![]() |
#11701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
|
![]() |
#11702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ja też wróciłem. Muahahahahaha... Biedny Nari.
Gdzie tam w evangelionie słaba kreska. Trochę stara, ale w dalszym ciągu bardzo dobra. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11703 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaak, kiedyś będę musiał się za niego zabrać. Ale od chęci do czynu długa droga, zwłaszcza u mnie, a specjalnie teraz, kiedy się Naną ekscytuje =).
![]() |
#11704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2009
Lokacja: Tokyo Dome
|
![]() @up
Jak można z Evangelion'em zwlekać? Przecież to powinno być karane :/ @Corgar Frizz Welcome back. Lucky Star ukończony. Teraz biorę się za Shakugan no Shana, już kiedyś się przymierzałem ale tak jakoś nie wyszło xD Czekam też aż wypuszczą cały drugi sezon Haruhi, wtedy jeszcze raz wszystkie odcinki obejrzę chronologicznie z tymi nowymi. Timotei *0* http://www.youtube.com/watch?v=mS7tH9j71bM Przypomniało mi się coś ze Slayers'ów, ostatni raz widziałem tą scenę na rtl7: http://www.youtube.com/watch?v=x33IcahzNNg Dobre czasy... @offtop Zamówiłem sobie wczoraj pocky, jadł ktoś? xP
![]() |
#11705 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jest nawet gdzies w tym temacie zdjecie z zamowieniem grocixa, na ktorym sa pocky
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11706 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taa.... ten zboczyl ma znajomości na całym globie.
@CNRDG ただいま. Mai-Hime... Tak sobie oglądam, już 15 ep a dalej nie mam pojęcia jak mają zamiar to zakończyć. Nie dlatego że fabuła jest wyszukana, na tle innych anime jest całkiem przeciętna. Po prostu seria co kilka epów ewoluuję w inny gatunek. Ale muszę przyznać że całkiem zgrabnie to wychodzi. Do tego trochę nawiązań do Evangeliona. Do tej pory całkiem nieźle się ogląda, a Grocuś twierdzi że ostatnie epy wybijają się ponad poziom serii. Mam nadzieję że się nie zawiodę. Ale mimo wszystko seria lepsza niż gorsza. Jeśli nie masz wielkich i legendarnych serii na dysku, to Mai-Hime nie będzie złym wyborem. Niestety z mangą ma wspólną jedynie koncepcje Hime, tytuł i postacie. A może jednak to dobrze bo manga nieszczególnie mnie wkręciła. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-09-2009 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11707 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11708 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @CNRDG
Gdzie zamówiłeś Pocky?? @Topic Powoli kończę HnNKn Kai, i zabieram się za Rei. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11711 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
http://yatta.pl Ognistooka Shana jest nawet nawet, początek cholernie mnie wkręcił ale później zrobiło się troszkę nudniej... Nasza mała dzioucha ma świetnie dobrany głos, przyjemnie się jej słucha. Tylko qwa gdzie nie gdzie olali grafikę... Urusai! Urusai! Urusai! http://www.youtube.com/watch?v=Ky_z-5rHZcc
![]() |
#11712 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wszyscy uwielbiają tsundere dubbowane przez Rie Kugumiye ;p Ale w porównaniu z Taigą, Shana wymięka.
Znacie legendarnego człowieka morsa? Yuki go poznała. Był tak przerażający że zniszczyła swojego laptopa. Ukryty tekst:
Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-09-2009 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11713 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @eerion
Ależ końcówka to fail. Ciekawa jest tylko koncepcja odcinków po pokonaniu tych potworków, gdzie spokojne, typowe do bólu shoujo przeradza się w jatkę a'la School Days. Trudno było przewidzieć taki obrót rzeczy. Samo zakończenie to natomiast porażka, twórcy chyba nie mieli już na nie pomysłu. @Corgar O k****! Człowiek-mors! Run, Yuki, run!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11715 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Corgar
Rotfl, teraz to dałeś ![]()
![]() |
#11716 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety.... Morseman atakuję kolejne postacie... Tym razem dorwał Ninę[*]. Panie świeć nad jej duszą, po tym co widziała już nigdy nie wróci do normalnego życia
![]() Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-09-2009 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @Frizz
Człowiek-mors!? !!!BUM!!! <leży> WTF!! @topic Zastanawiam się, czy z nudów nie zacząć oglądać One Piece. ![]() Takie ciekawe mi się wydaje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11718 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mangę czytaj, anime się strasznie wlecze. Jak myślicie, to już koniec rebelii Morsemana? Czy może w nocy dorwie kolejne postacie? Niestety, nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Czekajmy więc, na to co przyniosą nam kolejne dni.
EDIT. Jak donoszą nasi informatorzy widziano Morsemana w Kamina City. Czy szykuje się kolejny atak? EDIT2. Kolejny atak stał się faktem. Czyżby Morseman był kolejnym seryjnym mordercą? Co na to liga ochrony mangi&anime? Jak zareaguje na to Lyrical Nanoha? Wiele pytań, niestety na żadne nie znamy odpowiedzi. Zdjęcia zarejestrowane kamerą przemysłową. ![]() Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-09-2009 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11719 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Bleach 234, 235 i 236 czeka ale jakoś nie mogę się zebrać ![]() Oglądam też Black Lagoon na Hyperze, co prawda już widziałem ale skoro puszczają dobre anime w TV to trzeba się poświęcić xD Jak teraz o tym pomyśle to Revy jest moją ulubioną postacią żeńską, wyobrażacie sobie melanż z nią? xP
![]() Ostatnio edytowany przez CNRDG - 09-09-2009 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |