![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() A ja mam nadzieje ze Cip Soft go wprowadzi jesli cos ci nie pasuje to mozesz go nie uzywac. Zrozum tez tych co z utesknieniem wyczekuja skillbara gdyz np duzo trenuja i jest im to bardzo potrzebne chociazby do sprawdzania wydajnosci treningu.
![]()
Portal Energii Astralnej - Forum , Chat i wiele artykułów. Zajmujemy się między innymi takimi zjawiskami jak OOBE , LD , Medytacja , PSI , Telekineza i wiele innych... Zapraszamy!!! Nasze forum: http://pea.org.pl/phpBB2/index.php Oraz nasz serwis: http://pea.org.pl/ Gorąco zapraszam i Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Skillbar baardzo sie przyda :tongue:. Oby tylko tereny pod przeróbkę nie oznaczały Folda, bo nie będzie gdzie lootu zbierać na low lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------- PS. Słyszałem, że w Kozordoonie mają dorobić kolejny poziom, na którym spawnować będą Bohemoty ale to jeszcze nie jest podtwierdzone. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Slash - 15-10-2004 o 00:07. |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
to w takim razie po co by pacc kupowali :> zryty pomysl ja poprostu chce nowe potwory tereny i to mi do szczescia wystarczy |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() albo zamiast skillbara np zmieniejace sie kolory nazw skili jak np mamy zielony to widac ze nam w gore idzie cos takiego np
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Wg mnie powinni dodac do rooku:
Swamp Trolle (jakis Quest z nimi ![]() Z 1 scorpa w szczegolnym miejscu z brdzo trudnym questem ![]() Powinni tez dodac nowe potworki Goblin Shaman XD 50 expa wali z Lmm Troll Shaman Nie chce mi sie myslec ![]() I powinny dodac takie rozdzki ze np:Mozesz strzelic z Lmm 20 razy ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
A Tibia i tak jest totalnie wyprana z klimatu.Polecam grę na klimatycznych shardach UO(oraz gry fabularne w RL,takie jak D&D,Warhammer itp.),tak jak ja to robię.A w Tibię gram z przyzwyczajenia(ma w sobie to COŚ). |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#111 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja to widze tak
-Skillbar ![]() -Logowanie się. Obecny system jest do chrzanu. Leprzy byłby kolejkowy. Coś w tym rodzaju:Jak jest max osób na serwerze to logować się mogą tylko pacce. Ale jak masz facc i chcesz się zalogować to dodaje cię do kolejkii. Gdy zwolni się miejsce na serwerze to pierwsza osoba w kolejce wchodzi do gry. A kolejnym licznik kolejki spada o jeden. W ten sposób to czy się dostajesz czy nie zależałoby czy masz cierpliwość, a nie od tego czy szybko i długo wpisujesz passy. I tibia proxy przestałaby mieć racje bytu. -Nowe outfity dla facc:Obejde się bez. -Nowe tereny i potwory dla facc:Oj przydałoby się. -Muzyczka:Niektórzy mówią że to by zwiękrzyło lagi. Ale jakby dali jakieś dzwięki generowane przez klijęta??
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Co do dźwięku:
Trzeba było by wybierać między jakością gry (lagi) a miejscem zajmowanym przez klienta na dysku. Nigdy więc nie bęzie 100% zadowolonych. Chyba, że zrobili by wersję z dźwiękami wpakowanymi do klienta, z dźwiękami pobieranymi z serwera albo bez dźwięków. Zresztą jak sobie wyobrażasz pobliże depotu, gdzie wiele ludzi trenuje albo robi runki... to błby szum, a nie dźwięk. |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Oj żeby dali jakiegoś nowego potężnego cluba mocniejszego od war hammera i skull stafa ale dostępnego z jakiegos potworka. I Thunder hammer z questa
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#115 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Skillbarowi mówię trzy razy nie!!! I nie piszcie, że mogę go po prostu nie używać. Jestem zbyt ciekawski i na pewno bym zerkał ![]() Cytuj:
![]() Uff ale coś mnie wena naszła dzisiaj. Aha Ithelios nic do ciebie nie mam chociaż odpowiadałem tylko na twoje posty, po prostu coś mnie od środka zmusiło (hmm alien?) do tego aby coś do nich dopisać od siebie.
Ostatnio edytowany przez Helixaw - 15-10-2004 o 23:20. |
||
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Sir Soulfire Strike
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
[#######___________](01) co zonaczalo by np ze mamy 1% i tyle co na pasku jak pelen pasek wskakuje nam 2% itd... bardzo plynie by to szlo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @up
żeby zamieścic zdięcie trzeba mieć własną stronę. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() cożmoże skillbar by pozwolił mi wrócić do tibii bo od ok. 3 tydni ne gram. skillbar by się bardzo przydał bo wiedział bym ile potrzebuje do advanca
#120 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jesli sie nie orienyujesz w temacie to sie nie wypowiadaj, bo tylko wprowadzasz niepotrzebne zamieszanie. Czar berserk kupuje sie u szczura na edron bez promocji, promocja potrzebna jest zeby kupic challenge u erema.Ludzie jak nie iwecie to sie nie wysilajcie na odpowiedz w ktorej jest tylko polowa prawdy albo i mniej. |
|
![]() |