Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-12-2006, 18:41   #1141
Raayden
Użytkownik Forum

Raayden's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
Raayden ma numer GG 8448660
Domyślny

W sumie miszcz ma troche racji.. jezeli graja z soba pare lat to sa zgrani a pvp to teraz cipbot jest PA zawsze bylo i bedzie i nie ma co liczyc na zmiiany

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-12-2006, 18:43   #1142
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Stan: Usunięty
Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Świat: Kyra
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
Banished: until Jan 22 2007, 16:53:56 CET because of account sharing

Thalle lol
Macie za sobą nooba Senior Tutora, którego i tak udupie, bo już chłopak ma 2 bad reporty za moje posty.

Swoją drogą to nie zatrzyma mnie w żaden sposób do pisania na forum. I tak was olewam.

Co do wypowiedzi miszcza23 to on tam chuja wie. Robi z siebie na forum Adama Smitha który zna sie na ekonomi i w ogole. Zasady ekonomi nijak sie maja to gospodarki w Tibii (calkiem inny sposob zdobywania dobr i ich przeplyw, mozliwosc zakupu oraz sprzedazy).

FG ma rowniez od cholery charow szarujacych tj. Gandamir Evil'Eye, Pontheus, Nephtis, Azeris, Nonix Dark, Natur (ale odszedl), Gimoon, Eon Aldarion <=> Elve Nightshade <=> Joim Hagane. Piepszenie wiec tutaj jakie to Mo Murda jest zle, szarujace calymi rodzinami, jest rownie ciekawe i prawdziwe jak bajki Braci Grim.

Znajomosc Tibii pana miszcza nie tylko ogranicza sie do zasad ekonomii, wytykania szarerow, ale rowniez do samej gry. Chlopak jest tak dobry ze hydry bije z visa, warlocki bije z visa, nawet na demony pewnie z visem sie wybiera (a jak szalec to szalec).

Jesli Garlerdon, Moothonost, Herineey, Rhu Inferno, Zerio of Zygus, Galt'ar, Ravin Te'Be beda mieli hunted forever to i tak chlopcy z FG sobie nie pograja. Jakikolwiek mass log chociaz 3 panow, bedzie konczyl sie 99,9% deadem ziomow z FG (chyba ze beda huncic bugi w zagrodzie Ab wtedy szanse spadaja do 10%).

Mo Murda od*******alo zdrowe PA, ale zawuazmy ze wtedy bylo w nim sporo gosci z Family Guys tj. Nonix Dark, Abo Tagteamz, Jinxz, Gimoon, Xolorian. I to nei Moothonosty, Arystosy czy Garlerdony robily prawdziwe PA ale wlasnie pan Nonix, pan Abo (ktory wymysla reasony glupsze niz on sam, formułując jest w języku uber-inglisz z dialektem noobish). Oczywiscie ze panowanie MM nie bylo swietne, jednak znajac zapedy ludzi z FG to bedzie gorsze. I dopiero spolecznosc Kyry bedzie plakala w dwie garscie).
stary 23-12-2006, 18:56   #1143
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszcz23 Pokaż post
Gówno prawda. Mo Murda to było mega PA i nie dupcie tu fleków. Dla mnie samo PA nie jest aż takie złe, ale jak ktoś sobie na tą władze zapracuje. A te szmaty sobie nie zapracowały bo jakieś 75% tej gildii to sharerzy w czystej postaci. Po za tym już nawet jak ktoś sharuje, ale wymiata w PvP bo gra w Tibie w pizdu czasu to też nie jest aż takie tragiczne. Ale Ci frajerzy chyba byli bici przez rodziców albo na podwórku przez kolegów i jedynym miejscem w którym mogą sobie porządzić to ich krzesło przed monitorem i klawiaturą.

