![]() |
#11701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Krishna pytasz sie czemu Dariu ma waty do Ciebie
odpowiedziec ci? Za free pewnie ![]() Albo za to ze moj bracik u***** tego calego carleona czy jakos tak mu szlo ![]() Narazie ja bym sie Dariem nie przejmowal bo jak narazie maja wara i watpie zeby Ci cos zrobil ![]() Moze kiedys Zrobi ale nie szybko ![]() Nie wiem spytaj sie go w grze ocb. Jak juz Cie straszy to niech przynajmiej powie o co poszlo ![]() ![]() ja tam mam na ta cala Tibie Wyjeb*** ![]() A Wy sobie robcie co chcecie ![]() ~Robin P.S Nieczaj palo za niedlugo Cie odwiedze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11702 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() Wybijemy all friendow orszaka z serva ;] (czyt: kazdy gracz z konina ;]) Ostatnio edytowany przez Phil128 - 29-10-2008 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Początkujący
Imię: Entos Argoth
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() number one
Entos Argoth
![]() |
#11705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() @Mapacza
Naucz sie 3mac morde w zyciu, masz tu up przykład ze tak jest lepiej.. @royal master i fif zle wam nie zycie ale patrzcie jak wam palemka odjebala, kontrolujcie w miare zebyscie nie zjebali tego co macie na serwie x) ![]() ten ss nie jest żadną aluzja do tego co up napisalem** |
![]() |
![]() |
![]() |
#11706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Kansas City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krishna Icebolt
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96+
Skille: 100/100
Poziom mag.: 20
|
![]() Spoko chcecie mnie huncic? bardzo prosze
![]() Ale przyjdzie jeszcze taki dzien ze bedziecie prosic o mniejszy payment ![]() tyle z mojej strony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Bijecie all Koniniakow bo? Coz jesli chcecie zrobic na kimkolwiek wrazenie to uwierzcie mi wiekszosc ludzi sra na to
![]() A kto bedzie loosersem to mozesz napisac po warze bo jesli pamiec mnie nie zawodzi to Fusao ostro was ostatnio tyra ![]() Niedlugo doczekam sie czasow kiedy Fifi i Saczek podobnie jak Damus odejda w niechwale z Danerki ![]() Ja nie mam czasu na gre mat-fiz sux xD Pozdrawiam Orszakow ofc ;* Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11708 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() Name: Entos Argoth
Sex: male Profession: Paladin Level: 51 World: Xerena ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
— Napoleon Bonaparte ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() po 1 ssaczek kolo jest z xereny nie z danery(przynajmniej jego acc tibijskie) wiec gl w sciganiu go tam
![]() sola niekazdy musi siedziec jak p*zda zeby tylko czasem go ktos niezabil za jego wlasne zdanie i nienarzucaj takiego (czyli zj**anego) stylu gry innym bo potem rosna takie fiflickery i ssaczociagi i dzieje sie jak sie dzieje ![]() anyway sirius niewiem czy ci ktos powiezdial ze cie hunci z tego co slyszalem to bylo tylko zebys uwazal co robisz no i uwazaj co robisz komu pomagasz ![]()
![]() |
#11710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Kansas City
Imię: Krishna Icebolt
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96+
Skille: 100/100
Poziom mag.: 20
|
![]() Roro do Ciebie nic nie mam bo wiem ze jestes w chuj spoko ziomal
Gadalem z Jaga i on zdecydowal "fragne sobie Ciebie" Czekam Jaga ![]() Jak dasz rade wyjsc z pz Jeszcze jedno nie pomagalem filipowi ale teraz to sie zmieni Zobaczymy jaga kto pierwszy kogo fragnie ![]() Ostatnio edytowany przez Sirius92 - 29-10-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Stan: Początkujący
Imię: Entos Argoth
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Ta roro ale pisanie na forum nikomu nic nie da x) przynajmniej mnie tak little doświadczenie nauczyło i nie zaprzeczysz ze 3manie ryja komuś na źle kiedys wyszło..
