Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-10-2004, 15:14   #101
Sillent Assasin
Użytkownik Forum

Sillent Assasin's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

[quote=AzbesciaK]nie chce cie w jaki sposób obrazac.. ale mało wiesz w tej kwesti

Jakbys chcial wiedziec na DaNOOBi zaczynałem grac i gralem tam okolo 8 miesiecy i troche znam sytuacje tegoz ze swiata. I wiem ze polscy highlvl nie sa najgorsi w walkach pvp. I mi tu nie wmawiaj o mojej niewiedzy o tym swiecie bo sie grubo mylisz !!!!!!!!!!!! &#@!*
Sillent Assasin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-10-2004, 16:17   #102
Kajko
Użytkownik Forum

Kajko's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu

Stan: Niegrający
Kajko ma numer GG 9109132
Smutny

Ja to się zaczne modlić żeby tylko niebyło czegoś takiego na eterni.

A co do tej wojny to była ona niepotrzebna i gdzieś tu widziałem że ktoś napisał że ma być następne jakieś powstanie, teraz to juz nie ma sensu jak większość polaków już niebędzie mogła wziąść w tym udziału. Teraz to chyba nawet już nie ma po co grać na danubi chodziaż moge się mylić ale potym co szwedzi zrobili z polakami =/.

<Avatarem pozdrawiam idiotów

S.K.L.E.P - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś

Kajko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 16:25   #103
AzbesciaK
Użytkownik Forum

AzbesciaK's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....

Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sillent Assasin

Jakbys chcial wiedziec na DaNOOBi zaczynałem grac i gralem tam okolo 8 miesiecy i troche znam sytuacje tegoz ze swiata. I wiem ze polscy highlvl nie sa najgorsi w walkach pvp. I mi tu nie wmawiaj o mojej niewiedzy o tym swiecie bo sie grubo mylisz !!!!!!!!!!!! &#@!*

hiehiehie a ja tu gram od poczatku.. i dalej grywam.. wiec wiem cos... pozatym nie trzymalem nigdy ani po stronie "szwedzkiej" jak i nie starałem sie przylizywac do "polaków" bylem obiektywny od dłuuugiego czasu i dalej jestem... tak wiec wiesz wiem co mowie.... na obydwie strony sa dobre strony jak i punkty krytyczne a chodzilo mi dokladnie o twoją "taktyke" mozesz mi wiezyc ze by sie nie sprawdziła... widziales jak Wade Walker robil w konia kolesi?? buahauhauhahu ogladnij filmiki z Wizavem i dowiesz sie jak ładnie scinał głowy.. a wcale nie jechał ich szturmem dpobra nie o tym tremat skonczmy bo nie chce mi sie kłucic ja jestem w tym konflikcie neutralny i nie wtracam sie na zadna strone...

~Azbe
12:30 Swamp Throll: huned

7331 !!

AzbesciaK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 16:31   #104
Augustus
Użytkownik Forum

Augustus's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004

Domyślny

Wiadomość testowa.

Danubia|Vorfeed Hellwatcher|lvl44|dist74|
http://szarysmok.eu.org
Augustus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 17:45   #105
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szopenfeldziarz
gdybym tylko grał na danubi, to choćby z light magic missile albo ze zwykłym clubem poszedłbym na wojnę. lubię Szwedów (poza Tibią głównie), ale za każdego zfragowanego Polaka - 10 Szwedów. My się nigdy nie poddamy
to musisz zabic okolo 100000 szwedow lol

Ostatnio edytowany przez Abdul - 04-10-2004 o 17:48.
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 19:17   #106
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Najbardziej rozbawił mnie tekst na jednym ze zdjęć: "Szwedzi zrobili nam potop to teraz dostaną..." =P

