|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: NS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol Stoprocent
Profesja: Knight
Gildia: Jamajscy Chłopcy
Świat: Aldora
Poziom: ~50
![]() |
![]() nom tylko ja mam 25 lvl a axe 59 xD
a zaczolem rowno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Ale jak wbiłeś 25 lvl?
Jeżeli poprzez normalnie epxienie to axe Ci cały czas szedł a shield tylko troche. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: NS
Imię: Karol Stoprocent
Gildia: Jamajscy Chłopcy
Świat: Aldora
Poziom: ~50
![]() |
![]() heh no coś w tym jest
![]() teraz skilam i jest tylko 2-3 róznicy pomiedzy axe a shield no to gg 80 lvl axa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Imię: Blood Knightnare
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ej nie rozumiem czegoś tam kolo 80 skila pisze 24h to chodzi oto że od skila 79 do 80 tyle zajmie czy od skila 10??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Imię: Blood Knightnare
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() :/ to z tego co obliczyłem będe od 76 do 80 85 godzin skilił masakra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Guest
|
![]() Hmmmm...Poradnik z 2004 roku
![]() ![]() Prosba zrobcie nowy poradnik albo zaktualnijcie ten ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Ankrahmun
Profesja: Paladin
Świat: Szekóra
Poziom: 30
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
ale takto to dobry poradnik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2009
|
![]() Poradnik stary, lecz b. dobry i pomocny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Guess Whooo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intouchables
Świat: Tibianic
Poziom: 94
|
![]() Ponadczasowy poradnik.. czytałem 2 lata temu ,teraz znów przeczytałem by odświeżyć informacje. Teraz już nikt tak szczegółowych poradników nie pisze.. ;]
----------------------------------------------- ![]() The grass was greener The light was brighter When friends surrounded The nights of wonder -------------------------------------------------- _/_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ / |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Guest
|
![]() Ey no czytałem poradnik i wgl .. starałem sie robić wszystko tak jak było napisane .. gram knightem od 2 dni .. mam 10lvl bo nie expie tylko próbuje skilować
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Guest
|
![]() Mam pytanie odnośnie skili na rook'u..
gdzieś mi się obiło o uszy, że przykładowo jeżeli wyjde z rook'a ze skilami 16/16 i na mainie bede jechał dalej w te same skile, to przy wyższych wartościach skili pójdą mi one wolniej niż gdybym na mainie skilował od skili 10/10...? chce sie dowiedzieć ile w tym prawdy.. i proszę o szybką odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Polska
Imię: Gold Dragon Force
Profesja: Druid
Świat: Guardia de best
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
|
![]() niema w tym żadnej prawdy czy wyjdziesz z 20 swordem i będziesz go dalej skilował to tak jakbyś wyszedł z 10 tylko od 10 do 20 pare minut by zeszło a reszta tak samo
weber wolniej ci leci ponieważ ja się skiluje i ciągle są blood hity to wtedy wolniej leci axe wolniej leci shield wszystko najlepiej jak ten żółty rosprysk wtedy najszybciej leci to pokolei najwolniej jak chmurka potem bloodhity a najszybciej żółty rozprysk dla palka na non-pvp polecam takie skilowanie ale to tylko w Ab'Dendriel od rooka do 30 tu na trolach ![]() potem od 30 do 45 ![]() a od 45 do którego se chcecie tu droga ![]() no i tu miejsce i sposub trenowania ![]() ![]() ![]() życze miłego skilowania i niektórym deda podczas botowaniu ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro all. Guardia rulez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Mam pytanie co do mojej postaci mam 116 knighta ze skillem 97\97. Gdy Skończe skille bede mial 106\100 Czy bede wtedy Hardkorem?
Pozdro & Poćwicz HaiL Braniewo Quanto Jazda ! Ostatnio edytowany przez cokolwiek123 - 13-08-2009 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2009
Lokacja: nie powiem! :o Liczba postów: 55 xD
Profesja: Druid
Gildia: Prophets
Świat: Secura
Poziom: 16
Skille: 15/18
Poziom mag.: 14
|
![]() @up
[irony]Jak jeszcze urwiesz sąsiadce od internetu, to wtedy tak ![]() @top Co do poradnika - świetny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
|
![]() Cytuj:
Otóż od kiedy hity zależą nie tylko od broni, skilla ale i też od lvla lepiej jest najpierw nabić troche tej naszej "siły" w expieniu do tego chociaż 13-15 lvla, żeby potem słabą bronią jakiekolwiek i do tego dość regularne hity zadawać. Bo i owszem - może uda nam się walnąć raz czy dwa, ale przecież nam chodzi o jeden bloodhit na 15 sec (zakładając, że walimy i dostajemy same chmurki) żeby było najekonomiczniej;] a co do tego czy jak bije więcej potworków niż dwa, to czy leci szybciej shielding? wg mnie na chłopski rozum owszem;] tzn zwiększa to nasze szanse pod warunkiem, że bijemy ten bloodhit na 15 sec. Bo potworek nie zawsze swój hit daje na naszą tarczę - czasem idzie w zbroję i wtedy ten trzeci nadprogramowy potworek mógłby walić ten drugi możliwy dla nas do przyjęcia poof na tarczę;] Niemniej sam preferuję jednak na dwóch potworkach, bo to bezpieczniej jak się na chwilę na AFK zostawia;] pozdr4all PS: Wybaczcie jeśli moje wypociny teoretycznie uzupełniające były wypowiedziane już wcześniej w ciągu tych 51 stron postów, których nie ogarniałem;] Ostatnio edytowany przez Eruin - 03-09-2009 o 15:23. Powód: poprawki redaktorskie;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Dobry poradnik, mi się kiedyś przydał, aczkolwiek nigdy tez nie uważałem ani nadal nie uważam, że skillowanie jest uciążliwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Guest
|
![]() Poradnik dobry... na pewno się przyda dla początkujących
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Wilkowice
Imię: GM ??
Profesja: Sorcerer
Poziom: -1
Skille: 8x/7x
Poziom mag.: x
![]() |
![]() Witam mam problem... Kiedy mam wlaczona tibie dziala wszystko OK, nastepnie chce wlaczam swojego ELFBOT^^ i pokazuje mi sie blad
http://img251.yfrog.com/i/33109820.png/ |
![]() |
![]() |