|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | ||
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi sie wlasnie przypomniala pewna historia, moj brat, stary wyjadacz Mario kiedys podszedl do mnie i mowi:
- Gramy w Mario na dwoch? A ja na to : - Dobra, ale ja pierwszy, bo Ty przejdziesz polowe gry na jednym zyciu - Nie, ja gram pierwszy - Dobra, niech Ci bedzie Mija pierwszy level, w drugim tp sie bralo do chyba 4 albo 5, a potem tp do 8. Bam koniec gry przeszedl na JEDNYM ZYCIU. Z czego 3/4 gry jak byl "maly" ( w dodatku caly ostatni poziom bedac "malym" i nie jedzac grzybka) -Dobra, Twoja kolej. Dal pada i wyszedl z pokoju. Edit: Tutaj cos dla starych wyjadaczy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TSBIAGCulDw
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 25-06-2009 o 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2009
![]() |
![]() A ja dziś pykalem w Contrę na klawiaturze PeCeta deko trudniej, w Tanka też, ale kupiłem sobie konsolke> nie wiem jak wy ale ja wolę Pegasusa niż playa (nie podszedł mi) Jak wstawić obrazek ? Wstawiam i nic!
Ostatnio edytowany przez KrzysteX - 28-06-2009 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() A wie ktoś jak się nazywała gra bardzo podobna do Goal 3 "taka sama" Tylko tam się grało turniej i pokonywało kolejne drużyny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: s piekua
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Saga ninja gaidena i żółwie nindża 3 ownią wszystko :<.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do pistoletu:
Da się system oszukać. Wystarczy rozmazać cały ekran na biało, i zaliczy nam strzał. Wystarczy celować w TV, ale co to za gra... @Lord Dreathan No to fajnego masz brata. Ja przeszedłem Mario na dwóch życiach ;/. A drugiego questa przeszedł? Bo picza księżniczka nam mówi, że ma nowego questa - grzybki są zastąpione przez "pancerniki" (tak je kiedyś nazwałem). Tego z pancernikami też przeszedłem, a ona mówi mi, że ma jeszcze nowszego. Ja na to: spoko. Robie go, a on taki sam jak poprzedni. FAIL. Pozdro dla fanów Pegasusa.
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ninja Gaiden 2 <3....nie wiem jak teraz, ale jak jeszcze posiadałem Pegasusa to uważałem to za jedną z najtrudniejszych gier, do tego posiadała ciekawą fabułę.
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nom Nin-ja garden 3 jest superek przeszłem ją, ale teraz na pc ciężko idzie gorzej się operuje strzałkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Fajny był Król Lew, ale dochodziłem zawsze do czegoś w stylu... wnętrza wulkanu? o_O Po prostu nie mogłem przeskoczyć dziury... Żółwie Ninja to najlepsza gra była, ale zawsze dochodziłem tylko do jednego miejsca - Shreder (nie wiem jak to się pisze) wylewał na siebie jakąś miksturę i po prostu stawał się koksem, walka mogła trwać nawet 15 minut, ale zawsze kończyła się moją porażką. @Edit http://www.youtube.com/watch?v=zVRvQ7mOR10 Nie, nie chodzi mi o to, ale w to też grałem. @Edit 2 Contra też fajna, ale pamiętam grę z "Czipem i Dejlem" gdzie były podobne bronie, ale widok z góry... Genialna gra. Tom & Jerry, gdzie latało się najpierw po piwnicy, a później po kanałach - doszedłem do walki z Tomem i przegrałem. Fajny był też taki chłopczyk w czapce z daszkiem, co jeździł na deskorolce ![]() @Edit 3 http://www.youtube.com/watch?v=j9Mr-dIoyBg Tu sę te Turtlesy, co za opening, co za gra... Na tamte czasy to taki Crysis/GTA IV ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ah1VdRRqhas Tu gość walczy w moim stylu, tyle, że ja wolałem Dona, a jak grałem z ojcem to on brał Leo. Mają po prostu najdłuższe bronie, co dawało najwięcej. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 20-07-2009 o 12:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() moglbys ktos dac link do romu (nes) z tarzanem? taki tam skakał po lianach,strzelał jakimis bobkami i owoce zbierał : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mam jakiegoś Tarzana - Quest ale tam na początku jakieś zakupy broni sięrobi mapy są chodzi się po mapach, samego tarzana nie mam, choc mam setki gier, w googlach teżnie ma tarzana na stronach z grami do pegasusa ...? Ale może poszukaj w google, jak potrzebny emulator dobry to podrzucę ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() no własnie przekopalem juz wiele stron,na youtubie tez własnie filmikow nie ma i poleglem, tak samo motalem sie kiedys z odnalezieniem robin hooda ze złotej czworki bo wyszukiwalo mi innego zawsze : P jakby ktos mial roma to prosze pisac ! : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jakiego roma? Ja mam Robin Hooda ma pozątku uwalnia jakiegoś typa z pęt i łazi po więzieniu czy czymś, to jest ze złotej 4 ?
|
![]() |
![]() |