Niektórzy żeby dość do władzy sami na wszystko zapracowują, np. ten Unit, oni mają prawo do PA, bo są zajebiści, ich filmik uznano na tibia.de za jeden z najlepszych. To samo taki Dark Side na Antice. Tam wojna trwała 4 lata ! Ci
kolesie mają takie PvP, że w 5ciu by rozdupiły całą tą Mo Murde. Tibie znają na pamięć. Dlatego przez te 4 lata siedzenia w depo i planowaniu ataków, wejstowania runów na wojnie zasłużyli sobie na to żeby 50 lvl nooba wywalić z D lair jak chcą sobie poexpić. (to akurat głupi przykład bo wszystkie D lairy na Antice są publiczne)

Niestety na drodze wielkich panów z Kyry stanęło rozczarowanie. Nie wystarczy siedzieć najpierw na Hydrach i D lairach spamując exori vis przez 5h non stop, po czym wbija drugi owner. Później już różnica jest tylko taka, że spamują to exori vis na Warlackach. A te respy mają tylko dlatego, że power abusują albo są po prostu 17h na dobe.

Zbliża się półrocze, niech sobie chłopaki ponadrabiają straty w szkole i podciągną oceny, które są owocem spędzaniem czasu tylko przed Tibią.
Ty to miałeś dopiero trudne dzieciństwo Wyzywając ludzi z MM widać jak Ci żal dupe ściska widząc to co oni mają czego ty nigdy nie będziesz miał

P.S. Nauczysz mnie bic Warlacki z visa ?
Rodi jest offline  
stary 23-12-2006, 19:18   #1144
Miszcz23
Guest

Domyślny

Z tym visem mi się walnęło z rozpędu. Ale to szczegół.
( nie jarajcie się tak )

Zasady ekonomii w Tibii są inne, to fakt, mimo to lajtowo można tą sytuację naprawić i chyba nie zaprzeczysz. Nie robie z siebie żadnego Adama Smitha, tylko mnie to wdupia, że ta Tibia to teraz taka pomyłka w porównaniu do tego co było kiedyś (wcale nie było super). Wpienia mnie fakt, że dla sorców zrobili raj, knighty choćby się zesrały razem z palkami to tyle bez waste'a nie wyexpią, a o druidach aż żal wspominać. Nie chodzi tu tylko o ich szybkie expienie, ale prawie o wszystko, zapodali im jeszcze CIP bota, żeby im się lepiej SDkami strzelało (wiadomo, że każda profesja urzywa runów, ale sorce na tym najwięcej zyskały), UE pozostało to same, tyle, że Sorcy teraz robią magic level o wiele, wiele szybciej niż kiedyś przez te zasrane manasy ( co w rezylatacie dało im większe dmg). Przecież przed updatem nigdy nie widziałem żadnego sorca na d lair bez blockera, nieważne jak duży level by miał (uwierzcie że expiłem tam duuuuużo). Była przynajmniej zachowana równowaga, bo taki pall z knigthem mogły sobie tam expić bez dodatkowej konkurencji. A teraz, byle noob siądzie za klawiaturą, zobaczy jak się huntuje na Hydrach i ma prostą drogę do hi lvla, a o PvP też się nie musi martwić, bo przecież umarło. Takim oto sposobem, ja- grając troche więcej niż 4 lata mam takie same, albo i nawet mniejsze szanse w walce z noobem który gra pare miesięcy. Miałem ciche nadzieje, że to naprawią, ale Cip Soft leci tylko na kase, najbardziej się można o tym przekonać przy ich przegłupich ankietach "Co skłoniłoby Cię do kupna PACC".

Apropo PA, to normalne, tak jak napisałem- kto władze ma to jej nadużywa i wykorzystuje. Proste i zawsze tak będzie. Tylko zawsze są jakieś granice.

Co do tej Mo Murdy, którą tak bronisz, Moothonost PAował, tylko nieznacznie bo poza jego PG na wrlach wiele nie robi, a jak robi, to prawie zawsze źle. Całe szczęście, że Xolorian nie jest jego kolejnym przydupasem jak cała reszta i zdecydowała się go zabić. Arystos, już napisałem, jest w pożądku, Garlerdon może nie robił "prawdziwego PA"? W takim razie przez kogo w większej mierze jest ta wojna? Właśnie przez tego nooba, który padł jak szmata na Morgarothie, a później się musiał dowartościować za klawiaturą zabijąc Patteha niczemu winnego.