Poza tym to nie przypomina powstania..może z punktu widzenia niektórych, lecz ja tu widzę tylko masę biało-czerwonych punktów wygłaszających nacjonalistyczne hasła. Fakt, wielu szwedów się wozi, ale jak się dokładniej przyjrzeć, to polaków niewiele mniej...Sam miałem wiele podobnych przypadków.
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 20:20   #107
Rysa Zapomnienia
Użytkownik Forum

Rysa Zapomnienia's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo

Rysa Zapomnienia ma numer GG 1082912
Domyślny

A wiece czemu 100+ są roknieci?? BO CI IDJOCI DAWALI WALKOROWI SWOJE NR I ACC???? POWIECIE MI!!! TO WALKOR ICH HAKNOL!!!! I TERA ON PATRZY NA LVL TWÓJ I MÓWI:
-J MAST PAY ME 24K
-WTF
-YOU LVL IS 24
-NO,NO I NO PAY YOU!!

A NA NASTEPPNY DZIEN MASZ ROOKA

WSZYSCY MOI KOLUMPLE IDĄ NA ANTIKE
A JA ****A(SRY) CO MA ZROBIC!!???
BYE
Rysa Zapomnienia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 21:14   #108
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rysa Zapomnienia
A wiece czemu 100+ są roknieci?? BO CI IDJOCI DAWALI WALKOROWI SWOJE NR I ACC???? POWIECIE MI!!! TO WALKOR ICH HAKNOL!!!! I TERA ON PATRZY NA LVL TWÓJ I MÓWI:
-J MAST PAY ME 24K
-WTF
-YOU LVL IS 24
-NO,NO I NO PAY YOU!!

BYE
ze co? moze mi to ktos przetlumaczyc?
stary 04-10-2004, 21:36   #109
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Szczęśliwy On mowic po polska!!!!

undefinedundefined

Wersja dla Polaków!
A wiecie czemu 100+(lev) są rooknięci?? Bo Ci idioc... dawali V(W?)alkorowi swoje haslo i numer????Powiedzcie mi !!!!!!! To Walkor ich haknoł!
I teraz on patrzy na twój level i mówi:
You must pay me 24K!(ty musisz mi zaplacic 24 K)
WTF(?)
Your level is 24!(twoj level to 24)
No no i no pay you(nie nie ja nie placic tobie);D
A na nastepny dzień masz rooka
Wszyscy moi kumple ida na Antike!
A ja j....ana(? ah te bluzgi)(sry)
Bye (PA)
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2004, 01:59   #110
ariakis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rysa Zapomnienia
-J MAST PAY ME 24K
-WTF
-YOU LVL IS 24
-NO,NO I NO PAY YOU!!

BYE

Ci 'idioci' nie dawali swoich nr konta Walkorowi.
Tylko kolesiowi, który pomagał im w poprzedniej wojnie i grał jedną z postaci w Ruthless.

A w przypadku gdy jakiś kretyn daje swoje nr konta osobie trzeciej no to sorry - ale o hacku mowy być nie może.

Natomiast co do płacenia: Płacą wszyscy Ci, którzy wozili się w sobotę po Carlin z rasistowsko/nacjonalistyczno/patriotycznymi hasłami i tłukli Profesora Dana.
All, którzy brali udział w boat trapie maja zapłacić - albo będą ginąć.
Podobne ultimatum zostało postawione członkom HK - 1k za każdy level jaki mają.

Poza tym to powodzenia na Antice - serwer jest bardzo spokojny - ludzie wyrozumiali - z pewnościa was tam przyjma z otwartymi rękoma.
A za pół roku wy biedni maluczcy z max 30 levelami będziecie biadolić, że Antica to syf - nie da się grać bo to, bo tamto.
Enjoy

P.S.
Potrafię zrozumieć, że ktoś nie umie mówić/pisać po angielsku na forum.
Aczkolwiek niepojęte dla mnie jest to, że ludzie nie potrafią wysłowić się w ojczystym języku.
Zakichani patrioci.
Po prostu

Aż przeraża mnie fakt, że może to być spowodowane tym, że rzeczywiście w tą grę grają też takie indywidua, które mają po 9-13 lat i są przekonane, że komputer i internet dają im nie wiadomo jakie prawa i jacy to oni nie są zajefajni.
Wręcz bardziej mnie to przeraża niż wizja 16-18 latków, których mózgi przesączone są trawką i alkocholem - bo takie wrażenie sprawiają niektórzy z wypowiadających sie polskich hi-leveli na n00bii.

