![]() |
#11381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Święta racja, stanowczo za dużo tego. Ale akcja która się aktualnie toczy jest ciekawie przedstawiona, więc można im to wybaczyć. Coś podobnego było też z rassenganem.
Ukryty tekst:
|
![]() |
#11382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2009
Lokacja: woj. Mazowieckie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rabarbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 22
Skille: xx/xx
|
![]() ma ktos moze jakies cosplays hentai? ;] lubie takie japonki^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @up
Rozumiesz pojęcie cosplayu? Jak chcesz oglądać "cosplay hentai" to proponuje strony dla dorosłych, na których są filmiki wiadomej treści, tam masz masę cospleyowiczów hentaiowych i to nie tylko z japonii.
![]() |
#11384 |
Użytkownik Forum
|
![]() lubie anime neon genesis evangelion, lubicie takich shinji ikari, rey ayanami?
![]() nie czaje ludzi co mowia, ze Misato zabila Kajiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Odwalasz jakąś prowokacje nie? W każdym razie zacznij normalnie pisać, albo grzecznie opuść ten temat.
Co takiego w Neon Genesis Evangelion lubisz? Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#11386 |
Użytkownik Forum
|
![]() kontrast postaci jest widoczny, np. asuka i rey, touji i shinji, ritsuko i misato
oprocz tego ciekawa fibula i swietne zakonczenie filmowe |
![]() |
![]() |
![]() |
#11387 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2009
Lokacja: Gliwice
|
![]() Neon Genesis Evangelion hihihihi. Kolejna seria którą bardzo polubiłam, ale ciężko się to ogląda. Tylu alegorii i odniesień to chyba w żadnym innym anime nie ma. Nie mówiąc już o tym że Shinji należy do czołówki najbardziej denerwujących mnie postaci.
Nemalaz, takie cechy ma większość anime. Praktycznie wszędzie główne postacie są zbudowane na zasadzie kontrastu. I wydaje mi się że to zakończenie filmowe nie jest takie świetne. Jak dla mnie jest zbyt dosłowne. Ostatnie dwa odcinki zostawiają otwartą furtkę do interpretacji i to jest magią tej serii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Hachiko
Good girl :3 Już cię lubię. @Suzumiya-sama W KOŃCU KONIEC ENDLESS EIGHT, W KOŃCU KU**A!! <3 Zajęło im to jedyne osiem odcinków, no ale cóż... @Evangelion Pisać o nim nie będę, bo napisałbym 2 strony i i tak by tego nikt nie przeczytał. Dlatego krótko, moja ulubiona seria. A End of Evangelion ssie niemiłosiernie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11389 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 ostatnie odcinki tez byly fajne, to takie jakby zakonczenie alternatywne, jedni lubia jak jest kawa na lawie a drudzy tajemnice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11390 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gro-chwan
To co można wreszcie rozkoszować się drugą serią Haruhi? @Hachi Z ust mi to wyjęłaś, sam bym lepiej nie napisał. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#11391 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Frizz
うるさいね。。。 A czy można to nie wiadomo, chyba niedługo im się odcinki skończą ![]() @nemalaz Tylko, że ta "kawa na ławę" podana jest pod mostem co najwyżej, i nie kawa, a błoto, i nie ława, a stary karton. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11392 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nemalaz
Ja jednak jestem po stronie Hachiko i Gro. Wolę sam zinterpretować zakończenia niż dostać wszystko ładnie wyjaśnione. Nawet jeśli nie zrozumiem wszystkiego. Zawsze jest możliwość że nagle spłynie na mnie oświecenie ;p Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-08-2009 o 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11393 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Cytuj:
jak bys sobie takto zinterpretowal jego zakonczenie jezeli nie bylo by dalej mangi ?xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11394 |
Fallen Angel
|
![]() @Hachiko
Spróbuj Ergo Proxy. Też nie dałem rady policzyć wszystkich odniesień i alegorii. Co do mnie to Evangelion musi poczekać, jestem w trakcie Ghost in the Shell, potem Cowboy bepop, Mushishi i cholera wie co jeszcze.
![]() |
#11395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Raven
Anime widziałem, jestem na ~200 chapie mangi. Bez mangi raczej ciężko byłoby z końcówką, bo zbyt wiele po prostu jest niewyjaśnione. A z NGE sprawa ma się całkowicie inaczej. Cała seria jest zdrowo pokręcona, więc po co wyłamywać się z tego schematu i dawać dosłowne zakończenie. Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-08-2009 o 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11396 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Zbanowany
Świat: Kyra
Poziom: 67
|
![]() Cytuj:
EoE miało najlepszą walkę, Asuka kontra Evy Series. Dobre odejście od ciągłego zgłębiania się w umysł shinjego w ostatnioch odcinkach . Ukryty tekst:
@Down właśnie dzięki mózgom ev na wierzchu i trzewiom wywalonych to było fajne. Scena w której series rzucają się rozrywają unit02 była sceną kultu.
Nie pisz mi notek jak masz mi napisać, że jestem debilem czy coś !! TYLKO POZYTYWNE Ostatnio edytowany przez __HAPPY_SVEN__ - 08-08-2009 o 14:47. Powód: voodoo people |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11397 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Widział ktoś już, swoją drogą, You Can (Not) Advance? Podobno najlepszy film Evy jaki do tej pory wyszedł. Na razie chyba nikomu nie spieszy się, żeby przetłumaczyć, pewnie zostanie nam czekać na BD Ripa. @Edit @ Up Ja sobie wypraszam. Fajne to było to: ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 08-08-2009 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11398 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Temat jest juz o krok od zejscia na druga strone...
Negima (manga) Ukryty tekst:
![]() |
#11399 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. To chyba mój pierwszy post w tym temacie. Nigdy się nie interesowałem anime ani mangą (tylko pokemony
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Poziom: 202
|
![]() Cytuj: