![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli ktos ma ochote wpasc na saphira niech napisze tutaj swoj nick i msg me in game po free items
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() I WAZNE!
Free items moze dostac ktos kto jest nowym graczem nie np: 12-20lvl.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
|
![]() Witam! Mój rodzimy świat to Hiberna. Na Hibernie byłem od zawsze, tam z obcokrajowcami polacy problemów nie mają.
Gdy zobaczyłęm ten temat i przeczytałem co br/swe robią z polakami na saphirze postanowiłem porzucić rodzimy świat i przejść na saphire. Nie jestem rasistą więc nie będe tępił swe/br, lecz próbował zaprzestać aby oni nie tępili nas! A WIĘC WYJDZMY NA ULICE UBIERZMY SIĘ W NASZE BARWY I WALCZMY Z TĄ RASISTOWSKĄ POSTAWĄ OBCOKRAJOWCÓW!! A tak po za tym w jakim mieście mam mieszkać ? ;] Mój nick to Mathew Boltfire. Narazie na rooku ale dzisiaj wyjde ;]
Tibia rlz ![]() Ostatnio edytowany przez Mathew Shadowsword - 09-08-2007 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Br sa wporzo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vavi Muad'Dib
Profesja: Knight
Gildia: Mortal Giants
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
|
![]() hehe tak napewno nie to po to zeby wiedzieli z kim maja doczyneinia ;]
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Ten server jest stracony....kazdy "wiekszy lvl" odszedl (wyjatki to Arad, Seba~i kilka osob mniej znanych). Ja, Van Neez, lady'Nitka juz dawo odeszlismy z tego serva.....jak wiekszosc Polakow. Ja kiedys myslalem ze to co pisza na forum o hunceniu Polakow (ogolnie o PA) to klamstwa i mozna spokojnie grac..jednakze mieli racje. Granie na saphirze to tylko marnowanie waszego czasu (oczywisce to tylko moje zdanie i "kilku" innych osob) pozdro
btw: Po co sprowadzac osoby na saphire?, "zeby PGowali" jak dobija do 50lvla to juz koniec przygody z saphira...i co moga takiemu nobzowi???? Ostatnio edytowany przez Ezranel - 09-08-2007 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz lepiej robcie sorcow/drutow lvl ~30 sd w lape i ifdzcie pkowac ;; we 20 mozesz ujebiecie jakiegos najta 100+
![]() sam probowalem troche poxpic ale jak mnie na kicku ghul ujebal od tamtej pory sie nie loguje. no bo wkurw. ;
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Białystok
Świat: Inferna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() *up
Nie wychylałem sie a hunta dostałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() Hmm wlasnie ja dostalem hunta bo wracalem z expa i zauwazyl mnie Mauk Cort, zaczal bic i kazal placic, ale ja nigdy nic Szwedom nie dam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Imię: Mardolena
Profesja: Druid
Gildia: Blessed Army
Świat: Luminera
Poziom: 20
Skille: --/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Na pacc area tam sie swietnie expi.
![]() Niestety facc moga ubic za byle co ![]()
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Jak zaczniesz bić nobza to wszyscy jego znajomi zaczna sie logowac i wpadna, a nawet jesli uda wam sie ubic nobz to gildia mu da kase na deda, jak vilshion padl dostal 500k od gildii bo mial rs. >.>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Hehe... Wiedziałem, że sporo Polaków gra na Saphirze, ale wątpiłem, że tak chcą walczyć o wolność. Ogólnie Saphira spoko serwer. Z możliwościami... Ceny są też zajebiste - DSM 100k, na Azurze przy odrobinie szczęścia da rade za 30k znaleźć.
Swego czasu trochę grałem na Saphirce i z tego co słyszałem, to PA wobec Polaków jest masakryczne. Mam tam 66ek, rozważałem grę, ale na Azurze mam bardziej komfortową sytuację. Może któregoś dnia wesprę Was swym orężem. ![]() Taka mała rada... Skoro już chcecie walczyć o wolność, to póki co nie wychylajcie się. Podlizujcie się Szwedom, siedźcie cicho i bijcie lv. Jak urośniecie w siłę, to będziecie mieli szanse, tym bardziej, że z tego co pamiętam szwedzka siła na Saphirze opierała się na magach, a teraz różnica między 170+ a 110+ magiem jest prawie żadna. Życzę powodzenia! @Iks.de To, że ubijecie jednego kolesia nic nie da. Partyzantka nie ma sensu. Serwer przejąć można tylko przez open battle. Azura to serwer wiecznej wojny, więc co nieco wiem o tym. Zresztą... Azura i Saphira ma wiele wspólnego...
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |