![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() zapytajcie kenantiwina on tam byl
troche weronika zamulila no ale kazdy ma zly dzień;D Gdyby weronika przycisnela 7 to by padlo okolo 5-6 waszych a gdyby skraek nie rozminil ze to jest trap by padlo was 15~ ale skraek zaczal drzed sie na default ITS TRAP ELARO IS NOT SO STUPID TO TAKE PZ NOW MOVE MOVE FAST i kilku zdazylo zejsc zanim zmasslogowalismy tak dla informacji to ja dzisiaj znoobilem na enerisie bo bultkastar krzykna ze bije go Kukusia a nie wiedzialem ze jest przy 2 wyjsciu z dp to zrashowalem na kamikaze mu pomóc ale i tak juz polowa lvla odrobiona /elaro nie chce mi sie zmieniac uzytkownika;Pp
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Świat: Elysia
|
![]() ehehe, no czekamy nastepnym razem na 15 ~ humanów z Wri and supporters.
erv~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
![]() |
![]() ahahahahahaa
nie pisz nam co by bylo gdyby. tylko przedstawiaj nam fakty dokonane!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
|
![]() no dokladnie...
a gdyby nie bylo gipo to valentines to smiecie a gdyby siejniki mieli pacce to by mogli sie na*******ac a gdyby wri nie bylo retired to by nie bylo zadnej walki a gdyby valentines mialy wyzsze lvl to i tak by przegraly wojne i tak mozna jechac |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Użytkownik Forum
|
![]() 01:19 Nida Von'Gawain [131]: we got those kind of ppl to
01:19 Nida Von'Gawain [131]: mustafa etc 01:20 Nida Von'Gawain [131]: and ppl that yells in vent 01:20 Nida Von'Gawain [131]: IM TRAPED 01:20 Nida Von'Gawain [131]: like bax before xD ! ANGELO
![]() |
#1167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
gipo i tak juz nie ma max jest 1-2 gipo na akcje a to ich problem ze nie maja 200k zeby zakupic pacca :/ czy wri jest retired? srednio polowa guild jest na akcje o godzinie 11(praca,szkola)(?) Narazie to my wygrywamy ta wojne wiec jak bedziemy mieli wyzsze lvle to tylko latwiej bedzie zabijac wrogow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem... patrzac na same fragi jakby sie liczyly tylko fragi wasze i wri to raczej i nie wygrywacie.. Moze wasze + gipo, i td + wg to byscie mogli wygrywac we fragach..
Ja wiem ze fragi to nie wszystko ale jak jest 110~70 to cos to jednak znaczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
przeczytaj moj post do hichama zeby dodal nasze 35 + to jest smieszne jesli on liczy rage shenron jako naszego supportera jesli on przyszedl nas bic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Guest
|
![]() Hicham(ow) sie opieprza.
|
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ma lepsze rzeczy do robienia jak jest 30+ stopni na dworze niz siedzenie na tibii, szczegolnie ze na tibii nic wiecej juz nie osiagnie.
Ownuje server, ma wszystkie rary w grze (lub prawie wszystkie), jeden z najwyzszych lvl rp w grze, to po co jeszcze ma grac? ;p Wchodzi sobie jedynie zeby valentyny pokopac, a pewnie wroca jak sie chlodniej zrobi, i prawidlowo robia Real Life Baby! Ostatnio edytowany przez Bavve - 02-06-2008 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm nie zaglądałem do tematu przez jakiś czasu a tu dalej kłótnia
![]() |
#1173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jemu nawet by to roznicy nie zrobilo jakby siejniki byli z valentynkami, i tak by wojne wygrali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
![]() |
![]() @eneris
ty masz kiurwa ile 19-20 lat? a piszesz posty jak bys mial max 16... czytaj co sie pisze i dostosuj sie do tego. I skoncz z jakimis bezsensownymi komentarzami ktore popieraja tylko ludzie od was , czy nie zauwazyles tego? wg mnie takie komentarze sa na poziomie podstawowki. I nie ze sie na ciebie uwzialem tylko jak to czytam to mnie chuj strzela. Prawda boli was i taka to wyglada. Ostatnio edytowany przez Toral - 02-06-2008 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
![]() |
![]() Cytuj:
Ja osobiście uważam, że jak jest 30+ stopni za oknem to lepiej w domu posiedzieć, tak jest zdrowiej i chyba przyjemniej, a właśnie pod wieczór jak jest chłodniej to można wyjść na miasto na jakieś piwko albo coś. Ale nie każdy preferuje letnie, nocne życie. W końcu ta zabawa w piaskownicy z kolegami bezcenne nie Bavve? ^^
![]() |
![]() |
#1177 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam lat 18 ale jestem taki gupi ze kazdy moj post wszytkich denerwuje, jestem dzieckiem ktore ma marzenia i za te marzenia jest szykanowane na forum przez ludzi ktorzy maja te same marzenia lecz nie moga ich spelnic poniewaz proboja wmowic sobie ze tibia nie jest ich zyciem, wiec kazdego ranka jak wstaja wala posta na tibia pl w ktorym popisuja sie znajomoscia pogody oraz aktualnych wydarzen ze swiata.
Ja osobiscie uwazam ze jak jest 30 stopni to jest wsam raz pogoda by grac w tibie poniewaz kable ktorym za*******la moj kosmiczny internet z ksiezyca sa dobrze nagrzane i nie mam kickow.
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
|
![]() Popieram kolege wyzej,w domu o tej porze jest znacznie chłodniej.
Cos dawno nie bylo zadnego ob :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
![]() |
![]() Moim zdaniem all mają rl life, sieje, valentynki, wri - nawet Bax chyba. Tibia jest po prostu takim dopełnieniem, nudzi ci się chodzenie na piwo(nie pije)lepiej zagrać trochę, potem iść pograć w piłę, poukładać babki w piaskownicy jak kto woli. Jak jest 30st. to jeden będzie za piłą za*******ać, drugi kąpać się a trzeci będzie pk'ował.
All mamy rl life i śmieszą mnie posty typu: "Ty nie masz rl life, Tibia is your life." Ostatnio edytowany przez Mercioleksy - 02-06-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() z ostatnich 20 postów jedyną mądrze piszącą osobą jest Mercioleksy.
no i po części Eneris ma racje, ale wiadomo trzymam ze swoim, i ludzie tak mają w naturze, wróg 'tyra' wroga, i zrobi wszystko żeby się 'przewrócił'. Cóż tylko ludzmi jesteśmy, prawda? ;] |
![]() |
![]() |