![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mogę zostać przywódcą waszego elektoratu (ojcem dyrektorem) albo kardynałem kościoła "ble ble" państwa. xD
Ale jeśli na serio to obywatel pracujący w wojsku, by mi pasował o ile w ogóle będą wojny między innymi państwami. (np. w cs'sie czy innej grze walki) Widzicie i macie AŻ 1 obywatela graty. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Bols:
Ile dajesz? @Argen: Narazie marszałek na urlop, obrady stoją w miejscu. @Premier: To nademną stoi tylko premier? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odnośnie forum już powiadomiłem Korektora i Nikasta, dziś odbędzie się zebranie w składzie: Korek, Nikast, ja. Jak ktoś z grupy technicznej będzie łaskaw się ze mną skontaktować (6484638) również zostanie włączony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica.
Ja pragnę przyłączyć się do projektu. Proszę o kontakt PW. Skoro wszyscy już wybierają stanowiska no to wg. mnie mi pasuje stanowisko "Konferencji Episkopatu", no i ofc Ja Ojciec Dyrektor założę jakieś Katolickie Radio ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Przepraszam, ale kto w ogóle należy do grupy technicznej? xDD
Korek, Ty nie mozesz poprowadzic obrad? Albo chociaz wicemarszalkowie ^^ Drodzy Panowie Ministrowie, muszę Was zawiesc, ale na BORem stoi szef MON, czyli tamdaramdam JA ; p Oczywiscie jestem sklonny do wspolpracy. Z gory mowie ze przyjmuje Korony ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Lepiej nie. Ostatnio pojawiła się dyskusja na temat oddzielności państwa od kościoła i klimaty tak nie była nade radosne. Ale inną posadke jak najbardziej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zbanowany
|
![]() WSZYSCY, którzy chcą się dołączyć, niech koniecznie piszą na mój służbowy mail [email protected] albo na PW. Preferuję mail. Nie piszę sam PW, ponieważ mam bardzo mało czasu wolnego.
Każdy kto posiada stanowisko szefa resortu itp. niech założy sobie służbowego maila na Onecie w domenie @vp.pl Oczywiście tyczy się to do każdego, kto jeszcze owego maila nie ma. Thx. Ostatnio edytowany przez Korektor - 09-01-2008 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() @Colo
Do grupy konstytucyjnej należą też jeszcze inne osoby (ja m.in. ;P), ale nie ma kiedy się ,,spotkać'', bo albo jednego nie ma albo drugiego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() UWAGA! Nabór do jedynej, najlepszej gazety w wirtualnym mieście! Chcesz wejść w tajne porachunki tutejszych władz? Chciałbyś poprawić sytuację swojego państwa? Chcesz być znany i sławny? Jeśli tak, to ta praca jest dla ciebie! Uczciwy zarobek, godne miejsce pracy, przystojny szef (to szczególnie dla kobiet 18+). Podania przyjmuję TYLKO I WYŁĄCZNIE na mail [email protected]. Przyjmuję tylko osoby kompetentne dlatego w podaniu proszę coś napisać od siebie np. dlaczego chcecie pracować w gazecie.
P.S. Ryby i inne zwierzęta futerkowe nie wchodzą w grę! |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Informuję również, że stworzony został nowy chat w serwisie polchat.pl, wszystkich posłów i ministrów, którzy uczestniczą w obradach proszę o ściągnięcie programu ICeQ, aby czat był łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty. Nazwa nowego pokoju zostanie rozesłana na PW przez Korektora. Pozdrawiam. Wszelki kontakt na: 6484638 [email protected] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Ojciec Dyrektor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() moze byc ciekawe, z checia sie wlacze
![]()
![]() |
#115 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dzisiaj w ogóle będą obrady? ^^
@Vagraav powiedz do Korkowi xdd Ostatnio edytowany przez Kedven - 09-01-2008 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Ojciec Dyrektor
|
![]() Przykład : http://www.sarmacja.org
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zbanowany
|
![]() Witam,
Pragnę poinformować, że z dniem 9.01 br. powołane zostało ministerstwo gospodarki, jako realizacja programu gospodarczego, sporządzonego przez Nikasta. Zastąpi ono pomysł powstania ministerstwa handlu. Szefem nowo powstałego resortu został Vangraav. Ponadto powołałem rzecznika rządu - Gtyka. Zmieniamy pokój obrad na: http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=obrady Wg wniosku grupy technicznej. Zawdzięczamy istnienie nowego pokoju Gogarowi. Wersja beta forum będzie dostępna już dzisiaj! Dzięki zaangażowaniu grupy technicznej, a w szczególności Nikasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zbanowany
![]() |
![]() A kiedy odbędą się najbliższe obrady?
|
![]() |
![]() |