Aż wręcz prosi się tylko o to, żeby ich rodzice wzięli się do roboty i spuścili solidne lanie po du**e, zagonili do roboty i odłączyli od kompa do czasu aż pociechy dorosną.
Niezależnie od wieku pociech.

//wręcz ciężko przerażony ariakis
ariakis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2004, 19:43   #111
Krox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 08 2004

Domyślny

Z nie oficjalnych źródeł wiadomo mi że zginelo tam około 70 polaków w tym wszystkie lvle 30+ stały sie huntowane. Padł romi ( kick ) 90k kasy stracono. Proffesor Dan nie byl wtedy w mythos stracil okolo 150k.Loot z polaczkow wyniosl marne 32k. Haracz z huntowanych 'powstancow' jak dotad 175k. Jak widac nie stracili na tym wiele moze nawet jeszcze zyskaja. Btw haracz od HK = 2mln polowa w kasie polowa w sprzecie. Loot skradziony przy hacku = 3mln. Tak czy owak nawet jakby kazdy z czlonkow mythos zgina 5 razy stracili by wylacznie kase z haraczu.
Krox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2004, 19:54   #112
morphy
Zbanowany

morphy's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn

morphy ma login Tlenu bartek_maly@tlen.pl
Domyślny

ariakis nie obrazaj mnie ...
morphy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2004, 01:25   #113
ariakis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2004

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morphy
ariakis nie obrazaj mnie ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ariakis
Aż przeraża mnie fakt, że może to być spowodowane tym, że rzeczywiście w tą grę grają też takie indywidua, które mają po 9-13 lat i są przekonane, że komputer i internet dają im nie wiadomo jakie prawa i jacy to oni nie są zajefajni.
Cóż:
Wiek by sie zgadzał - co nie do końca musi oznaczać, że spełniasz pozostałe dwa warunki.
Wyznaję zasadę, że jeśli coś jest kierowane ogólnie(czyli do grupy w ujęciu socjologicznym - bez podawania konkretnych przykładów/wskazywania palcami) - a pojedyńcza osoba(jednostka) bierze to do siebie to oznacza, że coś w tym(mojej tezie/oskarżeniu zazwyczaj) musi być.
Moim zamierzeniem nie było obrazić nikogo - co najwyżej wykpić pewne osoby i ich zachowania w grze. Które w zasadzie wymagają wykpienia i wyśmiania - z racji tego, że wymienione przeze mnie jednostki są akurat na tyle spostrzegawcze, żeby zauważyć kpinę(chociaż nie zawsze zauważają ironię ).
Wykpienie ich spowoduje/spowodować powinno zmieszanie się tych jednostek - co być może doprowadzi do anihilacji ich obecności w obrębie danej gry.
Dochodzi do tego to, że rzeczywiście spore grono osób grających zalicza się do dwóch wymienionych przeze mnie grup.
Co nie oznacza, że zaliczają się do tych grup wszyscy z tego przedziału wiekowego
Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam.

Na swoją obronę powiem jeszcze jedno:
Popatrz w swój podpis

p.s.
przepraszam też jeśli niektóre konstrukcje w moich zdaniach wydadzą się niezrozumiałe.
Jestem studentem informatyki, a nie filologii więc nie potrafię pisać w sposób skomplikowany pozostając zawsze zrozumianym

A poza tym mam happy mode on
ariakis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2004, 16:07   #114
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

BRAWO!!!

