![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Częściowo to przez konkrety a raczej ich brak, bo jak na razie nie mogę nic zademonstrować nic - żadnego tech dema etc. Mimo, że jest jest w sieci, ale poprostu jest nie grywalne, nie zoptymilizowane, zabugowane i w ogóle szkoda gadać..
A co do tego, że nie jest popularne bo to RPG a nie MMO to po części prawda, jednak dla mnie najważniejszy jest klimat gry, a nie kolejna darmowa Tibia. Więc proszę o wszelakie sugestie/propozycje/pytania na forum projektu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://dse.victorygames.info - Dość pokaźna i KONKRETNA aktualizacja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Zagram , jak wyjdzie online wersja tej gry ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Sam jesteś keyloger, ignorancie. Pewnie nawet nie wszedłeś w link... Pewnie nawet nie wiesz o czym jest temat i tylko siejesz ploty.
@topic Cieszy mnie, że wzięliście się za siebie i to porządnie. Mam nadzieję, że już w najbliższym czasie da się zobaczyć waszą ciężką pracę.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do szkody czasu, żal mi tych kilku lat które straciłem, jednak wiem teraz jak tworzyć większe projekty i od czego zaczynać. A spełnienie dziecinnych marzeń jest czymś pięknym.
Co do wersji online trochę długo trzeba będzie poczekać, a projekt stanął na nogi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety muszę wiele osób zawieść... Dalej jesteśmy w grze. I dajemy niewielką aktualizację jak zwykle patrz na naszą stronę:
http://www.dse.victorygames.info/ |
![]() |
![]() |