Powiem Ci Thalle tak: Spammujesz cholera wie po co forum tibia.com to przynajmniej zostaw ludziom tibia.pl. Zastanawiam się jaki masz w tym cel, ale nie potrafie tego zrozumieć, na serio musi Ci się nudzić w tym domu. Dziwie się tylko ludziom czemu nie potrafią Cię na tym forum tibia.com zingnorować, bo jak ja widze, że Thalle napisał post to od razu scrollem zjeżdżam niżej.

Tak btw, ja tu nikogo nie bronie zaciekle, ale uważam, że czas tych pewnych siebie frajerów się zakończył i tyle. Na pierwszej linii powinni powiedzieć bye bye Panowie Garlerdon, Herineey i Shadius Sham (kupił chara i myśli że kozak). To prawda że Abo to idiota, ale mi się to w nim podoba, że nie musi lizać dupy, tak jak Xolo. Nie ukrywajmy- Mo Murda i całe to Last Stand to była ściepa hi lvli, która chciała rządzić serverem i bawić się w PA. Takie coś jak "friendship" wśród nich nie było. Teraz to wychodzi. Nikt nikomu z pomocą nie przybiegł jak zabili Mootha, Arystosa czy Madre~, mimo że Mo Murdy było nieraz więcej na vip listach online.

" Jakikolwiek mass log chociaz 3 panow, bedzie konczyl sie 99,9% deadem ziomow z FG (chyba ze beda huncic bugi w zagrodzie Ab wtedy szanse spadaja do 10%)."

Ty wytykasz głupie błedy mi, więc i ja zaczne w twoją strone. W zagrodzie Bugów w Ab jest bramka na jedną kratke, wystarczy byle noob który tam rzuci fire bomb może to zablokować tak, że już nikt z tamtąd nie wyjdzie. Szanse więc wcale nie spadają. Jeśli już chciałeś podać dobry przykład to może nim być PoH, bo mają blisko do temple.

Ostatnio edytowany przez Miszcz23 - 23-12-2006 o 19:26.

stary 23-12-2006, 19:35   #1145
Miszcz23
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodi Pokaż post
Ty to miałeś dopiero trudne dzieciństwo Wyzywając ludzi z MM widać jak Ci żal dupe ściska widząc to co oni mają czego ty nigdy nie będziesz miał

P.S. Nauczysz mnie bic Warlacki z visa ?
Gdzie wyczytałeś że mi żal dupe ściska, sorry, ale ja mam większe ambicje w życiu niż 150 lvl i władza na servie.

...żęście się doczepili do tego visa "perfekcjoniści", z reszta co to za różnica? Tylko taka że np, zamiast F4 klikasz F5...

stary 23-12-2006, 19:45   #1146
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Stan: Usunięty
Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Z tym visem mi się walnęło z rozpędu. Ale to szczegół.
( nie jarajcie się tak )

Zasady ekonomii w Tibii są inne, to fakt, mimo to lajtowo można tą sytuację naprawić i chyba nie zaprzeczysz. Nie robie z siebie żadnego Adama Smitha, tylko mnie to wdupia, że ta Tibia to teraz taka pomyłka w porównaniu do tego co było kiedyś (wcale nie było super). Wpienia mnie fakt, że dla sorców zrobili raj, knighty choćby się zesrały razem z palkami to tyle bez waste'a nie wyexpią, a o druidach aż żal wspominać. Nie chodzi tu tylko o ich szybkie expienie, ale prawie o wszystko, zapodali im jeszcze CIP bota, żeby im się lepiej SDkami strzelało (wiadomo, że każda profesja urzywa runów, ale sorce na tym najwięcej zyskały), UE pozostało to same, tyle, że Sorcy teraz robią magic level o wiele, wiele szybciej niż kiedyś przez te zasrane manasy ( co w rezylatacie dało im większe dmg). Przecież przed updatem nigdy nie widziałem żadnego sorca na d lair bez blockera, nieważne jak duży level by miał (uwierzcie że expiłem tam duuuuużo). Była przynajmniej zachowana równowaga, bo taki pall z knigthem mogły sobie tam expić bez dodatkowej konkurencji. A teraz, byle noob siądzie za klawiaturą, zobaczy jak się huntuje na Hydrach i ma prostą drogę do hi lvla, a o PvP też się nie musi martwić, bo przecież umarło. Takim oto sposobem, ja- grając troche więcej niż 4 lata mam takie same, albo i nawet mniejsze szanse w walce z noobem który gra pare miesięcy. Miałem ciche nadzieje, że to naprawią, ale Cip Soft leci tylko na kase, najbardziej się można o tym przekonać przy ich przegłupich ankietach "Co skłoniłoby Cię do kupna PACC".