Narescie ruszyliscie dupska i pokazaliscie co to powstanie!
Mimo ze przegraliscie jestem dumny ze tacy polacy istnieja,nasze powstania nie zawsze wygrywalismy ale walczyli za polske.Mimo ze dostawali po dupsku to i tak dostali ale robili kolejne powstania.Ogolnie zazwyczaj dowodca byl do kiczu a polacy walczyli meznie i tak samo jest tutaj(tylko ze potem n00by zaczely wybijac swoich),niestety takich konfidentow jak tam bym w RL wpieprzyl bo to hamskie zdradzac polakow.Mimo ze jestem szwedo-polakiem ciesze sie ze ten kraj zdobyl sie na taka odwage.

Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich powstan.
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2004, 19:33   #115
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Villen
BRAWO!!!

Narescie ruszyliscie dupska i pokazaliscie co to powstanie!
Mimo ze przegraliscie jestem dumny ze tacy polacy istnieja,nasze powstania nie zawsze wygrywalismy ale walczyli za polske.Mimo ze dostawali po dupsku to i tak dostali ale robili kolejne powstania.Ogolnie zazwyczaj dowodca byl do kiczu a polacy walczyli meznie i tak samo jest tutaj(tylko ze potem n00by zaczely wybijac swoich),niestety takich konfidentow jak tam bym w RL wpieprzyl bo to hamskie zdradzac polakow.Mimo ze jestem szwedo-polakiem ciesze sie ze ten kraj zdobyl sie na taka odwage.

Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich powstan.
i Ty niby masz 22 lata? OMG! skonczyles wogule podstawowke? -.- jak mozna byc dumnym z rasistow ktorzy wyglaszaja po*******one teksty "patryiotyczne" jak np: "swe musza zginac!" "powstanie przeciw *******onym szwedom!" "***ac szwedow! nigdy sie nie podamy! ***ac SWE!" i z debili ktorzy nawet 14 lat nie maja a gdy pisza po polsku to juz max debilstwa... "hodz " "pomurzmy" omg najs.... byc dumnym z analfabetow irasistow lol fajnio!
stary 06-10-2004, 20:19   #116
Zegenis
Użytkownik Forum

Zegenis's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!

Domyślny

POLACY tylko by sie buntowali a jak cos to do dp
Jestem Polakiem ale takie cos ? .... szkoda słów
stary 06-10-2004, 20:30   #117
Trener
Użytkownik Forum

Trener's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
Pytanie

Świetne zdjęcia...SZKODA ŻE ICH NIE WIDZE

Jeżeli możesz rzuć je na inny serwer
Trener jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2004, 20:44   #118
olmk
Użytkownik Forum

olmk's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2004

Evul

ByŁem ,widziaŁem ,walczyŁem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CaŁa Tibia ByŁa BiaŁo-czerwona
olmk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2004, 20:52   #119
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Punish
No to mamy drugie Powstanie Warszawskie
Gratulacje dla Polaków

Musze powiedziec ze szkoda ze nie ma takiej wojny na azurze
ROtfl porownywanie takich idiotyzmow do powstan narodowych to wrecz swietokradztwo...
nie wiem, patrzac na to co sie tam dzialo nie czuje dumy ale wstyd... straca na tym nie tylko ci "patrioci" ktorzy tam poszli ale tez zwykli polacy przeciwni tej wojnie
stary 06-10-2004, 21:08   #120
tapion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 06 2004

LOL W Carlinie zawsze jest jazda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawel_1990
Jestem na kilku screenach jako Pawel Pallek uczestniczylem w tej rzezni niestety stracilem 2 lvle 2 skille z dista i 2 z shielda no i scarfa uwazam ze wojna byla niepotrzebna mogli by cofnac serwer ale zabilem jednego szweda n00ba co mnie zaczol bic 8 lvl druid hehe ale jazda byla niezla w Carlin.
Nie wiem jak na waszym świecie ale na moim świecie w Carlinie {było bo teraz tam jóż nie witam}zawsze są PK i odchodzą niezłe jazdy
tapion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania