|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() @ Kyoshiro
3mam za slowlo ![]() @ Baku nie rob tak wiecej bo bede miala uraz psychiczny i zmakne sie w sobie ! ;[ pozdr ;] @ up mmm... widze ze ten Pan stal sie idolem wielu ludzi xp
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 28-01-2007 o 19:09. Powód: nie zauwazyllam postu wyzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Serdar Army
Świat: Pacera
Poziom: 34
Skille: 17/24
Poziom mag.: 40
|
![]() niezly rysunek Kononowicza xD moze tez jakis rysunek zrobie zastanowie sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() Chesterkaa namaluj nam chomika
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Chcialbym zeby wygladal tak:
![]() ^^ Kiepski obrazek wim, ale czego sie spodziewac po 100 gramowym aparacie/kamerce. Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-02-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Przed kompem okolo 80 cm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 70~
Skille: 83/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() @m.in. Baku
Skańcz udawac słownik... Jesli ktos nieuzywa na forum interpunkcji to przeciez nie jest tragedia... A Ty to przezywasz jak mrowka okres! Skoncz czlowieku! Ze rodzice Cie nie kochaja, brat bije i nie masz lewej nogi to musisz sie wyladowac jakos... Rozumiem... Ale mozesz robic to gdzies gdzie ludzie beda Twojego pokroju? Na stronie poswieconej chocby... Ludziom ktorych rodzice nie kochaja, brat bije i nie maja lewej nogi? ![]() Pozdrawiam chlodno.... PS. Nie uzywam polskich znakow bo tak mi pisac latwiej! O! I nic Ci do tego! GOŃ SIE!
Fak dejmyt! Ostatnio edytowany przez Jashiv - 22-02-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co Ci chomik ?
![]() ![]() @ Jashiv ^^ nareszcie ktos po "mojej stronie" ale ta klotnia chyba juz skonczona jest :F podbudowales mnie na duchu *___* wlasnie tez nie uzywam polskich znakow bo w tibii sie odzwyczailam, a pozatym tak jest latwiej ![]() ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 01-03-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() ooo tak to jest moje marzenie (coprawda niedokonczone ale moze ktos rozpozna
![]() ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
SSIJ A znizajac sie do twojego poziomu to: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeee no... baku nie chce nic mowic ale sam zachowujesz sie jak dziecko z gim albo i z podstawowki ^^ ja juz wszystko powiedzialam.... ale moze dobrze by bylo zebyscie sobie zalozyli osobny temat do klotni ?
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |