![]() |
#11901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Z domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghotic elon
Profesja: Knight
Gildia: Brak...
Świat: Danera
Poziom: 67
Skille: 73/70
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Prosze to dla was Panowie Yours oko i ten drugi z ktorym sie klucisz ..
![]() Robicie z siebie takich kozakow a kazdy jak widzi wieczorem cień psa to tak s*******ka do domu ze buty sa do wyjebania .. Smieszni jestescie i te wasze wypowiedzi z jakas silownia zdjeciem cos tam jeszcze bylo chyba ul.Ciptokow 7 .. A zwlaszcza ty Yours tak cwaniakujesz dlaczego sam sie do goscia nie ruszysz ? Mama nie pozwoli wyjsc z domu ? Pewnie nie bedziesz wiedzial co powiedziec mamie .. jak ty musisz byc o 20 w domu bo jak mnie to masz dupke puzniej jak malpa czerwona .. Zastanow sie nad tym co piszesz i skoncz kozaczyc bo tacy jak ty nie wychodza z chaty .. A teraz do ALL : Jak walczyc z internetowymi huliganami ? Jeżeli widzisz internetowego napinacza, najlepiej ignoruj go, nie odpisuj na jego zdania i powiadom moderatora lub administratora, że taka osoba łamie regulamin i po prostu trolluje. Internetowym napinaczem jest każdy kto pisze posty, tematy i komentarze typu: ,,Legia to stara kur**, szmaty nie znają się na kibicowaniu" - typowy przykład napinacza ,,TY CHU** JAK CIĘ DORWĘ TAK CI ZAJEBI* ŻE CIĘ TWOJA STARA NIE POZNA" - przykład internetowego chuligana Najczęściej osoba pisząca takie zdania posiada neostradę, ma mniej niż 14 lat i ma konto na epulsie.
![]() |
#11903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() @ your hahah dobry jestes
![]() no nie gadaj ze na silke chodzisz ![]() ile na suty bierzesz co? koskoskoskoskso Pozdro Cioto:*:*:* ![]() Chcesz pogadac napisz na gg ![]() posmieje sie z Ciebie z mila checia ![]() Pozatym co mama Ci kompa kupila w Avansie ze tak chwalisz ten sklep ? ![]() Twoja laska wie ze sie napinasz na necie? ![]() A pozatym nie mowie na kazdego tak tylko na ciebie bo Taki walsnie jestes :* @up Widze ze kolega zapoznal sie ze slowami "internetowy" napinacz i huligan ![]() Gratulacjie tylko zaswiec troche intelignecja ![]() Czy ja kiedykolwiek Tu napisalem "zapraszam do katowic na ulice taka i tak "?? nie skoskoss Bo takie cos jest zalosne ![]() Wam juz ladnie odpier**** pod wplywem tej gry ![]() Ciekawe co bedzie za pare lat ![]() Ty idz sie ponapierda**** na placu z kolegami ![]() Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 05-11-2008 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @
up Wam juz ladnie odpier**** pod wplywem tej gry Ciekawe co bedzie za pare lat Ty idz sie ponapierda**** na placu z kolegami Odbij pajacu = ] zauwaz ze napisalem to raczej bardziej pod wypowiedz yoursOkO o tym ,ze zaprasza cie na taka ulice .. wez pierw przeczytaj puzniej odpisuj.
![]() |
#11905 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Początkujący
Imię: Entos Argoth
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pandoria
|
![]() AAAAAAA
![]() napinacze xDDDDD hahaha nie moge ![]() wezcie ludziki wrzuccie na luz ![]() @OKO ja wpadne do Ciebie ![]() i sie wodeczki napijemy xD O ![]() TAKIE SA SKUTKI PICIA WODKI ![]() @Mapecza czy jak Ci tam to ze ktos emotionki na*******a znaczy ze 13lat aka 1gimn? czy cos? uuuuu ![]() ![]() tak w ogole wszystkich co sie woza jacy sa w rl bla bla bla ![]() zapraszam do poznania to pojdziemy sie najebac(oczywiscie napojami wysoko procentowymi) i wszyscy beda rowni ![]() Alkohol nie spi ![]() btw ![]() ![]() hah ![]() i napnijcie bica pokazcie ile tam macie "centow" na lapie ![]() ale pamietajcie sam bicek nie rozjebie typa ;P a i gz wszystkim co ladnie graja i daja ss ![]() tu combos w drugiej liceum ![]() ja to zaliczylem za pierwszym podejsciem ^^ ![]() a tu zeby nie bylo ze nie z danery ![]() ![]() ![]() fast atk spowodowany lagiem pc xD ![]() Your's psych
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 05-11-2008 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11907 |
Ognisty Lis
|
![]() Kazdy chlopak ma laske ;s
![]() |
#11908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Stan: Początkujący
Imię: Entos Argoth
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() emotki sa po to zeby je uzywac ale nie przesadzac , widze ze ty tez masz je****ty baniak i to ostro z tymi emotkami -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Z domu
Imię: Ghotic elon
Gildia: Brak...
Poziom: 67
Skille: 73/70
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Mam okolo 300 ssow z tsa war, weic bedzie co wklejac
![]() Na poczatek Fusao vox swat i Amera team owned + moj ban za unjust killing :x ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 05-11-2008 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
|
![]() szczepan , i te 2 wieśniaki
nie chce mi się pisać z takimi pałami nara . Kozaki? odwiedźcie mnie
![]() |
#11912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Imię: Zarro Knight
Poziom: 127
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Zgorzelec =*
Imię: Elian Scroogers
Profesja: Elite Knight
Poziom: 123
Skille: 88
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Geralt
omg iuEIUWEUI jaki lamus i co jush podjara ? :* nice grales z tym pacc i opier* ludzi ale przykro mi :X Ostatnio edytowany przez Elian69 - 05-11-2008 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11915 |
Ognisty Lis
|
![]() @up
geraldo to nie Geralt ;s @down Geralt nie mieszka w poznaniu ;s
FAIL ![]() Tompior nup : D Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow ![]() Ostatnio edytowany przez HubertPol - 05-11-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Zgorzelec =*
Imię: Elian Scroogers
Profesja: Elite Knight
Poziom: 123
Skille: 88
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() up
jak nie . dobra jebie mnie to ;D Ostatnio edytowany przez Elian69 - 05-11-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Imię: Krishna Icebolt
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() Siama dawno mnie nie bylo
![]() Mam prosbe jesli ma ktos jakas fotke albo cosik z moim najtem prosze o wklejenie chcialbym powspominac stare dobre czasy ![]() Ale czasy się zmieniły... ;/ na początku tego forum wszyscy sobie pomagali a teraz wszyscy się zabijają :/. Stara tibia była wporzo teraz to jest... Anyway GZ dla garści polaków którzy zostali na danerze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Jony Druidka
Profesja: Druid
Gildia: A co was to??^^
|
![]() Akcja z Korsainem wtedy byla gra xD
Pozdrawiam starych ziomkow;] byle nie offtop ![]() ![]()
![]() |
#11919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76