dla nas w sumie wiecej pozytku bedzie z tego ,ze nie beda walczyc z Russelem ;d Bo jakos nie sadze bysmy skorzystali z ich pomocy ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Więc się zdenerwowali i zrobili własną gildia i wypowiedzieli wojne. A z tego co mówi Bobinator to dziś do nich w rl wpadną... XDD |
|
![]() |
![]() |
#1139 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Zbanowany