|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Szkoda, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Ja gralem pallem i skillowalem do 30 dista na 8lvl i na rooku i potem sam exp na zamku przy ab i co zakonczylem gre na 50lvl ze skillami 81/60.(przez caly czas expilem tylko na poczatku do30)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() A wiec mam paladyna 13 lvl 52 dista czy oplaca mi sie doskilowac do 55?
czy moze lepiej bedzie sie oplacalo juz expic?(jezeli tak to na czym?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: Tereny PACC
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mam palka 20 lvl, 9mlvl i 60 dysta (wiem, że mało) i co mi radzicie zrobić? expic już? czy terenic? czego nie za bardzo lubie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Proponuje trenić do 115 skilla, a najlepiej więcej. Może w trakcie treningu z nudów zaczniesz czytać topic i dowiesz się czegoś.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Imię: Sorcer Sobol
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Rose
Świat: Astera
Poziom: 35
Skille: 19\19
Poziom mag.: 36
|
![]() awięc tak gram palkiem od 7 dni i mam 15 palka ze skilami 60\48 ale sluchaj ja muwie ci najlepjej idz na foldei tam jest tyle spearuw ze mozesz sobie spokojnie trewnowac na rotach i trolach itp
![]() |
![]() |
![]() |