![]() |
#1142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja mam takie pytanie.Jak już kupię grę w sklepie to co trzeba zrobić żeby grać na priv a nie na globalu =)?
|
![]() |
![]() |
#1143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @up
Muszisz skasować w katalogu Data plik Common.MPQ i Worldlist.wtf w glownym....... @topic Horda PvP, Alliance PvE ![]() ![]() ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Właśnie skończyłem ZA z randomami, to znaczy skończyło sie paroma wipami na 4 bossie ale 2 padlo a 1 przymnie, ogólnie nie dostałem nic oprócz badges(2) ale fajnie było. Jutro ma byc 2 podejscie, wiec ide spac.
|
![]() |
![]() |
#1145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie bedzie core squad jutro, to idizemy na VASHJ
![]() |
#1147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Ot, Blizz promuje homoseksualizm (Ale tylko w Allience) ![]() A moje próby zdobycie pierwszego fragmnentu klucza do Kara skończyły się na razie na Drugim bossie w S Labs. ![]() Wie ktoś może, jak bezstresowo zniszczyć tego Dwugłowego skurczybyka?? Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 25-03-2008 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
#1148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() pare 70 w t6 powinno zalatwic sprawe xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to robilem z ekipa blue/green gear. Z poziomami po 67-69.
![]() |
#1151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja muszę sie pochwalić ze SL skończyłem 8 razy ale na 70 lvl z ekipa full 70 lvle. Na 2 bossie musicie uzyc przed walka wszystkich najlepszych CD i skład musi byc w miare wyrównany bo jak pójdziecie z t6 tankiem to on was zwipuje. Tank stoi przy ścianie, to chyba tyle, gl&hf.
|
![]() |
![]() |
#1152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() NO cóż, ja próbowałem to zrobić z brazolami (AFF).
Wszystko się komplikowało, kiedy gostek zaczynał używać na mnie Mind Control :/ . Nawet mój Succubus, który powstrzymywał moje przepotężne czary swoim Seduction nic nie wskórał ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja tam lubie drugiego bossa w SL. Zawsze jak wrzuci mind control to mi się walka staffami podniesie o 5
![]() Mnie bardziej denerwował pierwszy, jak healera odganiało zbyt daleko od tanka i umierał. No, ale odkąd mamy jednego, któy ma insygnia of the horde to jest łatwiej ![]()
![]() |
![]() |
#1154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej niech serwy postawia, bo chce isc ubic kael'a
![]()
![]() |
#1155 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blu cho tam do mnie na bronze dragonflight
![]() ![]()
#1156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() mam pytanie kupując pakiet WoW + TBC dostaje gratis jakis czas grania czy muszę jeszcze dokupic abonament ?
P.S Mam dość prywatnych serwerów. |
![]() |
![]() |
#1157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() dostajesz 30dni darmowego grania. Potem juz musisz wykupywac abonament
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1158 |
Użytkownik Forum
|
![]() kopsnij ktoś najnowsza wersje quest helpera bo nie moge questow robic
![]()
#1159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Aha, w takim razie chyba się zdecyduje mam 30 dni na wypróbowanie globala i pozniej sie zdecyduje czy się oplaca
![]() Pytanie drugie: Jaka jest srednia ilosc graczy na serwerze malo/srednio/mocno zaludnionym ? Latwo znalezc ekipę na instancję? Bo na Privie naprawdę ciezko. |
![]() |
![]() |
#1160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopie zanim ty instancje bedziesz robił tooo....ale nie bój nic chętni zawsze są...