Apropo PA, to normalne, tak jak napisałem- kto władze ma to jej nadużywa i wykorzystuje. Proste i zawsze tak będzie. Tylko zawsze są jakieś granice.

Co do tej Mo Murdy, którą tak bronisz, Moothonost PAował, tylko nieznacznie bo poza jego PG na wrlach wiele nie robi, a jak robi, to prawie zawsze źle. Całe szczęście, że Xolorian nie jest jego kolejnym przydupasem jak cała reszta i zdecydowała się go zabić. Arystos, już napisałem, jest w pożądku, Garlerdon może nie robił "prawdziwego PA"? W takim razie przez kogo w większej mierze jest ta wojna? Właśnie przez tego nooba, który padł jak szmata na Morgarothie, a później się musiał dowartościować za klawiaturą zabijąc Patteha niczemu winnego.

Powiem Ci Thalle tak: Spammujesz cholera wie po co forum tibia.com to przynajmniej zostaw ludziom tibia.pl. Zastanawiam się jaki masz w tym cel, ale nie potrafie tego zrozumieć, na serio musi Ci się nudzić w tym domu. Dziwie się tylko ludziom czemu nie potrafią Cię na tym forum tibia.com zingnorować, bo jak ja widze, że Thalle napisał post to od razu scrollem zjeżdżam niżej.

Tak btw, ja tu nikogo nie bronie zaciekle, ale uważam, że czas tych pewnych siebie frajerów się zakończył i tyle. Na pierwszej linii powinni powiedzieć bye bye Panowie Garlerdon, Herineey i Shadius Sham (kupił chara i myśli że kozak). To prawda że Abo to idiota, ale mi się to w nim podoba, że nie musi lizać dupy, tak jak Xolo. Nie ukrywajmy- Mo Murda i całe to Last Stand to była ściepa hi lvli, która chciała rządzić serverem i bawić się w PA. Takie coś jak "friendship" wśród nich nie było. Teraz to wychodzi. Nikt nikomu z pomocą nie przybiegł jak zabili Mootha, Arystosa czy Madre~, mimo że Mo Murdy było nieraz więcej na vip listach online.

" Jakikolwiek mass log chociaz 3 panow, bedzie konczyl sie 99,9% deadem ziomow z FG (chyba ze beda huncic bugi w zagrodzie Ab wtedy szanse spadaja do 10%)."

Ty wytykasz głupie błedy mi, więc i ja zaczne w twoją strone. W zagrodzie Bugów w Ab jest bramka na jedną kratke, wystarczy byle noob który tam rzuci fire bomb może to zablokować tak, że już nikt z tamtąd nie wyjdzie. Szanse więc wcale nie spadają. Jeśli już chciałeś podać dobry przykład to może nim być PoH, bo mają blisko do temple.
Tak naprawdę to ekonomia padła przez Djinow, gdzie ludziom bardziej oplaca sie sprzedac k-arma za 5k niz szukac nooba ktory zaplaci im 2k wiecej, ale zazada podrozy i na chwile przed transakcja da loga. Obecnie sorkowie masowo huntujacy hydry sprzedają 90% loota u djinow (35k rh, bohy 30k etc.). Jeśli na serwie jest więcej niż 10 sorków z 100 lvlem ekonomia leci na łeb na szyję i nic tego nie zatrzyma. Żadne price listy, ktorych ludzie nie przestrzegają, tudzież używają noobcharów do sprzedawania.

