![]() |
#1122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() No pytanie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 03-09-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
#1124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ryba silver czy kto tam jeszcze@
obraz jeszcze raz cala gildie przez pare osob, albo przez to co Ci sie wydaje ze widziales, i pokaze Ci przecietne pvp naszych sorcow, ktore sa lev o polowe mniejsze od Twojego chara. przezyles? to sie ciesz i siedz cicho bo drugi raz nie bedziesz mial takiego szczescia.
#1125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
|
![]() Chcialam serdeszcznie pozgenac uzytkownikow forum i ludzi ktorzy cos soba reprezentuja na Glalanie (a jest ich niewielu) oraz w moim ostatnim poscie poruszyc kilka nurtujacych mnie tematow...
Zaczne od ludzi z Relictus(tej calej chorej wojny itd.).ktorzy swoim zachowaniem pokazali swoj niezykly poziom intelektualny.. Ktos kiedys tu napisal ze nie chcieli wojny, chcieli tylko spokojnie grac itd. i ze postwili sie dlatego HWL... Ja nigdy nie popieralam tego co HWL robilo ale teraz jestem pelna szaczunku dla tej guild, gdyz oni nigdy nie upadna tak nisko jak Relictus. Ja zawsze bylam neutralna osoba, jedyne co zrobilam to napisalam kilka zdan na tym forum w obronie kogos kto na to zasluguje( Pozdro dla Ciebie Aylitha) i w przeciwienstwie do wiekszosci nie ukrywalam sie pod jakims nickiem tylko oficjanie pokazalam kim jestem na Galanie i tu chyba popelnilam blad. Niestety niektorzy nie potrafia zaakceptowac tego ze ktos ma odmienne zdanie i za to wspaniale Relictus zaczelo mnie huntowac noob charami i wyzywac praktycznie bez powodu. Jestescie zalosni ja osobiscie mam gdzies to co tacy ludzie jak Wy o mnie mysla.. ale bynajmiej mogliscie to zrobic na swoich glownych charach.. nie wiem czego sie baliscie.. Bylo tu duzo krytyki ze HWL wypiepsza ludzi z respow , ze nie mona poexpic.. zrobiliscie to samo w stosunku do mnie wic nie uwazajcie sie za lepszych.. Ktos jechal tu na Ayl ze ukradl Krupnikowi eq.. wiec jest ta sama sytuacja rownie dobrze ja mogla bym teraz powiedziec , ze jestescie zlodziejami... tylko ze Krupnik i Ayl byli ze soba w wojnie a ja nie.. Aha no kochane Relictus macie wspaniales taktyki wojenne nie ma co... HWL caly czas chce wyjsc z Wami na open batle a Wy sie chowacie w norkach.. skoro jestescie tacy silni jak to pokazaliscie wbijajac mi sie na tomba pokazcie to w uczciwej walce... Na koniec powiem tyle nie przypsujcie sobie tego ze z Waszego powodu jestem Retired bo koncze grac glownie dlatego iz wracam na studia i pacc mi sie konczy.. no i w sumie nie mam zamiaru grac wsrod takich prymitywow jak Wy. Oszczedzcie sobie swoich glupkowatych komentow do tego co napisalam bo i tak nie mam zamiaru ich czytac... ![]() Aylitha Ty wiesz , ze zawsze bedziemy przyjaciolmi bez wzgledu na to czy gram czy nie.. Jeszcze raz pozdro dla Ciebie i dla calej reszty moich prawdziwych kumpli z tibi!!! BYE BYE GALANA ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
a tak btw walczycie z pa na Galanie a co od*******acie swoimi nob charami ? Ostatnio edytowany przez sliver - 03-09-2006 o 12:21. |
|
![]() |
![]() |
#1127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Cytuj:
@Agusia~: ogolnie to ja czuje sie urazony.. Tak samo ty jak i ja wypowiadalismy swoje zdanie na lamach forum wiec skoro ty sie rozpisalas to takze ja to jeszcze raz zrobie: 1.My NIE chcielismy wojny! 2.Aylitha nie powiadomil nikogo ze dolaczyl i w wyniku nieporozumiec Tharrin pozwolil mu zbierac eq krupnika... inaczej nic by nie dostal! 3.Open battle- jestes naprawde zalosna ![]() Odpowiedz mi czemu chca open battle jak nas jest 3-5 online a gdy jest ponad 20 to siedza all w pz? Sa madrzy jak ich jest wiecej wiec to naturalne ze my takze w wiekszej grupie bedziemy mocniej sie czuli;] 4.Bajeczka, ze nie bedziesz czytac odpowiedzi jest tak samo zgodna z prawda jak ta o twojej wrodzonej inteligenji... Wiele osob juz ci nie raz napisalo to co ja wyszczegolnilem w tym poscie ale jakos ty nie potrafisz tego ujrzec i wciaz piszesz to samo... Wnioskuje, ze jak na kobiete przystalo nie odpuscisz sobie i odpiszesz... A z tego co slyszalem to twoja smierc to byl prywatny porachunek kogos... P.S. Dlaczego wielki wojownik Aylitha zabil tylko summony ale nawet nie ruszyl tych co cie zabili?-.^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() To co odstawili ci, ktorzy bili agusie noobcharami jest po prostu zalosne i nie lepsze od tego, co robi hwl. Chocby nie wiem jak bardzo wam jej opinia nie odpowiadala, ma prawo ja wyrazic. Tak, nawet jak lize dupe zdrajcom.
