![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() jedyne co wedlug mnie moze przeszkodzic Rise w pokonaniu Oath to kasa, wiadomo ze Oath ma sporo kasy w zapasie
![]()
![]() |
#104 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() @
Kafar w sumie mogliscie poczekac jeszcze z dolaczeniem do wojny i poczekac na lepsza okazje i ubic wiecej osob ale to tylko moje zdanie ![]()
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() To była bardziej kpina niż zapytanie ale jeżeli masz odpowiadać swoimi głupimi tekstami i próbujesz mnie atakować to w ogóle się idioto nie udzielaj , bo jak dla mnie możecie sobie nawet dzieci porobić mnie to wielkie g*wno obchodzi.
Ostatnio edytowany przez Madzinia - 19-01-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Świat: Harmonia
|
![]() GZ fragów.
Z chęcią bym dołączył do wojny ale mój 70 lvl chyba nie ,,pomoże"-pasuje?? @Dosyc jeśli twoja wypowiedź nie jest związana z tematem to sie nie wypowiadaj ![]() Ostatnio edytowany przez Kivivi - 20-01-2008 o 01:03. |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() Pytanie:
Kto to jest fureyka? Odpowiedz: Złośliwa narośl wokuł p*zdy haha xd wiem że niesmaczne przepraszam ;P |
![]() |
#111 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Oooo pisze to bo byl post o nasganie i napisałem prawde a jesli by to mialo pomóc w wywaleniu nashgana z oath to bylo by dobrze... jednego mniej z tej bandy....a tak wogole to kim jestes ze znasz moje imie i nazywasz mnie glupkiem
|
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Royal Nocha
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 65
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie na temat ;D
Kafar~ czy ty przypadkiem nie wysylasz keyloggerow na e-maile ludziom sprzedajacym postacie na allegro Panie Amigo_1990?:>. Szkoda mi slow na ciebie wiec nie bede sie wiecej wypowiadal ![]() btw. Jestem za Rise. |
![]() |
![]() |
#114 |
Zbanowany
|
![]() Tak wysylam keylogery ludzia z alegro a w nocy wymykam sie z domu i zabijam niewiernych pogan.Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadal.A Amigo_1990 to moj email ale nie wysylam nim zadnych hackow, nie byl bym tak glupi zeby z emalia ktorego zna tyle osob (bo na movie podawalem) wysylac keylogery.
Mareb Isus Jan 19 2008, 23:12:25 CET Killed at Level 121 by Feyrety The Wolf and by Kafarotwaty Kafar Podoba mi sie takie wejscie;d Jutro dam recka z jego deda. Btw. 1 ludzik juz sie wyplacil ,a 2 ma zamiar zaplacic ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() tu nie chodzi o kablowanie ale mnie takie cos w*****a znam go i jestem pewien ze by nigdy nie doszedl do oath gdyby nie to ze mial hunte.. poprostu jest taka cipka i wszyscy dobrze go znaja////a
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fureyka
powiem Ci tyle wez ogarnij sie w rl zyciu i przestan dawac dupy murzynowi wiadomo o kogo chodzi Russel ![]() ![]() P.S twoja cnota jest znana na calym servie ![]()
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Zomar nie w*******aj się jak nie wiesz o co chodzi, bo widze właśnie że nie wiesz... |
|
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj: