![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: ŁDZ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devil ~
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 54
Skille: 95/81
Poziom mag.: 18
|
![]() Mnie tam ciesza ciasta najbardziej xD fajnie jest czasami odejsc od exp skill i tp i po porstu posiedziec w GH z kumplami i pogadac i pobawic sie ^^
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Czy mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja z odgłosami przy jedzeniu? Bo już widze tych noobów pod depo jedzących jagody cały czas...
|
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Pewnie coś ala bramka paccowa (tak jak jest lvlowa) lub coś podobnego do mostku na rookgaardzie
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Widzę, że mój apel <link> uspokoił choć trochę i zapewne na czas do daty up-date'u bo zapewne nikt o nim juz nie bedzie pamiętać.
Dlatego przydał by się jakiś artykuł o polityce jaką prowadzi Cip Soft, który by wyjaśnił dlaczego Cip'y dbają tylko o Pacc'ów ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Nie martw się, już CipSoft da sobie radę
![]() A w ogóle szkoda że slime nie bedzie już zabijał ![]()
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() CIASTA ROXAHOR!!! Gdzyby nie ciasta i zmiany w domkach to bym narzekal ze nie bede mogl zadna postacia nic nowego zobaczyc bo za silne potfforki w Pits of inferno
To mówiłem ja, Pawelan. Ostatnio edytowany przez Pawelan - 06-12-2006 o 16:15. |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Chciałbym do jakiejś należeć.
Świat: Chimera
Poziom: 17
Skille: 58/57
|
![]() Yeaaa nareszczie jest test server szkoda że wewnętrzny a nie publiczny
Nareszcie na rocku po śmierci nie straci się gp bo będzie można w banku schować ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Antony Sanguincorvus
Profesja: Knight
Gildia: Refugian Greenpeace
Świat: Refugia
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Hmmm...
UPdate zapowiada się ciekawie, ciekawie... Trzeba pokombinować z tym questem pod PoHem... [załoze się, ze 90% polskich PACC poczeka, aż ten quest opisze ktoś na org.pl] Pieczenie ciast? Yumi... Te rajdy goblinów z SSów... omg - zapowaida się ciekawie XD Niech dadzą test przed update ;p Wole paść na new potworach podczas testu, a nie po ;p
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() eee myślałem, że całkiem coś spieprzą
![]() ![]()
#111 |
Guest
|
![]() OMFG czy wy nie potraficie do jasnej cholery zrozumiec ze obecnie SĄ lepsze profesje od knighta? (a nie powinny byc)
Ja nie przecze ze knightem mozna grac i osiagac sukcesy tylko potrzeba poswiecic wtedy 5 razy tyle czasu na tibie co przy grze sorcererem albo druidem i efekt jest taki sam. To jest po prostu niesprawiedliwe. To jest niesprawiedliwe ze sorc prawie za darmo wali hity po 200-250 co sekunde a knight musi skillowac 1000 godzin zeby miec sredni hit za 100 i do tego jeszcze co 2 sekundy. Sorc leczy sie za 160 many, druid 70 a knight az za 175 gp czyli prawie zadne dobre potwory mu sie nie oplacaja. Sorc moze zabic kazdego potwora i wykonac kazdy quest solo, a knight? Sorc moze zabic gracza nawet o 50 lvli wyzszego, a knight? Sorc wyciaga po 100k/h na dragach z samego tylko exori vis, a knight? Sorcem moge wyjsc na main i od razu expic, a knightem? No niestety taka jest prawda, mozliwosci knighta są obecnie bardzo ograniczone w stosunku do innych profesji. Prawde powiedziawszy to nie znam dziedziny gry w ktorej knight bylby lepszy od sorca. Nie rozumiem dlaczego knight musi byc nalogowym graczem i siedziec przed kompem po 8 godzin na dobe zeby osiagnac tylko taki sam poziom jak sorc grajacy po 2-3 godziny na dobe. Dlaczego knight grając tyle samo czasu co sorc osiaga duzo mniejszy poziom od niego? Wy to nazywacie balansem profesji? Jesli uwazacie ze knight jest dobra profesja to ja wam powiem ze pal jest lepsza a sorc i drut najlepsza. Knight nie dostal nic od 3 lat a sorc i drut dostali przez ten czas mase ulepszen takich jak szybsza i tansza mana, rozdzki itd Knight niby tez ma ta tanszą mane tylko do czego mu ona skoro bije glownie z broni a leczy sie uhami? |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie tak jak pisali admini. Nie robia dla facc bo z pacc zyja. Facc to jest cos w stylu demo. Chcesz pełna wersje? kup pacc
![]() ![]() ![]() ![]() Mam tez nadzieje ze przy tym update powstana nowe swiaty a nie tak jak przy ktoryms wogole nie powstały albo powstały non pvp ![]() elo
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() zastanawiające jest tylko czemu pierwsi 200+ lvle to knighty
dlaczego najwięcej ppl 200+ to knighty? nie taki knight najgorszy ![]()
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Super
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
|
![]() I znowu test pewnie będzie tylko dla tutorów itp :/
Mam nadzieje, że chociaż na 2-3 dniu wpuszcza wszystkich graczy (albo chociaż z pacc ![]() ![]() @update Mnie tam się podoba -Nowe tereny & potworki -Nowe rajdy -BANK -Nowe questy -Urządzanie domku P.S. wiadomo coś na temat trzeciego addonu? ciekawe sski plx ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#117 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 06-12-2006 o 16:43. |
||
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Sline original
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pirate Legion
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez grilia - 06-12-2006 o 17:05. |
||
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() E a czy wyjdzie klient najnowszej tibii pod linuxa ?
bo jak narazie nigdzie nie widzialem zeby gdzies pisalo ... A jak wyjdzie to kiedy ? ![]() ! |