![]() |
#11922 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#11923 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ryaza
Sorka nie wiedziałem, pierwszy raz tutaj zaglądam ;S Co mam zrobić żeby naprawić ten błąd. (Napewno nie usunę Sygnaturki, ani avka ;<) @ Przeczytałem pierwszy chapter beserkera, Początek zmusił mnie do przestania przez 20 minut, potem znowu przerwa na 20 minut bo spadłem z krzesła, potem jako tako obejrzałem resztę. Zobaczymy jak będzie dalej.
![]() |
![]() |
#11924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @zokar
go kill yourself. lol. @que och,tobie nie pasuje to juz tragedia,brawo,widac ze wiesz jak funkcjonuje manga ;p... @Daniel zginiesz jeszcze boleśniej za pomyleniem mnie z tym tym...(wpis słowo najlepiej określające frizza )
![]() |
![]() |
#11925 | ||
Satyryk
|
![]() Cytuj:
Tak szczerze, gdybym mial kupowac tomy mangi to postaralbym sie aby byla to manga wyzszych lotow niz Bleach. Zas kupowanie mang w polskim wydaniu (tj. zakladam ze z polskim tlumaczeniem) to juz imho raczej strata kasy. Cytuj:
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#11926 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.no nie mam ;> 3."Ty gdybyś chciał..." 4.co chcesz osiągnąć taką rozmową ?
![]() |
![]() |
![]() |
#11927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ale się spinasz, Sebastianie. Swoją drogą jak w końcu zrobili z imionami zanpaków? Japoński czy polskie? Chyba że w pierwszym tomie nie pojawiają się jeszcze żadne imiona.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11929 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BAKE nam odwołali, ale zostaje jeszcze kilka innych konów. Po krótkiej dyskusji z częścią elyty m&a, doszliśmy do wniosku że jedziemy na Niucon i B-con. Są jacyś chętni?
W tej chwili na Niucon jadą: -Ja -Rayza -Kuma (jeszcze o tym nie wie) -Pacz (tak samo jak Kuma) B-con -Ja -Rayza -Grocix -Kuma i Pacz, ale oni jeszcze o tym nie wiedzą. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11930 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Musieliby mnie chyba zmusić, żebym przeczytał jeszcze jakąkolwiek mangę w naszym ojczystym języku (totalne odrzucenie po przeczytaniu NGE).
Srał mój net Spice and Wolf (aby 6 GB.) pokazuje mi miech ściągania ![]() Jak można w taki sposób było skończyć Seven Ghost, nawet jeżeli to ending pierwszego sezonu to i tak marny. Mam nadzieję że Valkyria Chronicles i Basquash nie rozczarują. Kolejny post za kolejne miesiące ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 28-09-2009 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Frizz
Czy ja o czyms nie wiem? ![]() @topic Wiec po obejzeniu K-ON'a czuje niedosyt i chce wiecej takich serji, z ktorych niezle sie usmieje. Jakies propozycje? ![]() Btw. Ofc, nie musi byc to w pelni komedia, ale w tym anime ktore chce, musi sie przeplatac dosc czesto humor. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11933 | ||||||
Satyryk
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Nie, rozumiem popierac rynek mang w polsce jako ze jest kiepski. Ale mangi po polsku to imho porazka. Teraz pozostaje w ogole pytanie czy Tentacl umie czytac, bo jak nie i chodzi tylko o obrazki to wycofuje co zem powiedzial XD Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11934 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Juzia, zabij ich. Wtedy nikt ci nie zabroni
![]() Paczuś, ciężko będzie znaleźć coś podobnego do K-ON! Lucky Star jeśli nie widziałeś. Jeśli widziałeś, to nie mam pomysłu. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11935 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Syntezator mowy mi to czyta i losowo trafiam w klawiaturę aż napisze jakieś słowo : p
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 28-09-2009 o 20:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11936 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2009
Lokacja: Tokyo Dome
|
![]() Cytuj:
Bueeeeee, troszkje już czasu na anime mi brak : < Ale spróbuje obejrzeć Elfen Lied (po raz n-ty) ^^ Przy okazji speciala wyniucham, bo nie wiem czemu jeszcze go nie oglądałem xD
![]() |
![]() |
#11938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Quezacoatl
Tyle ze ja prosilem o anime, a nie kreskowke z CartoonNetwork... @Frizz Tak, LS ogladalem. Najlepsze aniem przy ktorym sie usmialem. ;p @CNRDG Azumange i School Rumble widzialem. O Ouranie slyszalem tyle, ze jest ponoc niezla kreska, ale fabula nie powala. Moze od tego zaczne, a potem wezne sie za Midori no Hibi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11939 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Olkusz
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11940 |
Fallen Angel
|
![]() Jakies szczegoly tego konwentu w Krk? Ja mam blisko, może bym zajrzal.