![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() HAHAHAH O JAKI ZAL . GAURI OGRANIA HAHA, Ty to jestes czlowiek mastah pro elo pvp. "ogarniacz" hahahahah
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 90+
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=2
Nie chcialbym nic mowic ale post tego 9 lvl ktory wypisuje grzeszki Flow ma 100 % racji .... A wiec kazdy pojdzie na dno w razie czego ![]() Co do Gauriego itp Nie wypowiadaj sie na temat ab teamu ... bo akurat oni maja pomysl na gre a nie tak jak ty oddajesz passy furorze i styka gitara gra ![]() @ Apropo topiku proponuje pogadac o czyms innym bo kazdy ma inne zdanie i nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Wiadomo ze kazdy orze jak moze by bylo jak najlepiej ... ![]() Ostatnio edytowany przez Toiowo - 09-03-2009 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Ta gra jest pojebana,bana dostają osoby które naprawdę nie szarowały bo znam je z rla.Nie wydaje sie wam że albo powinni zbanować WSZYTSKICH albo nikogo? Bo to bez sensu że jeden dostanie bana a drugi nie,robiąc to samo. A co do samych banów to uderzają one zwykle w graczy którzy regularnie wplacają Pacca więc tez troche bez sensu z punktu widzenia CipSoftu. Tak więc powtarzam,ta gra jest zjebana i robie przerwe od tego gówna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
|
![]() no a zebys wiedzial w porownananiu do ciebie to jestem ogarniacz wiele osiagnolem podczas swojej gry nie tak jak ty daremny 60 lvl zdupcaj NA TROLE AB tam twoje miejsce
![]() |
#1166 |
Guest
|
![]() wcześniejszy post nad moim skasowany ...
Ostatnio edytowany przez KamilekJ - 10-03-2009 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
|
![]() jjajaja dla mnie jestes zwykłym smieciem , wybotowanym knightem co i tak nie ma nic pvp bo oddaje chara Furorze. pozdro&pocwicz mhmm moj daremny 60 lvl mmm wystarczaja mi moje 100 lvl bo i tak wiecej znacza niz twój smieszny ZBANOWANY KNIGHT
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Gildia Fail udaje neutral ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Take Over
Poziom: 107
|
![]() http://www.***********.com/722701418.html
Flow powoli utożsamia się ze swoim miejscem pobyt które będzie im służyć przez dłuższy czas Gratuluje Kuvokowi i Yoorkeyowi udanego wejscia smoka ahahha xDDDDD Ostatnio edytowany przez Jawor131 - 10-03-2009 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nie pamiętam kto Ty, ale odpowiedź pierwsza klasa XDDDDDDDDDDDDD
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() o nieeeee, uprzedziłeś mnie z wypowiedzią na forum :< brawo, zabiliście mnie ;d gratuluje, bot wbił, bot odrobi więc lajt ;d kasy mi nie brak
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 pierdolony noobie ja mam maga na furorze i moge w kazdej w chwili tam zaladowac pacca i expic tam wiec zamkij mi ryj ze oddaje charei sluchaj jakis daremnnych osob bocie bez szkoly
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
|
![]() se sądź co se chcesz, szczerze to mam na to wyjebane
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chlopaki, moze zamiast kampic w pztach poczytajcie troche ksiazek? A Ty Gauri nie denerwuj sie tak bo widze ze pod wplywem emocji masz problemy z wymowa/pisownia ?
![]() |
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
|
![]() zamiast pierdolić o innych to sam się naucz i popatrz co i jak się pisze
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHHAHAHHA I HUJ CI W STARA PSIE
![]() |
![]() |
#1180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
Myślę że jakby Twój komputer nie obsługiwał polskich znaków to nie mógłbyś nawet grać w monstery. Chyba że nie wiesz co to są polskie znaki/nie wiesz że Twój komp je obsługuje.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |