![]() |
#1142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: nVm
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Mój członek nie ma gildii :/
Świat: Botsidia
|
![]() szacunek za akcje i ze nie daliscie sobie w kasze dmuchac
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Byla jeszcze okazja zabicia Rh'auma bo na mnie pz zrobil ale ak'rap nie chcial
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Użytkownik Forum
|
![]() nareszcie sie ktos postawil :0 gz chlopaki
#1145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Tak tylko że połowa już spierdoliła...
|
![]() |
![]() |
#1146 |
Użytkownik Forum
|
![]() bylo praktycznie pewne ze tak bedzie hehe tak samo jakby wyszli na ob to by sie skonczylo pogromem zapewne ale liczy sie gest
![]()
#1147 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Guest
|
![]() Bordo bardzo sie skurczylo, dziwia mnie ci co zwiali na co oni licza na to ze ng ich wezmie do siebie kiedys, Brawa za tych co zostali, oby tak dalej xD
|
![]() |
#1149 |
Guest
|
![]() lol povver
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: nVm
Gildia: Mój członek nie ma gildii :/
Świat: Botsidia
|
![]() widac juz chloptasie opuszczaja gildie bo 'straca level
![]() lepiej miec te 5 lvli wiecej i byc dla kazdego cipka czy 5 mniej i miec chociaz troche honoru? ![]() darota mocny, oj mocny na tym forum bo ma Next Generation kolo nicka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha mocny na tym forum to ty jestes moze przede wszystkim raczej zalosny
Pisanie na forum tibia.pl noob charem jest naprawde mocne ![]() Wracajac do tematu nie chcialem sie wypowiadac na forum ale kiedy czytam takie posty jakie pisze Nirwator o x laskach i wogole ze jest zajebisty to mnie krew zalewa. Ostatnio edytowany przez Darotaa - 23-08-2007 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#1152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Jakiś filmik z akcji : >??
|
![]() |
![]() |
#1153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nikt cie nie zmusza. Nie musisz czytac forum jezeli nie chcesz. Co to zalewania przez krew, to musze ci powieciec ze chyba do lekaza pownienes/powinnas pojsc. Takie dolegliwosci moga spowodowac nadmierne wydalanie hormonu jajowodowego homolutoscylozy. W razie potrzeby skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta. Slayah~ |
|
![]() |
![]() |
#1154 |
Użytkownik Forum
|
![]() OO kolejny poeta sie znalazl chetnie pojde do "lekaza" tylko tak sie sklada ze nie wiem kto lub co to jest.
Jestes strasznie madry ale tylko na forum nic wiecej. Idz z NIrwaratorem poogladac te x laski bo jestescie tak samo plytcy. Pozatym nie chce mi sie juz prowadzic z toba zadnych bezsensownych konwersacji.
http://www.youtube.com/watch?v=-4Tq78sKyOs Ostatnio edytowany przez Darotaa - 24-08-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |
#1155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() vany hod i jego ziomki wykopani z ng ,slodko
|
![]() |
![]() |
#1156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skonczylo sie pa raczej w ng pozatym oni dalej pkuja w tym momencie chyba Peero jest na celowniku ;o
#1157 |
Guest
|
![]() A co sadzicie o tym, ze mannow udaje sie na emeryture przynajmniej na razie. Bedzie kociol?
|
![]() |
#1158 |
Guest
|
![]() motyw szkoda mi Ciebie komentowac maly brudasie =]
|
![]() |
#1159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nirwarator
until Aug 31 2007, 10:54:01 CEST because of advertisement not related to game (Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c. "http://www.xlaski.pl") Hahahahaha ale ze mnie idiota xD Ale i tak darotke po jej rozowych majtoszkach pojechalem xd |
![]() |
![]() |
#1160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie i panowie. Coz. Niezly ranek dzis byl.
Nieto Histo Aug 25 2007, 09:41:57 CEST Killed at Level 92 by Memy Chemics and by Senah Ripplah (aka mr. Bot and i'm gone) Aug 25 2007, 09:37:21 CEST Killed at Level 100 by Senah and by Mieze (juz prawie bylem na miejscu ![]() Harvester or Sorrow Aug 25 2007, 10:13:24 CEST Killed at Level 111 by Rotanimod Eht and by Rundo Tejparn (Bez mojego paralize pewnie bysmy sie z nim sporo meczyli ![]() |
![]() |