![]() |
#11901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak smiesz nazywac Kire-Sama najzwyklejszym czlowiekiem!? (a moze to i prawda? o.O).
Nie wazne... Bede czcil Kire! A za wasze nie posluszenstwo, radze zamowic sobie wizyte do kardiologa, o ile to cos pomoze. I nie liczcie na to, ze dolacze do waszej sekty. Wiecie gdzie ja mam te wasze tentacle? No wlasnie! W d****! @Corgar A po co!? Zeby niebianski kataklizm w postaci spamu splynol na mnie, od ciebie i Rayzy? Zaraz wejde, tylko wyjde z psem i pobawie sie notesem. @Rayza Ja szukalem po Empikach i nie moge znalezc. Zamowiles ten tom przez JPF? Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 27-09-2009 o 19:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Pacz
Raito nie ma cycków. Przegrałeś. @Rayzuś Ty wszystkim zarzucasz że hetero nie są... Mnie też to powiesz? @Daniel Initial D albo Hajime no ippo oglądaj. Świetne sportowe serie. Jeśli zdążysz, oczywiście. ...a dusza będzie cierpieć po wsze czasy... Wielki Mesjasz Haruhi Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 27-09-2009 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Frizz
zawiązalismy pakt wzajemnej pomocy to będe cicho.. @pacz nie w komikslandi kupiłem. włąsnie w dupie tentacle masz a twa pokuta juz sie zaczeła..
![]() |
![]() |
#11904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Corgar
Ale jest i Misa, ktora cyce ma! ![]() @Rayza Buahahahaha! <evul smiech Raito> To jak? Dzisiaj czy jutro? Zawal, czy samobojstwo po przez tentacle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Życie bez wysławiania naszej Jedynej Bogini nigdy nie będzie życiem. Czyli reasumując jesteś już martwy, buhaha!
![]() |
#11906 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Lelouch vi Britannia jest lepszy :S Może zmusić Boginię do nie bycia Boginią ;>
Kiedy obejrzałem melancholy of Haruhi Suzumia, to leżałem na podłodze przez 3 tygodnie ;S
![]() |
![]() |
#11907 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2009
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Valoria
|
![]() Przeczytałem kilka ostatnich postów i wogóle nie rozumiem o czym rozmawiacie
![]() To jakiś sekretny dialog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() za malo anime ogladasz, ale jak obejzysz lucky stara oraz HA-RU-HI to zrozumiesz moze, 1-10000000 tego xD a to iat k duzo!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11909 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@zokar C.C jest moja ;pppp
![]() |
![]() |
![]() |
#11910 |
Użytkownik Forum
|
![]() Never! Lelouch vi Britannia Commands you to forget about C.C.
(Aha i pisze się C.C.) Dajcie jakąś mangę do poczytania bo rodzice narzekają że za mało czytam ;S
![]() |
![]() |
#11911 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To jest język otaku, dialekt m&a#t.pl, odłam /b/. Jeśli nie siedzisz w tym temacie od wielu lat, to niestety nie masz szans nas zrozumieć.
Berserka czytaj. Świetna manga. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() kufa juz zapomnialem jak to bylo miec 12 lat xD mozesz tez poczytac hellsing, tez fajna manga, ewentualnie naruciaki czy inne tasiemce jak jeszcze nie czytales.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11913 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też chce być heretykiem!11!!!!11! Tylko nie wiem po czyjej stronie.
@Muszkiet Ten temat ma dziwne moce i właściwości- jak zaczniesz się tu udzielać to się sam przekonasz. Patrząc choćby na mnie to ja sam nie wiem, kiedy wbiłem to ponad 200 postów, a nie porównuję się do Rayzy i Grocixa którzy mają po 1500 + ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 27-09-2009 o 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11914 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Daniel
Bój sie! Drżyj, przed o wielkim Panem Alucardem! Ja wierny jego sługa łączę siły z Boginią i dorzucam również swoją karę od mego Pana! Będziesz cierpiał po wsze czasy! @topic. Najica Blitz Tactics pierwsze 3 epy mogą być, ciekawe co będzie dalej.
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 27-09-2009 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() co ja wam zrobiłem
![]() i chuj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11916 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@zokar i'm not kidding kid.. każdy wie ze elita ma swoje niepowtarzalne laski ;p~ racja Łukaszu?
![]() |
![]() |
![]() |
#11917 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prawda Sebastianie.
Drogi Danielu, my nie chcemy cię zabić. Pragniemy jedynie abyś doświadczył nieludzkie męki. Jak chcesz unikalny tytuł to proponuję K-ON! Innego, tak przepełnionego moe anime nie znajdziesz. Wielki Mesjasz Haruhi Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Pantsu? <pantsupantsupantsu>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() przeoczylem dwa posty : P
rayzuś - ogladalem hajime no ippo (perełka jakich mało ![]() Co to jest moe w ogóle? bo nie wiem czy sprawdzać to K-ON moze to jakieś tentacle? @Corgar tak w ogóle to ukryłem dla ciebie prezent w tym poście ![]() gówno! tentaclu rayzy : D Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 28-09-2009 o 02:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11920 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie, teraz to naprawdę mnie obraziłeś. Jak... Jak mogłeś mnie pomylić z Rayzą? To przecież ja ci napisałem o Hajime i Initialu
![]() Co to jest moe... Moe (jap. 萌え, Moe?) - wyrażenie określające postaci przyciągające fanów swoim wyglądem, zachowaniem bądź osobowością, a także poszczególne cechy tej postaci. Ale praktycznie nikt z nas nie używa określenia "moe" w ten sposób. Jak już widzisz w tym temacie MOE, to znaczy że postać jest skrajnie śliczna i brakło mi słów żeby to lepiej określić. Ale podam ci klasyczną moe postać... Czyli Mikuru Asahina z Haruhi Suzumiya no Yuutsu. To jest właśnie moe. Tak skrajnie ślicznych, niewinnych i przyciągających wzrok postaci jak Mikuru jest niewiele. A w K-ON! występują w ilościach hurtowych. A średni poziom moe, przypadający na 1 postać znacznie przekracza 9000 jednostek. I właśnie dlatego K-ON! nie da się zapomnieć. Jak już poruszyliśmy temat "moe", to także powinieneś dowiedzieć się co to jest "loli". Ja nie czuje się zbyt mocny w tym temacie, ale mamy specjalistów takich Que (Sensei) oraz Gro (Entuzjasta). Będą to ci wytłumaczą, a Que podrzuci ci odrobinę materiałów szkoleniowych dzięki których albo uznasz siebie za strasznego zboczeńca, albo uznasz nas za dewiantów seksualnych. W każdym razie będziesz miał rację, my nie jesteśmy normalni. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-09-2009 o 02:40. |
![]() |
![]() |