No coz, spodziewalem sie tego po gorszej czesci relictus, ale jak popatrzylem na jej liste deadow, jedna osoba mnie zaskoczyla. Osoba ktora czesto podkreslala ze nie bije ludzi za to co mowia, ale pewnie ma przygotowane tysiac innych powodow, bardziej lub mniej prawdziwych. Myslalem ze moze jednak jest inny powod ale jak Kurier twierdzi ze prywatny porachunek to jednak pasuje do tego co napisalem
#1129 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() czesc relictus to tacy wojownicy jak z koziej dupy trabka
![]() walcza o "niepodleglosc" swoimi nob charami lejac kogo popadnie a potem strasza relogami chodz i z tego niewiele wynika ![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 03-09-2006 o 14:07. |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro Aga :*(ucz sie ucz ) |
|
![]() |
![]() |
#1131 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps: 13:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ujinn. He was killed by Toxo Yeangus.
![]() |
#1132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I teraz widze ze jednak jestes obludny
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 03-09-2006 o 14:39. |
|
![]() |
![]() |
#1133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() PS: co jeszcze uslyszysz pod dp? xD
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhhh bilbag zbanowany
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 03-09-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() 15:31 You lose 31 hitpoints due to an attack by Sir Zemus.
15:31 You lose 33 hitpoints due to an attack by Sir Zemus. Sweet podobno relictus chcialo mnie zabic za to ze jestem z DH LOL?
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
![]() |
![]() |
#1136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() 16:56 You see a dead human (Vol:10). You recognize Deviladon. He was killed by Amazonfisken.
17:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bebe-galana. He was killed by Xees Sep 03 2006, 17:08:47 CEST Killed at Level 73 by Relies and by Fife element (Chaos Zirius)
Vivere est militare. Ibi victoria ubi concordia. Ostatnio edytowany przez Mlecziii - 03-09-2006 o 17:12. |
![]() |
![]() |
#1138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() 2h i nic sie nie dzialo konkretnego hwl chce zalatwic relictus w hg a relictus chce na otwartym terenie wiec tak naprawde sie nie zblizaja do siebie
@Harry Xin a skad mam wiedziec z czego mnie bil tu nie chodzi z czego tylko o fakt ze bil mnie od tak
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
![]() |
![]() |
#1139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() 17:44 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Reinhard Battleaxe. He was killed by Camuh. 17:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rubbin Hud. He was killed by Rivenn. 17:56 You see a dead human (Vol:10). You recognize Riki Tiger. He was killed by Camuh. 18:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Navoxiv. He was killed by Tony De'Vito.
Vivere est militare. Ibi victoria ubi concordia. Ostatnio edytowany przez Mlecziii - 03-09-2006 o 18:05. |
![]() |
![]() |
#1140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Profesja: Druid
|
![]() z tego co widze hwl wygrywa;]
Krupnik: Aug 06 2006, 15:51:11 CEST Killed at Level 102 by Xisso and by Chazed Divine Scar: Sep 03 2006, 17:46:30 CEST Killed at Level 107 by Xees and by Yuperdo Huhuhu troche high leveli padlo ;] Ostatnio edytowany przez Coleman - 03-09-2006 o 18:04. |
![]() |