Dobra olej to,masz swoje zdanie ja swoje. Add Ostrzeszów skoro ich ziomsow szukasz x) Remiego tez dojebiesz ? AHHAHA ![]() Ostatnio edytowany przez Sola - 29-10-2008 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Nekrons
Profesja: Knight
Gildia: Kamikadze Resurection
Skille: 88/88
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() 1. Artur (royalmaster-orzech-pedziwiatr-pała)
Ty tam arturku stul pysk, bo dobrze wiem ze jestes cieciem w rl ![]() ![]() 2. smokq czy huj ci wi jak tam jest masta asslickerze z pohu wybiles sie only lvlem dzieki jadze, bez niego dalej bys asslickowal ludzia na pohu walac cyce ![]() ![]() ps. plx bez wykrętów ze nie wiesz oco chodzi, wypieraj sie ile chcesz, ja wiem co robiles i ty tez ![]() 3. fifi ja to juz nie wiem czy ty jestes br/eng/pl ? z Polska wiąże cie jedynie pewnie jezyk i miejsce urodzenia beke mam w huuuuuuuuuuuuj z tego cos tam o koninie kolejny dowartosciowany tibią ![]() ![]() - zaraz napiszesz post - zaczyna mowic bo konczy gre - nie wcale nie, jeszcze nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() niemowie ze zle wyszlo wiadomo ze piz*eczka sie latwiej gra ale jezeli kazdy robilby to co mu na lepsze wyjdzie to gdzie wtedy podzieje sie Honor? Lojalnosc? nvm czaje twoj punkt widzenia mamy inne zdanie trudno przeciez sie o to zabijac niebezdiemy
![]() sirius podjales decyzje twoj wybor ale jestes w fmc i zadeklarowales pomoc philipowi czyli jednym slowem dolaczyles do war wiec opusc gildie ktora jest neutralna w tym sporze ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=OUKLg0auagk
![]() |
#11716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
|
![]() @fifi
Gruby no co ty kurwa pojebało cię ![]() Jestes u mojej mamy ![]() ![]() ![]() Apropo mamy słyszalem ze twoja gniecie ci kotlety mielone pod pachą OPASDpODS :*:*:*
![]() |
#11717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() "A ja pomoge temu,a ja pomoge temu,a ja fragne tego ,a ja fragne tego,a ty masz hunta itp.itd"
Ludzie Ku*** opanujcie sie to jest tylko gra :| Napinacie sie nawzajem na tym forum jak by wam cos ukradli albo H** wie co To jest dla mnie smieszne macie swoje lata itp. Ja to rozumiem ale to tylko gra i nie ma powodow do takiej napinki :| Zobaczcie jak sie na forum zachowujecie i w grze Masakra:| Ta Danera seryjnie juz na psy schodzi "Kiedys Prawie jak bracia,Dzis jak psy" Idzieccie se na jakas bibe , Napier**** sie az do nieprzytomnosci i korzystajcie z zycia ![]() Pozdro ~Robin Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 29-10-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() Uuu
![]() superek sie z danery zrobil ![]() a wszystkich friendow orszaka chcecie huncic?? huh ![]() oni nigdy nie zgina ![]() add me plax ![]() nick... Rahoul - sunwell World of Warcraft server ![]() peneryyy xDD hmmm ![]() sirius ![]() i tak dlugo nie pociagniesz ![]() zycie krotkie jest ![]() ![]() Hail Kst-Konin-Lubań-Poznań-Tarnów Team xDDD no i INSO GZ wara ![]() "ale co zamyka skonczona ksiege otwiera cos nowego" ![]() pozdrawiam wszystkich polakow... ktorzy PRZEPILI polske ![]() old time rox ![]() ![]() ![]() ![]() a tu ![]() bodajze 2 czy 3 w nocy ![]() ![]() Your's Psych
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 29-10-2008 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św
Gildia: Forgotten Ones
Świat: Pythera\Aldora
|
![]() Fajna ta Danerka by była jak by takiego Philipka nie było =]
10:38 GM Iscen on Pythera [2]: what was your motivation to become a tutor? 10:38 Ravix Tyred [70]: My eng ssux http://www.flogao.com/zygabudu |
![]() |
![]() |
![]() |
#11720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Z domu
Imię: Ghotic elon
Profesja: Knight
Gildia: Brak...