Sprawdź ile charów zabił Nonix swego czasu dopiero później oceniaj innych ludzi. Swoja droga Abo to kretyn, ktory potrafi wymyslac naprawde glupie reasony. Na 65 lvlu gdy expilem na pohu oczywiscie przylecial i zaczal mnie bic (i tu oczywiscie poklony dla niego bo na jakis 30-40 sqm trafil 2 sd). Powod ataku: bo huncilem z jego kumplem gsy gdy mial lagi (ktory sam mnie o to prosil - Gafistergo Faberman gwoli scislosci). Cena: 10k. Oczywiscie na poczatku olalem go, jednak pozniej dalem mu te pieprzone 10k i gralem dalej w spokoju. Swego czasu wielu kumpli opowiadalo mi i dzialaniach abo i jego kolegow rl. A i mówisz ze Abo to debil ale nie dupowlaz. Idiotyzm to potegi n-tej. Z tego co koledzy z Mo Murdy mi mowili, Abo tak im wlazil w dupe, ze bylo to az denerwujace. Garlerdon zabil moze 2-3 osoby, z lvlami ~100 +/- (Gandamir, Patteh). A wystarczy sie rozejrzec ile 40-60 lvli padlo od Jinxza, Nonixa, czy innego plebsu z FG.

A co do ostatniej kwestii. Istnieje runka "Destroy Field", która powoduje znikniecie fire/poison/energy field, wiec ucieczka z zagrody jest raczej dosyc szybka. A dobrze zblokowane depo i nawet masslog w depo daje ci jakies 10-15 sekund na ucieczka z zagrodu (mozesz dodatkowo lurowac bugi tylko podbiegajac po nie).
Expienie na pohu wbrew bliskiemu temple jest mocno zdradzieckie. Na jednym forum widzialem jak zdjeli goscia z DPFT zza ekranu (bot od rafamana), albo masslog 3 sorkow i nawet niewielka odleglosc od temple moze byc zabojcza (jednak teraz wprowadzono 10 sekund na atak wiec i tak huncenie jest stosunkowo bezpieczne).
stary 23-12-2006, 20:14   #1147
Miszcz23
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
Tak naprawdę to ekonomia padła przez Djinow, gdzie ludziom bardziej oplaca sie sprzedac k-arma za 5k niz szukac nooba ktory zaplaci im 2k wiecej, ale zazada podrozy i na chwile przed transakcja da loga. Obecnie sorkowie masowo huntujacy hydry sprzedają 90% loota u djinow (35k rh, bohy 30k etc.). Jeśli na serwie jest więcej niż 10 sorków z 100 lvlem ekonomia leci na łeb na szyję i nic tego nie zatrzyma. Żadne price listy, ktorych ludzie nie przestrzegają, tudzież używają noobcharów do sprzedawania.

Sprawdź ile charów zabił Nonix swego czasu dopiero później oceniaj innych ludzi. Swoja droga Abo to kretyn, ktory potrafi wymyslac naprawde glupie reasony. Na 65 lvlu gdy expilem na pohu oczywiscie przylecial i zaczal mnie bic (i tu oczywiscie poklony dla niego bo na jakis 30-40 sqm trafil 2 sd). Powod ataku: bo huncilem z jego kumplem gsy gdy mial lagi (ktory sam mnie o to prosil - Gafistergo Faberman gwoli scislosci). Cena: 10k. Oczywiscie na poczatku olalem go, jednak pozniej dalem mu te pieprzone 10k i gralem dalej w spokoju. Swego czasu wielu kumpli opowiadalo mi i dzialaniach abo i jego kolegow rl. A i mówisz ze Abo to debil ale nie dupowlaz. Idiotyzm to potegi n-tej. Z tego co koledzy z Mo Murdy mi mowili, Abo tak im wlazil w dupe, ze bylo to az denerwujace. Garlerdon zabil moze 2-3 osoby, z lvlami ~100 +/- (Gandamir, Patteh). A wystarczy sie rozejrzec ile 40-60 lvli padlo od Jinxza, Nonixa, czy innego plebsu z FG.

