|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() swoją drogą to kompromitacja dla microsoftu że nie potrafią nawet zrobić porządnej przeglądarki.
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() @Pro Mateusz
Jesli to byl keylog to lepiej zebys nie zmienial hasla na tym samym kompie bo jesli zmieniles passy a to byl keylog to juz masz po postaci. Jedyna rada to isc do kumpla i zmienic u niego passy a w domu zrobic formacika i pozniej mozna znow spokojnie logowac ;p
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Często nie można ufać nawet własnym kolegom.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Świat: Danera
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() mógłby ktoś coś więcej napisać o tym "skrypcie do wykradania passów naszych kont"? jak działa, jak się nazywa? czy jeśli używam FF 1.8 coś tam mógłby mi się ściągnąć? jeśli tak, czy antywirus może go pominąć? czy mogę go usunąć ręcznie? czy mogę się zabezpieczyć przed takim atakiem w przyszłości? może zna ktoś adres dobrego programu online, który wykrywa keyloggery? Proszę o pomoc.
Ostatnio edytowany przez bosal - 18-02-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Świat: Danera
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() @Bosal
używam Firefox 2.0.0.1, a antywirus- Kaspersky 5.0.227, który codziennie aktualizuje antywirusowe bazy danych ![]() cholera, jeśli zaliczyłbym haka to byłby koszmar. przecież tylu ludzi odwiedza tę stronę, ona wygląda tak jak zawsze, kolo wchodzi, patrzy kto w jego gildii jest najdłużej online, potem ogląda zdjęcia Pskonejotta, sprawdza ile czasu zajmie mu wbicie skilla z 87 na 88, a w tym czasie coś mu sie wwala na kompa, coś kasuje, coś dodaje, koleś wbija na Tibię, na drugi dzień jest czysty. pomyśli sobie: "przecież nic nie ściągałem"... (wymyśliłem ten przykład). tylu dobrych graczy mogło stracić konta, poprostu wchodząc na stronę... |
![]() |
![]() |
#107 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() http://photobucket.com/mediadetail/?...rm=eder%20vela
I z moich zrodel wynika, ze on dalej jej uzywa. |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() Siemka. Ja mam takie pytanko.. Czy strona pskonejotta jest już juz bezpieczna? Wczroaj poprosiłem kolegę żeby mi sprawdził tam skille i przesałal mi takie text:
"Yesterday a cpanel exploit that injected code into mod_layout was causing Pskonejott.com to display code that used the 0day Internet Explorer remote code execution exploit. This exploit has now been crushed so pskonejott.com is completely safe again." No i jego NOD nic nie wykrył. Może znalazł by się śmiałek i to sprawdził ?? ;> Pozdrawiam |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sadzisz, ze exploit pisze "Czesc, jestem exploitem, wlamie ci sie do komputera!"?
Odrobina angielskiego i sie dowiesz co tam pisze. |
![]() |