|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Dzieci neo za duzo graja w tibie -,-
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Plz nie piszcie już nic w tym temacie bo to beznadzieja żeby taki temat tyle już był na 1 stronie forum...
Kóp se słownik
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 07-09-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() haha
jaki zal ogladałem wszystkie i doszedłem do wniosku ze tibia robi gówno zamiast mózgu (szczegulnie u dzieci takich jak na filmach) ![]() ![]() ![]() zal zal zal ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() HUAHAHAHHAHHAHAHAHHAHABAHAHAHHASHAHSHAHAHAHA!!!!!! !!!!ONEONEONEONEONE!!!!!!!ONE.. I LOVE UUUUU!!XDDDDD
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Nic ciekawego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
|
![]() Oglądając to się łachałem,1 i 3 część wymiatają. Bardzo mi się podobało . Pzdr xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() muhauhhahuahuahua koles w 3 czesci nawala w "bossa szkieletonow" z utevo lux XD padlem
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj
Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
|
![]() Powiem tak, nudzilem sie, za wolna akcja, bilo monotonia, przydaloby sie wiecej urozmajcen itp
![]() Zaznacze ze lot nie byl dobrany do potworow, i nie ktorych z tych bosow nie ma, ale to akurat malo wazne i nie wplywa na ocene filmu. ![]() Pochwale montaz, ktory byl bardzo dobry. ![]() Film do mnie, nie przemawia. |
![]() |
![]() |