|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() [quote=AzbesciaK]nie chce cie w jaki sposób obrazac.. ale mało wiesz w tej kwesti
![]() Jakbys chcial wiedziec na DaNOOBi zaczynałem grac i gralem tam okolo 8 miesiecy i troche znam sytuacje tegoz ze swiata. I wiem ze polscy highlvl nie sa najgorsi w walkach pvp. I mi tu nie wmawiaj o mojej niewiedzy o tym swiecie bo sie grubo mylisz !!!!!!!!!!!! &#@!* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja to się zaczne modlić żeby tylko niebyło czegoś takiego na eterni.
A co do tej wojny to była ona niepotrzebna i gdzieś tu widziałem że ktoś napisał że ma być następne jakieś powstanie, teraz to juz nie ma sensu jak większość polaków już niebędzie mogła wziąść w tym udziału. Teraz to chyba nawet już nie ma po co grać na danubi chodziaż moge się mylić ale potym co szwedzi zrobili z polakami =/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
hiehiehie a ja tu gram od poczatku.. i dalej grywam.. wiec wiem cos... pozatym nie trzymalem nigdy ani po stronie "szwedzkiej" jak i nie starałem sie przylizywac do "polaków" bylem obiektywny od dłuuugiego czasu i dalej jestem... tak wiec wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~Azbe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() Wiadomość testowa.
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Abdul - 04-10-2004 o 17:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Najbardziej rozbawił mnie tekst na jednym ze zdjęć: "Szwedzi zrobili nam potop to teraz dostaną..." =P
Poza tym to nie przypomina powstania..może z punktu widzenia niektórych, lecz ja tu widzę tylko masę biało-czerwonych punktów wygłaszających nacjonalistyczne hasła. Fakt, wielu szwedów się wozi, ale jak się dokładniej przyjrzeć, to polaków niewiele mniej...Sam miałem wiele podobnych przypadków.
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() A wiece czemu 100+ są roknieci?? BO CI IDJOCI DAWALI WALKOROWI SWOJE NR I ACC???? POWIECIE MI!!! TO WALKOR ICH HAKNOL!!!! I TERA ON PATRZY NA LVL TWÓJ I MÓWI:
-J MAST PAY ME 24K -WTF -YOU LVL IS 24 -NO,NO I NO PAY YOU!! A NA NASTEPPNY DZIEN MASZ ROOKA ![]() WSZYSCY MOI KOLUMPLE IDĄ NA ANTIKE A JA ****A(SRY) CO MA ZROBIC!!??? BYE |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() undefinedundefined
Wersja dla Polaków! ![]() A wiecie czemu 100+(lev) są rooknięci?? Bo Ci idioc... dawali V(W?)alkorowi swoje haslo i numer????Powiedzcie mi !!!!!!! To Walkor ich haknoł! I teraz on patrzy na twój level i mówi: You must pay me 24K!(ty musisz mi zaplacic 24 K) WTF(?) Your level is 24!(twoj level to 24) ![]() No no i no pay you(nie nie ja nie placic tobie);D A na nastepny dzień masz rooka ![]() Wszyscy moi kumple ida na Antike! A ja j....ana(? ah te bluzgi)(sry) Bye (PA) |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Cytuj:
Ci 'idioci' nie dawali swoich nr konta Walkorowi. Tylko kolesiowi, który pomagał im w poprzedniej wojnie i grał jedną z postaci w Ruthless. A w przypadku gdy jakiś kretyn daje swoje nr konta osobie trzeciej no to sorry - ale o hacku mowy być nie może. Natomiast co do płacenia: Płacą wszyscy Ci, którzy wozili się w sobotę po Carlin z rasistowsko/nacjonalistyczno/patriotycznymi hasłami i tłukli Profesora Dana. All, którzy brali udział w boat trapie maja zapłacić - albo będą ginąć. Podobne ultimatum zostało postawione członkom HK - 1k za każdy level jaki mają. Poza tym to powodzenia na Antice - serwer jest bardzo spokojny - ludzie wyrozumiali - z pewnościa was tam przyjma z otwartymi rękoma. A za pół roku wy biedni maluczcy z max 30 levelami będziecie biadolić, że Antica to syf - nie da się grać bo to, bo tamto. Enjoy P.S. Potrafię zrozumieć, że ktoś nie umie mówić/pisać po angielsku na forum. Aczkolwiek niepojęte dla mnie jest to, że ludzie nie potrafią wysłowić się w ojczystym języku. Zakichani patrioci. Po prostu ![]() Aż przeraża mnie fakt, że może to być spowodowane tym, że rzeczywiście w tą grę grają też takie indywidua, które mają po 9-13 lat i są przekonane, że komputer i internet dają im nie wiadomo jakie prawa i jacy to oni nie są zajefajni. Wręcz bardziej mnie to przeraża niż wizja 16-18 latków, których mózgi przesączone są trawką i alkocholem - bo takie wrażenie sprawiają niektórzy z wypowiadających sie polskich hi-leveli na n00bii. Aż wręcz prosi się tylko o to, żeby ich rodzice wzięli się do roboty i spuścili solidne lanie po du**e, zagonili do roboty i odłączyli od kompa do czasu aż pociechy dorosną. Niezależnie od wieku pociech. //wręcz ciężko przerażony ariakis ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() Z nie oficjalnych źródeł wiadomo mi że zginelo tam około 70 polaków w tym wszystkie lvle 30+ stały sie huntowane. Padł romi ( kick ) 90k kasy stracono. Proffesor Dan nie byl wtedy w mythos stracil okolo 150k.Loot z polaczkow wyniosl marne 32k. Haracz z huntowanych 'powstancow' jak dotad 175k. Jak widac nie stracili na tym wiele moze nawet jeszcze zyskaja. Btw haracz od HK = 2mln polowa w kasie polowa w sprzecie. Loot skradziony przy hacku = 3mln. Tak czy owak nawet jakby kazdy z czlonkow mythos zgina 5 razy stracili by wylacznie kase z haraczu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() ariakis nie obrazaj mnie ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wiek by sie zgadzał - co nie do końca musi oznaczać, że spełniasz pozostałe dwa warunki. Wyznaję zasadę, że jeśli coś jest kierowane ogólnie(czyli do grupy w ujęciu socjologicznym - bez podawania konkretnych przykładów/wskazywania palcami) - a pojedyńcza osoba(jednostka) bierze to do siebie to oznacza, że coś w tym(mojej tezie/oskarżeniu zazwyczaj) musi być. Moim zamierzeniem nie było obrazić nikogo - co najwyżej wykpić pewne osoby i ich zachowania w grze. Które w zasadzie wymagają wykpienia i wyśmiania - z racji tego, że wymienione przeze mnie jednostki są akurat na tyle spostrzegawcze, żeby zauważyć kpinę(chociaż nie zawsze zauważają ironię ![]() Wykpienie ich spowoduje/spowodować powinno zmieszanie się tych jednostek - co być może doprowadzi do anihilacji ich obecności w obrębie danej gry. Dochodzi do tego to, że rzeczywiście spore grono osób grających zalicza się do dwóch wymienionych przeze mnie grup. Co nie oznacza, że zaliczają się do tych grup wszyscy z tego przedziału wiekowego Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam. Na swoją obronę powiem jeszcze jedno: Popatrz w swój podpis ![]() p.s. przepraszam też jeśli niektóre konstrukcje w moich zdaniach wydadzą się niezrozumiałe. Jestem studentem informatyki, a nie filologii więc nie potrafię pisać w sposób skomplikowany pozostając zawsze zrozumianym ![]() ![]() A poza tym mam happy mode on ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() BRAWO!!!
Narescie ruszyliscie dupska i pokazaliscie co to powstanie! Mimo ze przegraliscie jestem dumny ze tacy polacy istnieja,nasze powstania nie zawsze wygrywalismy ale walczyli za polske.Mimo ze dostawali po dupsku to i tak dostali ale robili kolejne powstania.Ogolnie zazwyczaj dowodca byl do kiczu a polacy walczyli meznie i tak samo jest tutaj(tylko ze potem n00by zaczely wybijac swoich),niestety takich konfidentow jak tam bym w RL wpieprzyl bo to hamskie zdradzac polakow.Mimo ze jestem szwedo-polakiem ciesze sie ze ten kraj zdobyl sie na taka odwage. Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich powstan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() ![]() ![]() Jestem Polakiem ale takie cos ? .... szkoda słów
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Świetne zdjęcia...SZKODA ŻE ICH NIE WIDZE
![]() Jeżeli możesz rzuć je na inny serwer |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ByŁem ,widziaŁem ,walczyŁem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CaŁa Tibia ByŁa BiaŁo-czerwona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
nie wiem, patrzac na to co sie tam dzialo nie czuje dumy ale wstyd... straca na tym nie tylko ci "patrioci" ktorzy tam poszli ale tez zwykli polacy przeciwni tej wojnie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |