![]() |
#11581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tire Crus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 76
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#11582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() na tibi pl jest konkurs na przerabianie piosenek na tibijskie , to napisalm kilka i wstawie tutaj tez to sie posmiejecie
Lady Pank "Mala Lady Pank" Moon Durus "Hunt Sorcera" Nie Pytaj Go O Nic Nie Odpowie Ci Nie Pytaj Jak Mina Caly Hunt Zly Na Frostach i DL'ach Wciaz To Samo Ze Az Chce Sie Wyc Sam Powiedz Jak Dlugo Mozna Level Bic? Z Piatku Na Sobote Idzie Se Na POI Samotny Sorcer Manasow duzo ma Czerwony Outfit i Niebieskie Brwi Świecąca Różdżka W Reku Maga Lśni I Po Quescie , Pod Depo Jak Uparty Siedzi Noob Nasz Widok ze Skulem Wreszcie da mu znak Z Piatku Na Sobote Idzie Se Na POI Samotny Sorcer Manasow duzo ma Z Piatku Na Sobote Idzie Se Na POI Samotny Sorcer Manasow duzo ma Manasow duzo ma Manasow duzo ma Manasow duzo ma Manasow duzo ma! Moon Durus "Nie Exp Piotrek" Nie Exp Piotrek , Nie exp w Piatek , Piatek zly jest na poczatek Co z Sobota tez expiaca zabrakie ci staminy Ciemna noca Nie Exp Piotrek , Nie exp w Czwartek , Expienie w czwartek nic nie warte Pojdz na Dema jednego , Moze bedziesz mial cos z tego Exp w Niedziele , Exp w Sobote Exp na Frostach i w Venore Expij sobie takze w swieta , exp spokojnie exp i stekaj ! Nie Exp Piotrek w Poniedzialek , ty sie na to nie nadajesz Po Pijaku trzeba peczyk a po expie sil nie starczy Nie exp piotrek nie exp w srode w srode idziesz gdzies na trole Nie ubijesz trola z daleka , jestes tibijski kaleka Wtorek lepszy jest do expa , Musisz przeciez miec cos z hunta Exp we wtorek ile wlezie a najlepiej po obiedzie nie exp piotrek o 9 , expic tak wczesnie jest nie madrze Lepiej gdy sie robi ciemno , wtedy juz jest lepszy resp mowisz sdki juz szykuje , uhow resztki wymarnuje Nie badz taki delikaty , twardy badz jak Ludzie z tomurki bandy Wszystko dobrze jest do kiedy nie zaliczysz znowu gleby Nie dosc ze wokolo waste ! ty sie sam w te waste wpedzasz! Poexp troche przed kolacja , zeby moc spokojnie zasnac Jesli jeszcze level cie nie bierze , powiedz co ty na to szczerze a piotrek na to szczerze : Ja wol , ja wol ich liebe HUNT NA POI Ja wol , ja wol ich liebe HUNT NA POI Ja wol , ja wol ich liebe HUNT NA POI Moon Durus "nooby" Nooby Wesolo Wybiegly z pod depo Poprosily o itemy graczy zwyzywaly Respy pobloczyly Ludzi z expowisk przepedzily Siedza pod depo i rycza do siebie Wszyscy mamy zle w glowie bo noobimy hej hej la la la la hej hej hej Wszyscy mamy zle w glowie bo noobimy Tony Scal armow , Tony Viali Wszystko przyjma co ludzie im dali Godziny zebrania Lata Nauki P Army , longswordy i wszystko co sie rzuci Wszyscy mamy zle w glowie bo noobimy hej hej la la la la hej hej hej Wszyscy mamy zle w glowie bo noobimy Ich Wzory to nooby z wyzszym levelem Ekspansja noobow i ich zwarte szeregi Wiele tradycji i wszystkie ich bzdury Godzina Dobroci a chuj im do gory ! Wszyscy mamy zle w glowie bo noobimy hej hej la la la la hej hej hej Wszyscy mamy zle w glowie bo noobimy Perfect "nie placz ewka" Moon Durus "Nie Placz Shadow" Nie Placz Shadow bo tu miejsc brak , na twe babskie lzy Po Venore Sdki Chula Wiatr wsrod dedow twych Patrz Moon powie tobie tibi sens -Level to nie tak rach ciach i na trade spamjesz SOS gdy cie trapnie ktos Zegnam Cie , juz wiem nie wbijesz levelu tutaj juz Idz sam , wlasnie tam gdzie ktos lubi cie Tam przyjaciela za pieniadze jakiegos masz to fakt Dla nieg o zawsze placisz ze z toba gra jeszcze raz ,zegnam cie WY*******AJ STAD Tibijskie zycie to przyjazni ciag lecz nie doswiadczasz tego ty Frost , Hydra maly drag to twoich mazen szczyt Hej wrogowie moi z calej lumi chodzcie i trapnijcie mnie Juz was w swoje szpony dopadl JAH krzyk plynie z ust Zegnam Cie , juz wiem nie wbijesz levelu tutaj juz Idz sam , wlasnie tam gdzie ktos lubi cie Tam przyjaciela za pieniadze jakiegos masz to fakt Dla nieg o zawsze placisz ze z toba gra jeszcze raz ,zegnam cie WY*******AJ STAD Lady Pank "Na co komu dzis" Moon DUrus "Na co komu dzis" Lazila na frostach walac z sd , muzyka leciala z MP3 jej Spytalem skromnie czy ci pobloczyc napisala Yes zgadzajac sie Trzeba zawsze miec dobrego blokera na co komu dzis samotny ded? Wbijalem Level na dragon lair obok jakis druid level tez bil pytam druida powiedz dlaczego wciaz bijesz dragi a on na to mi Na co komu dzis ded na frostach Po co wogle pasc na pieciu hydrach kiedy moge dragi bic i do gory isc Chcialem byc soba na wielkiej tombie na faraona poczulem chec Level mialem niewielki madzik tez maly i to juz wiadomo jak skonczylo sie Na co komu dzis bic faraony Na co komu dzis tomby w ank? Po co znowu bic ten sam level kiedy czujesz ze znow idzie freez SPOTKALEM dzis GM'a takiego z noobowskich lat Myslalem ze da mi bana za botowanie w liberty bay a on powiedzial tylko slowa co kazdy mowi je na co komu dzis uzywac bota na co komu dzis wybotowany char? po co taka postac gdzie nie wytrenowales se jej sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peja Of Luminera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bomba Squad
Świat: Luminera
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: luminera
Poziom: 150
Skille: x
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11586 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() jak sie masz Siwy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11587 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
a kto pyta |
![]() |
![]() |
![]() |
#11588 |
Zbanowany
|
![]() szadziu :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ty nie jesteś szadoł on jest inny lumineros
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11591 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
lol jedzie na 2 konta jak troll ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2008
Imię: Sigo Jestil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ni mo
Poziom: 99
Poziom mag.: 6x
|
![]() Bo to zła kobieta jest
![]() |
#11593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11594 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
|
![]() Fail - Nice ng : )
@szad
Dla frajerów kula! A konfidentom basta 21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno 21:11 Jah Mighty [47]: xD 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle 21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie Bless _/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga
Imię: .
Gildia: Barra Bravas