![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() ale jest jeden + tego wszystkiego
![]() na guadach może 1 osobe na dzień spotkałeś ![]() i wspaniale się expiło ^.-
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() I nareszcie wbije ten 33 lvl!! nie moge go od 3 miechów wbić bo ttyle hight i noobstwa wszedzie a teraz każdy się czymś zajmie nooby będą kciały zorbić wyższe lvl żeby an monsteri lecieć a medium wbiją hight i będzie Git... PS. może mi ktoś podać dokładniejsze inf. na temat:
noob- od jakiego do około jakiego lvl`a medium- to samo co wyżej hight- z tym to już problemu nie ma musze to znać bo ne wiem czy za medium mam 55lvl`e uznawać czy już idą pod hight ![]() oczywiście jest jescze jedna grupa: MANIACY-280+lvl ![]()
#103 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Mam nadzieję że Lost Souls
:/ (Obrazek pochodzi z tibia hispano) Będzie w MotLS (Maze of the Lost Souls) Edit: Ech.. http://www.tibiahispano.com/gok/lostsoulmarca.jpg
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 01-12-2006 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() echh...... CipSoftowi już chyba brakuje pomysłów
#105 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do noobów to się zgodze ale jeśli już troszke wiesz o tibi itd... to mozna cię do medium zaliczyć a potem dzielisz ich na 3 grupy... znalazlem ten tekst na jakimś tam forum...
medium-10(jak skończysz być nobem)lvldo około 60-70lvl Hight- od 70-60lvl do 280 czemu? bo jesteś już doświadczonym graczem nie wiecej niż medium lecz lepiej Expisz i to daje ci przewage tylko w lvl ja osobiście siedze godzinami czytając fora an tibia pl itd ale niekidy jakiś 7 lvl też mnie zadziwi swoją wiedzą... all zależy od tego cyz umiesz w to grać czy nie ![]() np znam noba na 68 lvl się zwie KYMS MISTRZ... to thief i noobek w dodatku ma problemy z alkoholem ![]()
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ezoteryczne Ząbki
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Pozdrower. |
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Imię: Pall Johny
Profesja: Paladin
Gildia: Narazie Brak
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 45/27
Poziom mag.: 7
|
![]() extra potworki tylko pewnie dosc silne wiec nie ma na co liczyc chyba ze jak bedzie loot lecial wspolny hunt z jakims 100+ knightem ale to sie jeszcze zobaczy ogolnie cool ale wolalbym tez cos jeszcze takiego silnego jak np dragi dla lvl 30-60
![]() ![]()
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alva Jerin,Elered
Świat: Guardia
Poziom mag.: 25
|
![]() Brr az drze jak pomysle !!! dobrze ze jutro pacc widzialem wiekszos screenow jakie daly CIPy i jestem zachwycony
![]()
HaIl OlSzTyN 23:27 Bodzioo [150]: WALNE 23:27 Bodzioo [150]: GLOWA 23:27 Bodzioo [150]: W KLAWIATURE 23:27 Bodzioo [150]: ZOBACZE JAKI NAPIS WYJDZIE 23:27 Bodzioo [150]: YU7JY6 |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Arty są powalające, same potwory troche mniej :d
Z expowiskami to może nie być tak ładnie jak mogło by wynikać z ilości potworów... Z opisów części wynika że to będzie raczej typ "strażników" [tak jak np. serpent spawny albo merkliny]. Zresztą nie tylko z opisów, już informacja o nowych questach mogła by nasuwać myśl że drogi do KWT albo PoI będzie pilnować coś naprawde wrednego :/ |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Super !
![]()
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Nie zdążę wszystkiego zaobaczyć...
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Londyn
Imię: Jess Dran
Profesja: Elite Knight
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 82/75
Poziom mag.: 7
|
![]() ale super bedzie teraz Tibia
![]() ale ja mam lagi i kicki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Fisher of Isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sixth Sence
Świat: Isara
Poziom: 80~
Skille: 80~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak czytam opinie niektórych tutaj ludzi to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
A co do samego update to iście demonoczny styl Cipowie zaprezentowali tym razem. Nieumarłe potwory to coś co misie lubią najbardziej, ale tak naprawde nie tego się spodziewałem po potworach, choć jeszcze przecież nie wiemy co dodadzą, bo z pewnością troche tego będzie. Gdyby wszystko ukazywali w newsach to by nie było tego czekania a tak chociaż jest o czym podyskutować, a niektorzy odrazu po 2/3 newsach myślą, że to co przeczytali i zobaczyli na tych paru marnych shotach odrazu stwierdzają, ze będzie tylko dla pacc, że to potwory dla 150lvl, że pacce expia na poh i inne głupoty wygadujecie co poniektórzy. Nie podchodzcie do tego tak emocjonalnie bo odbije się to wam tylko na zdrowiu, a jeżeli wam się nie podoba to zachowajcie marne komentarze dla siebie.
revolution.myftp.org Ostatnio edytowany przez Fisher - 01-12-2006 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Skad wy niby wiecie ze te potwory sa dla high leveli ? Są gdzieś ich statystyki ?? No bo ja ich nie widze -.- A wygląd nic nie mówi, skąd można wiedzieć czy undead dragon bedzie lepszy od zwyklego czy gorszy ? Moze wszystkie potwory beda dla med lvl ?
Pozatym Te grafiki w grze są poprostu beznadziejne, ale za to arty są bardzo, bardzo fajne. No i ten potwór-maskotka Iron maiden i ręka z rodziny Adamsów to już przesada -.- Dobrze że jest ich chociaz calkiem sporo... |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() zapowiada sie good
![]() ladny hit z hmm ![]() KIEDY BENDZE UPDATE? ![]() 5 grudnie? |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() OMG niepostarał sie o te potworki brzydkie są
|
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() No, no. Art Destroyera wymiata, szkoda, że in game wygląda tak słabo. Ale rączka to przesada, najsłabszy nowy mob w update będzie. Najsłabszy pod względem wyglądu, a nie siły. Chociaż, po liczbie, jaką reprezentują na screenie będzie to coś w klasie carrionworma...
Cytuj:
![]() ![]() Up: Inteligencja wypowiedzi wzbucająca mój podziw... Było to już chyba parę razy tu mówione, nie wspominając o innych tematach...
Ostatnio edytowany przez PLague - 01-12-2006 o 22:08. |
|
![]() |