A co do ostatniej kwestii. Istnieje runka "Destroy Field", która powoduje znikniecie fire/poison/energy field, wiec ucieczka z zagrody jest raczej dosyc szybka. A dobrze zblokowane depo i nawet masslog w depo daje ci jakies 10-15 sekund na ucieczka z zagrodu (mozesz dodatkowo lurowac bugi tylko podbiegajac po nie).
Expienie na pohu wbrew bliskiemu temple jest mocno zdradzieckie. Na jednym forum widzialem jak zdjeli goscia z DPFT zza ekranu (bot od rafamana), albo masslog 3 sorkow i nawet niewielka odleglosc od temple moze byc zabojcza (jednak teraz wprowadzono 10 sekund na atak wiec i tak huncenie jest stosunkowo bezpieczne).

Abo dupowlaz? Może Ci tak ściemniają... jakoś Mootha nie bał się zabić, ani przeciwstawić się całej jego gildii, jasne że to frajer, nie bronie go, ale w moich oczach nie jest przydupasem.

Expienie na PoHu jest bardziej realne niż na bugach w Ab, zostawmy więc ten temat.

stary 23-12-2006, 20:15   #1148
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

@The Chaotic Paladin

W którymś poście napisałeś: "Co do wypowiedzi miszcza23 to on tam chuja wie. Robi z siebie na forum Adama Smitha który zna sie na ekonomi i w ogole. Zasady ekonomi nijak sie maja to gospodarki w Tibii (calkiem inny sposob zdobywania dobr i ich przeplyw, mozliwosc zakupu oraz sprzedazy). "

A Ty wiesz kogo z siebie robisz na tym forum.... ?
Twoje myśli trafiły we mnie dogłębnie lecz one są bezsensowne tj. wyzywanie wszystkich którzy w jakikolwiek sposób złamali jakiekolwiek prawo, wywyższanie się ponad wszystkich itp.

Myślę że Tibia "wyżarła" Ci MUSK i już racjonalnie nie możesz myśleć :<

Ps: Przepraszam Cię za to że wywyższyłem się i zkrytykowałem Cię.

WESOŁYCH ŚWIĄT :>)
stary 23-12-2006, 20:22   #1149
Miszcz23
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo Pokaż post
@The Chaotic Paladin

W którymś poście napisałeś: "Co do wypowiedzi miszcza23 to on tam chuja wie. Robi z siebie na forum Adama Smitha który zna sie na ekonomi i w ogole. Zasady ekonomi nijak sie maja to gospodarki w Tibii (calkiem inny sposob zdobywania dobr i ich przeplyw, mozliwosc zakupu oraz sprzedazy). "

A Ty wiesz kogo z siebie robisz na tym forum.... ?
Twoje myśli trafiły we mnie dogłębnie lecz one są bezsensowne tj. wyzywanie wszystkich którzy w jakikolwiek sposób złamali jakiekolwiek prawo, wywyższanie się ponad wszystkich itp.

Myślę że Tibia "wyżarła" Ci MUSK i już racjonalnie nie możesz myśleć :<

Ps: Przepraszam Cię za to że wywyższyłem się i zkrytykowałem Cię.

WESOŁYCH ŚWIĄT :>)
...a pomyśleć, że krytykuje Tonyy'ego...

stary 23-12-2006, 21:59   #1150
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:

czy nie wyczułeś ironi w tym co powiedział Thalle ?
Rodi jest offline  
stary 23-12-2006, 23:01   #1151
Miszcz23
Guest

Domyślny

Cytuj:
czy nie wyczułeś ironi w tym co powiedział Thalle ?
ofc wyczułem, do czego zmierzasz?

stary 24-12-2006, 02:28   #1152
SkateElement
Użytkownik Forum

SkateElement's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn

Domyślny

Znowu poj***ne kłótnie, wyzwiska itp.

