![]() |
#1142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, mam nie wielki problem z grą. Otóż kiedy włączam grę, wpisuje hasło i naciskam logowanie, pojawia mi sie okienko z napisem Trwa logowanie, lub coś w tym rodzaju. Poczekam minute i wysakuje mi okienko : Nie mozna podłączyć sie do żadnego serwera, przyczyną jest jakieś ustawienie routera. Jeśli problem będzie się powatrzał skonaktuj się z pomocą techniczną Guild Wars. Nie wiem o co chodzi. Licze na was że mi pomożecie. Z góry dziekuje.
![]() |
#1143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Firewall ci blokuje i nie możesz sie połączyc, musisz odblokowac
![]() |
![]() |
#1144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Firewall ci blokuje i nie możesz sie połączyc, musisz odblokowac
![]() |
![]() |
#1145 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Double post!111oneone @topic: Wczoraj wróciłem do gry ^^, a tu się gildia rozpadła, i teraz mi się nudzi...Pogadał bym z kimś, ale nie mam z kim (oprócz zagranicznej gościówy, która się do mnie doczepiła, ale o czym gadać <Can you help me in mission and bonus?>) Hmm...16 lev: ![]() Podczas misji xD: ![]() Eee...która część jest lepsza/fajniejsza Factions czy NF??
![]() |
![]() |
#1147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @X
Raczej NF, ale mnie się F też podoba. Jak chcesz do gildii to whisp na I Matrik I. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, teraz mam nową gildię, ale zobaczę (może pod koniec wakacji przejdę)
Fajnie by było jakby tam była część forum ;D @BlueMaster: Mam Cię w znajomych ![]() @down: Ok, zaraz będę w GW to Cię dodam ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 31-07-2007 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodaj mnie też, zawsze kolejna osoba do pogadania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Hłe, a ja dziś zaatakowałem Merniona(X-Zero), któremu było tak bardzo przykro i smutno. Zrobiło mi się go żal i dałem mu mocnego piwka. ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Przykro, smutno? Ta, fajny efekt po tym piwie xD Heh,przypomniało mi się: ![]() @down: To jest elf ^^ @2xdown: Wiem, wiem ![]() Druga osoba, która zna mnie z Maple Story ^^ @edit,2xdown: Lubie cytac xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 01-08-2007 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Użytkownik Forum
|
![]() IMO. Factions lepsze (a często spotykam się z innymi opiniami ale co tam
![]() Coś coraz rzadziej zaglądam do GW ( powalczę sobie z Luxonami czy co ![]() Pozdrawiam @Up Mam jeszcze miksturę na zmianę w tego "skrzata" czy co to jest. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 31-07-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() (mernion jak sie o tym domyśliłeś że to ja?!) Hmmm.sam to zrobiłeś ! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 01-08-2007 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hejka, też zacząłem grać w GW, ale narazie mam 14 dniowy trial factions, i mam takie pytanie czy ktoś kto grał w trial mógł potem to samo konto "uzupełnić" kodem z pełnej, płatnej wersji? Oraz jaka jest najlepsza wersja do kupienia (jakość-cena) i która jest po polsku (jak mój trial). Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Up dzięki, kupie factions i uzupełnię konto
A czy zbroje mają jakiś wpływ na "skile" łowcy? I jak się identyfikuje przedmioty, i czy staną się po tem silniejsze? halp plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Mają jak uzupełnisz je specjalnie do tego stworzonymi runami. Do identyfikacji przedmiotów potrzebujesz specjalnego zestawu, który zakupisz u kupca, gdy zidentyfikujesz przedmiot może: 1.Zwiększyć się jego wartość. 2.Prdzedmiot może stać się bogatszy w surowce. 3.W przedmiocie może zostać zidentyfikowana runa do danej części pancerza lub dla danej profesji. PS. Runy i surowce z przedmiotów odzyskujesz za pomocą Zestawu do odzyskiwania surowców ,który także kupisz u kupca.
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 02-08-2007 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Borys
Factions? To se razem nie połazimy... Podejrzewam, że żal ci robić od nowa łowcy, bo zdobyłeś 10 czy któryś lv, ale kiedy w grze jest 20, to nie ma to znaczenia. Polecam jednak propha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hło Hło, ledwo co zacząłem grać, a nikogo nie ma? Logować się!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ajj coraz więcej ludzi w to gra wiec mam pytanie: jak gra bedzie chodzic na celeronie 2,8ghz 256ram i radeonie 9550?
![]() |