|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Virusmaxi
Next part będzie długi chyba, że podzielę na 2 części. @Dragomius W następnym nie będziesz stał. @Drakon Pułapki potrzebne mi będą do następnego odcinka. @Down W swoim czasie. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 18-02-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() GRRRROOOOUUUUUAAAARRRR
![]() Kiedy ja bende ggrrr... ____________________________ Tak wogle to fajne fanie robisz ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
W swoim czasie. Czyli za 2 odcinki. Jak mnie z motywujecie to może skończę dzisiaj następny docinek, ale tak bez motywacji to mi się nie chce, co z tego, że mam ponad 100 komentarzy i 2500 odwiedzin ![]() Może dzisiaj skończę, dam jak będzie jeszcze 1 komentarz po tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() @!up
Dobra dam ci 2000000000000000000000000 komentarzy wystarczy ![]() Hej czemu dopiero wtedy bende....
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() No dawaj Mati8dwa dawaj next part
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie następną część. Tylko 5 obrazków ponieważ ja się męczę, a wy nie komentujecie
![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() Na następną część musicie trochę poczekać bo muszę się nad tym czymś co robią Drakon i Cloy pomęczyć. Jak będzie więcej komentarzy będzie większa motywacja czyli szybszy odcinek. Magiczne słowo komentować. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 18-02-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @mati~
Ty nie narzekaj na brak komentarzy >.< Ja mam jeszcze gorzej... 1 strona na 1 part to o wiele za mało, i dlatego też nie mam chęci robić... @Fake Nawet fajnie ![]() 8+/10
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcesz aby ludzie komentowali to rób więcej bo tutaj niema co -.- 5 obrazków i koniec ?? Nie no... Jeszcze takie efekty takie noo fee...
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Faaaaaajne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zeby ludzie chetnie tutaj zagladali musisz sobie zapracowac.
@fake Średnio. Nie podobaja mi sie efekty.
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up
Martwy squad zabójców ![]() @up A fake'i - dna ? Są dnem a mają kilka stron na part...
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() @All Up
Dobra wiem, że efekty są słabe ale wiedzcie, że jest mi smutno bo tylko na razie 5 komentarzy ![]() @Virusmaxi Ja staram się władować odpowiedni klimat, ja mam bardzo podobnie do ciebie. @Sezu Proszę, proszę Sezu wreszcie zawitał do mojego tematu. Wiem wiem trzeba pracować by osiągnąć cel. @Songo W tym nie ma za dużo epizodycznych postaci, są 1 i 3 planowi tylko. @Cloy Dobra popracuje. Mnie też się nie podobają, ale nic na to nie poradzę już. @Up A po ludzku by się nie dało? @Down Nie, umrzesz prędko, masz zapewniony żywot przez 7 następnych odcinków potem zobaczymy. Dobra to chcecie żebym pracował, komentujcie w takim razie bo co to za praca bez zapłaty ![]() Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 18-02-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ty Mati
![]() Zabnije cie moim Atakiem nobów buahahaha<jak tylko wystąpie> ![]() Jest ok i all
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ale fajny ten motyw z tą(podejrzewam że moją) teleportacją żeby przenieść oddział ożywionych assasinów i ożywić Fairfaxa
![]() ![]() ![]() ![]() @down: Fajnie ta walka wygląda ![]() ![]() ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 19-02-2007 o 07:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z powodu iż wiele osób miało do mnie pretensje, że tylko 5 obrazków dodałem 2 nowe. Znajdują się na poprzedniej stronie.
@Tronic Jaki szantaż ![]() @Rayza Za dużo razy naciskałem "l" ![]() @Songo Dobra będę się tym motywować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tam najczesciej nawiazuje sie klotnia ;]
To mozesz kogos na gg poprosic czy nie moglby ci pomoc.
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Kiedy ja będę robił hardcorowa akcje jakąś Dragon wypierdziela ludzików jak jakiś pojebany a ja nie istnieje xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A te duże potworki to przemalowane na czarno golemy :/
Beznadzieeeeja... Babbakbak!! A kiedy się ta walka skończy? Jest jakaś dziwna...
![]() |