PA będzie zawsze niezależnie od gildii która wygra tą wojnę...
Dzięki wojnie rośnie kolejna siła - Teraxul, Pablofon i inni

Ostatnio edytowany przez SkateElement - 24-12-2006 o 02:30.
SkateElement jest offline  
stary 24-12-2006, 02:44   #1153
Maniack
Użytkownik Forum

Maniack's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
Domyślny

odziwo Teraxul,Pablo i 'inni'
są w miare spoko.

Taki niepowiem kto, ale sporo by nick wymieniać.
gdy mieli średni lvl byli kumplami, gdy się wybili
ani nie pomogą, ani nie pogadają, a niektórzy się nawet czepiają.

Teraxula np. poznałem gdy miałem 70 lvl a on 135~ np. a zawsze pogada, czasem pomoże.
22 czerwiec 2009 - podporucznik
Maniack jest offline  
stary 24-12-2006, 10:14   #1154
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Świat: Selena
Domyślny

Chciałbym tu jeszcze podać kilka przykładów PA ze strony starego Last Stand i dzisiejszej Mo Murdy.

1)2 miesiące~ temu expiłem sobie na hydrach (na 61 lvlu bodajze). Expie sobie całą noc, wbiłem wtedy chyba 64, ale to mało ważne. Rano przychodzi Abo. Bloker na żółtym hp dostał burst + sd potem znów sd i leży. Ja dostałem sd po czym abo krzyczy "leave". Zszedłem na dół, myśle sobie, poczekam aż skończy. Kilka minut później również zszedł na doł dostałem 2 sd, skończyła mi sie mana i w nogi.

2) Troche wcześniej niż 2 miesiące expię 75 elite knightem na cyclopolis na poziomie -2-3-4. Przychodzi volcano rosso (rl kumpel abo, wtedy miał bodajze 55 lvl), zmeinia list i zaczyna bić mi wszystko. Mowie zeby odszedl i ze napisze jak skoncze. Nie posluchał. Dostał exori jak byl na zoltym, potem drugie po czym mowi hunted. Przylatuje abo i na*******a mnie z sd z jakimś 80 msem (ten z ue). Na moje szczescie mnie nie zabili.

3) Czasu dzisiejsze, czasy wojny mm vs fg. Expie w kopalni rotów, przychodzi 9 druid (NOOB CHAR FORIUSSA). Lootbaga wrzucił do wody, sam bił mi roty, wyzywał moją rodzine, samego mnie. Zabiłem go. Rezultat?

Dec 17 2006, 14:21:45 CET Killed at Level 23 by Vaflex
Lenrock jest offline  
stary 24-12-2006, 10:28   #1155
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gang-Bang
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

to opusc serwer ten zjebany serwer. Kyra to jest najbardziej przyejbany serwer z jakim sie mialem okazje spotkac.
Zen jest offline  
stary 24-12-2006, 10:32   #1156
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
Chciałbym tu jeszcze podać kilka przykładów PA ze strony starego Last Stand i dzisiejszej Mo Murdy.

1)2 miesiące~ temu expiłem sobie na hydrach (na 61 lvlu bodajze). Expie sobie całą noc, wbiłem wtedy chyba 64, ale to mało ważne. Rano przychodzi Abo. Bloker na żółtym hp dostał burst + sd potem znów sd i leży. Ja dostałem sd po czym abo krzyczy "leave". Zszedłem na dół, myśle sobie, poczekam aż skończy. Kilka minut później również zszedł na doł dostałem 2 sd, skończyła mi sie mana i w nogi.

