![]() |
#1161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @pare up
już wolałbym Tibie niż zioło chociaż się nie stoczysz na dno spoleczne....
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: ZG
Imię: Legendarny Faramir
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 71
Skille: 84/53
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() @up
Nie byłbym tego taki pewien ![]() Ogólnie fajne screeny. |
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bu'fuu a moze masz jakies tam itemaski na neranie ?
![]() ![]() ![]() ![]() aa i zeby nie bylo ze bez screeeena to dla niedowiarkow mam dowodzik ze vern kiedys mial 153lvl ![]() ![]()
#1164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Myslowice
Imię: Vassili Soulshade
Profesja: Elite Knight
Gildia: Husaria
Świat: Nerana
Poziom: 100
Skille: 83/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Wiec po cholere pokazujesz jaką miałeś postac. Kogo to wogóle obchodzi :/ Jak by tak każdy pokazywał co miał kiedyś to by sie zrobił chaos !!
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Ludzie, to nie jest temat do roztrząsania spraw czy zioło jest gorsze od Tibii czy nie...
To jest temat do wklejania zdjęć... @topic Diaboliczna plaga diabolicznych istot w Thais ![]() Z dawna oczekiwany lvl ^^ ![]() No i efekt tego lvla ![]() ![]() Yours Szkapa~ |
![]() |
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
|
![]() NVM! Zachowałem się jak noob koniec tematu ok? Nie mam zamiaru się z nikim kłócić to co było w tym poście eh ;/.Wiem mam nie najlepszą opinie na forum z powodu eh mojego wczesnego stadium gry w tibie (czytaj noobostwa albo Dziecko Neo)
Sry za offa Dziś dam jakieś SS jeśli ktoś jeszcze chce je oglądać.
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 30-03-2007 o 18:14. |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() @2up
Stworzenie tematu w dziale "Zdjęcia" miało chyba jakiś cel, ale jeśli ty tego nie rozumiesz to nie będę Cię uświadamiał Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 30-03-2007 o 16:15. |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() gz all ss czekam na wiecej
|
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() gz all awansów ;]
Ostatnio edytowany przez Evel - 31-03-2007 o 00:30. |
![]() |
![]() |
#1171 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Scartex
Poziom: 44
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 2x ded i odrabianie strat...
![]() ![]() I na koniec okazało się ,że koles z którym bylismy na huncie jest zwyklym noobem... krótko mówiąc zostaliśmy wyj*bani na loot .... ![]() MA KTOS MOZE JAKIEGOS BLOKERA CO NIE WY*******A NA LOOT ??;/ @down Vassili wbijaj z 40-45 i biegne z toba Ty chyba taki nie jestes Ostatnio edytowany przez witekr77 - 30-03-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie wieże że ten koleś kupuje UH w sklepie a pozatym zwykły noob jak widac Ale takich tu nie brakuje niestety ![]() @Edit: Przepraszam za nieocenzurowany teks ale nie wytrzymalem nerwowo co zobaczycie na zdjęciu Byłem po lewej stronie u góry tak aby nikomu nie wadzic i siedziałem tam już 5h ale najgorsze nooby to rodacy :/ "21:21 Atzon-Knight [11]: non pvp" ![]()
"Nie ma dużych różnic między miłością i nienawiścią, prawdzą i kłamstwem, nigdy jednak nie powinno istnieć równocześnie jedno i drugie" ![]() [CHAR]Vassili Soulshade[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Vassili - 30-03-2007 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up tak jak mówiłem......
ssy dam za nie długo ![]() ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja moge bloczyć, ale nie hydry (jakoś nie mam do nich podejścia :S) mogę pobloczyć BK, ale dla shooterów w huj gorszy exp od hydr ; p
Potem wstawie adv ze skilli ;]
#1175 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Scartex
Poziom: 44
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() hehe ja bym ci all wytlumaczyl
![]() ![]() Kod HTML:
mogę pobloczyć BK, ![]() @down Jesli ty skilujesz na TA to powodzenia... co do huntu Wyglada to tak ze nie siedzialem 15 tylko cos tak jakos godzine... jak BYLEM WYLECIALY 2 MEDUSY wiec tak samo je wylootowalem jak i kazdy kto tam byl... wyszedlem z 5 min przed kacem huntu .... wrocilem po 2 minutach.... i staralem sie dokaczyc hunt... a ze skaczyl sie tak jak powiedzialem 5 min pozniej to juz inna sprawa... aha 2 meduske wyciaglem sam z hydry po tym jak Ty sobie nie umiales z nia poradzic... i sobie gdzies tam chodziles 3 kratki od hydry... a ze wszyscy nalegali zebym ja dal tobie to dalem a Ty co zrobiles? Skur*iles sie i zawineles se loota.... po za tym przeczytaj se rozmowe up i przemysl co mowisz zanim to powiesz... Ostatnio edytowany przez witekr77 - 31-03-2007 o 01:36. |
![]() |
![]() |
#1176 |
Guest
|
![]() Po raz nie jestem noobem jesli chodzi o tego klapku na gorze z facem podniecasz sie tym ze wbiles skille na tibia auto 73/72 jakos tak?
Co do huntu na hydrach Sustanoon sam widziales jak bylo siedziales 15min potem wyszles bo cie 28 sorc wkurzal? sapiesz mi ze mam sie podzielic z lootem? |
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Ktoś chce iść na bk hunt? (tzn knight do blokowania)
msg me in game ->Devil Grit<- żeby nie było offtopu: @Piękne widoki ![]() @Done ![]() @Last adv ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 31-03-2007 o 01:53. |
![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
|
![]() zal.pl
Weź pomyśl co piszesz. Takim tekstem udowadniasz kim jesteś. I nie bede cie oceniał, ocenią ci inni ale przemyśl swoje zachowanie i teksty. Troche kultury !!
#1180 |
Guest
|
![]() Tak to jest jak ktos sie wtraca nie do swojego
![]() |