![]() |
#101 |
Nikt ważny
|
![]() no, no nieźle
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz, jeśli znajdziesz czas, to zrób coś extra. Co? Zbroję czterech żywiołów. Chciałbym to zobaczyć. Na całą zbroję składa sie wszystko: Zbroja, Hełm, Legsy, buty, Tarcza, Broń, Pierścień. Chciałbym też aby coś było w miejscu na strzały. Może jakiś piorun? Wskazówki? Hm.... animowane przedmioty mile widziane, Może by tak poprowadzić od góry do dołu jakiś motyw kształtów i od góry od Hełmu wiatrów poprzez zbroję ognia i spodnie wody aż do butów z mocą ziemi. Jako broń sugerował bym jakąś inną wersję firesworda a tarcza moim zdaniem najlepsza by była kamienna/żelazna czyli z żywiołu ziemi. Zrób ten wielki set, a nazwę cię mistrzem rysunku i dostaniesz ode mnie nagrodę złotego ołówka ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2004
|
![]() NARYSÓJ TERAZ lód W KOSTKACH 1,2,3,5,10,25,50 <- kupki zmieniajace grafike ( CHodzi mi o to samo co z GP ) proszę cię o ten lód bo twoje prace sa tak gorrrące że przydało by sie coś zimnego!!! ;]
Ostatnio edytowany przez Zier - 23-09-2004 o 18:05. Powód: Łod lol... |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dla mnie zrob:
Ogniste strzaly, Club XXI wieku ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
"Miecz mierzył około 40 cali, ważył zaś nie więcej niż 35 uncji. Pokryta na znacznej długości znakami runicznami klinga miała niebieskawe zabarwienie i była ostr jak brzytwa, przy odrobinie wprawy można by się nia ogolić. Dwunastocalowa, owinięta krzyzującymi sie paskami jaszczórzej skóry rękojeść miała zamiast głowicy walcowatą mosiężną skuwkę, jelec był bardzo mały i misternie wykonany" opis prostu z "Chrzestu Ognia" Sapkowskiego. Polecam!
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Cytuj:
Wiedźmin rox! Ostatnio edytowany przez Allatar - 23-09-2004 o 19:54. Powód: literówka ;) |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @Szuler:
Zakrwawiony topór: ![]() ![]() Szpony Wolverine'a: ![]() ![]() _______________________________________________ @Baron Kaldrick: Oburęczny topór krasnoluda, z resztkami zaschłej krwi i zatartymi runami: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto zamawiał herbatę z lodem?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Proszę Cię o WIELKI Khanie o Łuk Legolasa. Taki elficki z wyrzeźbionymi końcówkami i w ogóle taki ładny
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Wyzwanie ha? Poproszę miecz z tajemniczo błyszczącym ostrzem,światło promieniujące od ostrza ma być niebieskie które powoli przechodzi w zielony, naobkoło powinna wibrować magiczna aura , rękojeść ma być wykonana ze złota wokół której obwinięta jest cieńka niebieska wstęga z czarno wypisanym drobnym drukiem zdaniem. Możesz zrobić troche większe
![]()
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A ja wezme chain saw
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
Lokacja: "W mieszkaniu":D
![]() |
![]() Khan za***iste...ej jaki masz program do robienia gifow??
![]()
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Khan tera ja ale z innej paki mam pytanie, a mianowicie czy moglbys sprobowac sie za robiene avatarow dla guildi (wiem ze ciezko i duzo czasu)
Mam propozycje ale nie chce sie pytac puki ty nie udzielisz odpowiedzi czy moglbys chociaz sprobowac Avatarki nie musza byc profesjonalne tylko np napisa guildi i jakas wstawka lub gif cos w tym stylu Ostatnio edytowany przez Rankor - 24-09-2004 o 13:32. |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() ****a.. miałem zwis kompa i cała praca na marne. Troche zajęło zanim to odrobiłem. *******ić windows.
_____________________________________________ @Bofedojo: Fire arrows: ![]() ![]() Club XXI wieku. (tak - to jest bejzbol, ale jakby nie patrzeć mamy 21 wiek a on wciąż jest popularny, szczegolnie u mnie na osiedlu ![]() ![]() ![]() Kamienny Axe: ![]() ![]() Miecz bogów: Nazwa zarezerwowana dla mojego własnego miecza, który jest dopiero w fazie projektu. Lekki set: Nie sprecyzowano. Złoty sierp: ![]() ![]() __________________________________________________ ______ @Aval'yah: Sihill: ![]() ![]() __________________________________________________ _ @Radovan: Łuk Legolasa: ![]() ![]() ________________________________________________ @Tiligus: ![]() ![]() __________________________________________________ ____ @Dr. Unknown: ![]() ![]() __________________________________________________ __ __________________________________________________ __ Koniec. Na razie wykonałem wszystkie zlecenia. Pozostał tylko ŻYWIOŁ SET do zrobienia, ale to mi jeszcze trochę zajmie. Więcej na razie nie przyjmuje. Rzuciłem wyzwanie i myślę, że zdołałem mu sprostać. Dziękuję wszystkim, za pomysły. Na razie kończę, gdyż mam pare innych zajęć w RL. Jak kiedyś będę miał zamiar wznowic prace - dam znak. Pozdro all. @Rankor: Może przerzucę się na avatary.. zastanowię się. |
![]() |