2) Troche wcześniej niż 2 miesiące expię 75 elite knightem na cyclopolis na poziomie -2-3-4. Przychodzi volcano rosso (rl kumpel abo, wtedy miał bodajze 55 lvl), zmeinia list i zaczyna bić mi wszystko. Mowie zeby odszedl i ze napisze jak skoncze. Nie posluchał. Dostał exori jak byl na zoltym, potem drugie po czym mowi hunted. Przylatuje abo i na*******a mnie z sd z jakimś 80 msem (ten z ue). Na moje szczescie mnie nie zabili.

3) Czasu dzisiejsze, czasy wojny mm vs fg. Expie w kopalni rotów, przychodzi 9 druid (NOOB CHAR FORIUSSA). Lootbaga wrzucił do wody, sam bił mi roty, wyzywał moją rodzine, samego mnie. Zabiłem go. Rezultat?

Dec 17 2006, 14:21:45 CET Killed at Level 23 by Vaflex
Noto widzimy całe PA MM no moze z małym wwyjątkiem Forriusa
Rodi jest offline  
stary 24-12-2006, 10:56   #1157
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Cytuj:
Noto widzimy całe PA MM no moze z małym wwyjątkiem Forriusa
Foriuss od czasu gdy doszedl do starego Last Standu to sie z chujem za rozumy pozamieniał. Protectował swojego nuub brata, ktory bawil sie wkolo korzystajac z protekcji brata. Jednak nei zmienia to faktu ze 90% MM nie bylo PA, w odroznieniu od FG gdzie (Abo, Nonix, Geo, Eon, Gafistego) korzystali z dobrodziejstw wymuszania.

Teraxul zawsze byl spoko gosciem, razem z jego kolega z Astephem (jego rl) friend. Pablofon to rowniez jeden z fajniejszych gracz, ogolnie cale AIE jest raczej gildia bez PA. Pamietam sytuacje gdy pomagalem Teraxulowi sprzedawac x-bowy na fibuli. Po drodze zlapalismy skulle na 12 lvlu i bieglismy w jego strone krzyczac "huntat!!1" (ale nie atakujac). Ubaw co nie miara, biorac pod uwage ze gosc krzyczal plz i chcial placic armor, przy czym oczywiscie wytlumaczylismy mu ze to takie "dżołki byli".
stary 24-12-2006, 11:05   #1158
z3n3k
Użytkownik Forum

z3n3k's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
to opusc serwer ten zjebany serwer. Kyra to jest najbardziej przyejbany serwer z jakim sie mialem okazje spotkac.
Jak ty już nie grasz to nie jest taki zjebany bo przecież jeden noob mniej :<
z3n3k jest offline  
stary 24-12-2006, 12:22   #1159
Miszcz23
Guest

Domyślny

Dziwi mnie to co niektórzy piszą. Ja na ten server wbiłem kompletnie sam. Zero kumpli, nikogo w Vipach. Cała moja ekipa albo skończyła grać, albo gra na starych servach. Jakoś sobie sam radziłem, żadko kiedy mnie ktoś power abusował. Stosowałem się do instrukcji Last Standu- jak mnie ktoś chciał wydupić z expa od razu pisałem Moothowi, Garlowi albo Xolorianowi, nie mijało 5 minut i wszystko było ok. Raz tylko mnie olali. Według mnie wystarczy tylko omijać problemy. Huntować w miejscach, gdzie żadko kiedy ktoś jest, jak się zacznie wpieprzać hi lvlom na Hydry i Dragon Laire to się to tak skończy prędzej czy później.

...a co do Teraxula, to ja go kocham xD. Pablofon też spoko koleś.

Wesołych Świąt guys.

stary 24-12-2006, 12:47   #1160
Raayden
Użytkownik Forum

Raayden's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin

Stan: Niegrający
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
Raayden ma numer GG 8448660
Domyślny

Ja jak gralem na kyrze a mam tam 90 sorca, nigdy nie dostalem kicka z expa... jedynie raz pamietam jak szalalo Dancing Shadow i expilem w kopie zrobili mass log i musialem uciekac mialem 64lvl~. ehh to byly czasy, bitwy z DS i w ogole bylo najs

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania