|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
2. Skąd oni wiedzieli jakie eq miałeś przedtem ;> Wierzyli ci na słowo , jak wyglądało , te całe 'fri itans' . Gm przyszedł i ci dawał xD ? Czy jak sie zalogowałeś już miałeś jak to wyglądało wszystko :> 3. Jak uduwodniłes cip'softofi , że to ich wina , że wysłali rec keya posługując się fałszywym paszportem , ty się z nimi skontaktowałeś czy oni , wogóle ile to wszystko załatwiałeś , wiesz może czy ktoś oprócz ciebie też zdażył się z taką sytuacją ? Jak możesz to opisz jak cała ta sytuacja wyglądała , bo inni też posłuchają z zaciekawieniem :> |
|
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() Trochę źle to wam przedstawiłem.
Kiedy tylko zostałem shackowany, skontaktowałem się z GM i po rozmowie został mój char jak i pacc objęty banem/protectem. Potem wysyłając skan orginalnego dokumentu plus dużą ilość @ zdołałem wyjaśnić cała sytuacje. Eq straciłem - tzn zostało spakowane ale hack`er nie zdążył wynieś z domu - blokowali drzwi moi znajomi. Pacc - straciłem coś około 20 dni, i tyle samo odzyskałem. Potem gm manina przepisał na mnie domek spowrotem który był na Gladiathora przepisany, a on sam dostał BANA. To na tyle jeśli chodzi o tego najstraszniejszego dla mnie hacka. A że było ich kilka to już inna historia. Pamiętajcie ze GM to też ludzie i że wszystko można im wytłumaczyć!! |
![]() |
#104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Fajne zdjęcia, ale wstawiaj trochę częściej;p |
|
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Początkujący
Imię: Nedhalas
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
HAHAHA piszesz "obecna" a potem "bede robił" hmmm ciekawe czym ty jestes? o0 ;] |
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
|
![]() @Pan u gory
Jak dodasz "ogonek" na koncu wyrazu obecna to poznasz ten mroczny sekret ;-O Ale csss! Nikomu ani slowa! |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Ludzie, nie zapominajcie, że on robi zdjęcia przy okazji awansów, a nie awansuje, przy okazji robienia zdjęć. To temat od pojedynczej osoby, a na 170~ lvlu, nie oczekujcie codziennych advów. Zdjęcia, które do tej pory są - są niezłe i ciekawie się ogląda, dobrze wiecie, że kolejne wrzuci, gdy tylko będzie miał coś sensownego, bo uchwycenie momentu, w którym ma 1000hp i 1000 many, to raczej nie jest coś, co ludzie chcieliby oglądać... Tak, czy owak - czekam na więcej
![]()
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
![]() |
![]() Cytuj:
nawet nie pokazał swojego domku.. rotfl Odpowiedź brzmi, nowy zajebisty owner xD
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() ![]() List od Cipp w sprawie "odnowienia" Rec Key. I pamiętajcie!! Temat żyje dzięki wam, ja tu tylko fotki i filmy chce dawać!! Ostatnio edytowany przez Paladinka-Danubia - 28-01-2007 o 15:21. |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: Master Ulius
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
|
![]() Fajne ss'ki ;] oby tak dalej . Wklejaj więcej
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Zaraz posypią się upomnienia. Wszyscy co zasłużyli, dostaną. Wkrótce temat zostanie otwarty, jednak proszę pamiętać, że jest to temat ze zdjęciami - można komentować zdjęcia, ale gówno mnie obchodzi, czy ktoś kupował postać, czy nie, czy ma taką-a-siaką opinię na serwerze czy co tam jeszcze - pogadajcie sobie w grze, zamiast bluzgać tutaj. Kapewu?
Edit: no i wszystko jasne...
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 29-01-2007 o 01:03. |
![]() |
![]() |
#115 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca
Imię: Vidirah
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
|
![]() Poniosło mnie z tym postem... proszę obecnie online moderatora Shinjixa o usunięcie tego posta.
Ostatnio edytowany przez x3h0 - 29-01-2007 o 00:17. |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() 23:45 Sneldir on Danubia [1]: Witam
23:45 Paladinka [169]: witka 23:46 Sneldir on Danubia [1]: Mam takie pytanie, czy to ty wklejasz zdjecia na forum tibia.pl? 23:46 Sneldir on Danubia [1]: Czy ktos sie pod Ciebie podszywa? 23:47 Paladinka [169]: podszywal 23:47 Paladinka [169]: bo juz zostal zablokowany ![]() Temat do zamkniecia?
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
#117 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() [23:40] <Drom> Ty te tematy na forum zakladasz?
[23:40] <Drom> ze zdjeciami ![]() [23:40] <Paladinka (GG)> tzn? [23:40] <Paladinka (GG)> jakie foty [23:40] <Drom> ahahahahah ![]() [23:40] <Drom> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=112343 [23:40] <Paladinka (GG)> moze jakis noob sie podszywa [23:40] <Paladinka (GG)> ja mam swoje konto paladinka nadal [23:40] <Paladinka (GG)> choc dawno sie nie logowalem [23:40] <Paladinka (GG)> na nie [23:41] <Drom> wiem tyle ze to na pewno nie Ty pisales ![]() [23:41] <Paladinka (GG)> lol [23:41] <Paladinka (GG)> ehheeh [23:41] <Paladinka (GG)> wywal go [23:41] <Paladinka (GG)> ^^ [23:41] <Paladinka (GG)> jakis czub ![]() [23:41] <Drom> lolz ![]() [23:42] <Paladinka (GG)> marzy chyba o tym aby miec takiego chara [23:43] <Paladinka (GG)> przemadrzale [23:44] <Paladinka (GG)> Skille: XX/YY Poziom mag.: XX [23:44] <Paladinka (GG)> bo nawet cymbal nie wie jakie mam skille ![]() Dziekujemy panu podajacemu sie za Paladinke ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-01-2007 o 00:53. |
![]() |