![]() |
#1121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Przypuszczam, że nikt nie bd wiedział o co chodzi, ale spróbuję. Dzisiaj usłyszałem piosenkę, leciało takie długie uuuuuuuu <nie wiem jak to napisać : P>, a potem coś w stylu 'I wanna my caaaaaar(d)... Wiem, że ciężko to zrozumieć, ale może komuś się uda :S Z góry dzięki. xd
![]() |
|
![]() |
#1122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() To będzie w stylu klubowym. Z tego co pamiętam były m.in. takie słowa w tym:
"Who is cool? I think the stars" "I know you are strong" Coś tam też z fat.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nee, to jakaś kobieta śpiewa i jest mniej znane od podanego tytułu :s
![]() |
![]() |
#1126 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kobieta xD Ogólnie utwór w optymistycznych klimatach. Tekst jest też optymistyczny. Leci czasem na Esce.Dzięki.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Użytkownik Forum
|
![]() oglądałem gdzieś(chyba na mgm) taki film. Akcja dzieje się w supermarkecie kles robi zakupy i nagle sie orientuje że leży pełno zwłok na podłodze. Ktoś zaczyna do niego strzelać i on ucieka i chowa się za trupem. Koleś miał walkmana i ręka tego trupa co on się za nim schował opadła na urządzenie i zaczęła lecieć muzyka.Ten co strzelał już miał pójść w tamta stronę ale ktoś wszedł do sklepu.
Wszedli dwóch policjantów tym czasem koles z walkmanem zaatakowal jakims słoikiem tego gościa i ci policjanci go zabili bo się okazało ze ten koleś był komisarzem policji(ten co strzelał).Zza szafki wyskoczył gość z kałachem i zabił wszystkich 4 gliniarzy. Może ktoś kojarzy ten film i wie jak się nazywał.
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Piosenka z reklamy programu "test 300" na tvn turbo . Ta w ktorej kobieta spiewa cos w stylu "da ra ra ri ra ra ra ra ra ra ri ri ra"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dokładnie to.Dzięki wielkie ; ) I dzięki również Dukowi
Edit: Jeszcze raz dzięki xD Kozacka-Optymistyczna piosenka. W sam raz na Wakacje. Ostatnio edytowany przez Walekifa - 24-07-2008 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Guest
|
![]() Jaki jest tytul piosenki lecącej w tle ? http://legan.wrzuta.pl/audio/r4GiRBw...freestyle_tede
|
![]() |
![]() |
#1132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Witam
![]() Szukam pewnego filmu, oglądałem go raczej dosyć dawno, i RACZEJ w Tv=film jest dosyć stary...wiem+- tyle, że był on o hackerach, paru,i może, ale niekoniecznie, bo tego pewny nie jestem, miał jakieś elementy parkouru or smt~...wydaje mi się że w jednej scenie koleś siedział z laptopem na jakiejś stacji/dworcu czy cos w ten deseń, i coś tam robił, mam nadzieję że coś się znajdzie... xD! Pzdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
|
![]() easy mode... Basshunter - I Can Walk On Water
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Poszukuję filmiku na YouTubie. Jest z gry Wiedźmin i pokazuje pierwsze sceny w tej grze (nie chodzi mi o intro) m.in. jak wiozą Geralta na wozie, itp. Da ktoś linka?
![]() |
#1136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ezoteryczne Ząbki
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na Extreme Sport Channel kiedyś był taki filmik z urywkami Chain Reaction 5. Jak się nazywała piosenka we fragmencie gdy gośc jeździł na streecie żółtym rowerem urywek jest tu http://pl.youtube.com/watch?v=bPZG93...eature=related 25 sekunda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zbanowany
|
![]() potrzebuje piosenki z filmu 'Bylismy Zolnierzami', slychac ja w filmie kilka razy, ale moment w ktorym ja zapamietalem to bylo gdy amerykanskie wojsko najechalo na oboz wietnamcow, taka dosc smutna piosenka i 'troche' ciezko zrozumiec co w niej spiewaja...
@edit jesli ma ktos oryginalna wersje tego filmu i puszczalby go na dvd to piosenka gra tez w oknie wybierania 'Start Filmu , Wybor Scen , Ustawienia' ;x Ostatnio edytowany przez DexteroO - 03-08-2008 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Piosenka z Radia Zet, godzina 10:30, tuż przed piosenką: SARA BAREILLES - LOVE SONG.
Słuchał ktoś może? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qXiM0QJn1AA Od 4:25? ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 06-08-2008 o 11:59. |
![]() |
![]() |