|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gagasia
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 224
Skille: PRO ;*
Poziom mag.: 89
![]() |
![]() Ja gram na non-pvp... więc jak ktoś zakosi loota, to w sumie nic nie da się zrobić... Dlatego nigdy nie robię lootbagów.. tzn..czasami^^ ale jak ktoś z kumpli pomoże go przenieść
![]() ![]() Pozdro... Agasia.
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zabijam?
<10 znaków> Panie hardcore, informuje że MOZNA atakowac graczy z wyzszym lvlem i nawet ich pokonac noszac przy sobie odpowiednie itemy i przy okazji troche myslac. Ostatnio edytowany przez Liper - 02-03-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Świat: Askara
|
![]() mieszkam w kazz, totez ide do dp inna drogom niz wiekszosc,
jeszcze mi sie niezdarzylo zeby mi ktos ukradl loota ale myśle ze w takiej sytulacji jebac ile wlezie i niemarnowac manasow, uhow,sd... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Łapka i jazda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
|
![]() robie wielki plan złożony z arcy-trudnych zagrywek, a na nasze ubijam go
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Gram na świecie Non-PvP, gdzie jak wszystkim wiadomo, złodziejowi nie można nic zrobić. Jednakże, są pewne zagrywki, jakie możecie wykorzystać przeciw złodziejowi
![]() Pozwolę je sobie opisać w punktach, a na koniec opowiem swoją historię ![]() 1. Złodzieja najlepiej wystraszyć CTRL+R. Jednak, przeważnie to nie działa. 2. Zabijać mu potwory, robić na złość dopuki jest zalogowany. Po wylogowaniu, poexpić sobie w miejscu gdzie robi to złodziej, a jak ponownie się zaloguje, to znowu zabijać mu potwory ![]() ![]() 3. Wziąść na Follow i przezywać od NooB'ów, że zabrał Loot'a. 4. Kulturalnie porozmawiać. 5. Zaproponować wymianę za jakąś inną rzecz lub rzeczy. Moja Krótka Historia ![]() Jakieś Dwa tygodnie temu, uzbierałem sobie Loot'a. Było to chyba: * Brass Armor's i Leg's. * Mace's. * Sword's. Oczywiście, przeliczając to na GP, wyszła by całkiem spora Suma ![]() Niestety, podczas wracania do Miasta, podszedł jakiś koleś i zabrał cały Loot. Odzyskałem go, ale musiałem się trochę namęczyć ![]() Najpierw zagroziłem mu, że jak nie odda Loot'a, to na niego zaraportuje. Niestety nie podziałało, choć to zrobiłem ![]() Później chodziłem za nim i zabijałem mu potwory, ale nie poskutkowało ![]() Dwie godziny później spotkałem go w Thais. Tym razem postanowiłem z nim normalnie i kulturalnie porozmawiać. Wtedy odzyskałem Loot'a, choć nie było kilku rzeczy ![]() ![]() ![]()
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Mnie to krew nagła zalewa jak jakiś 20 knightcik zabiera loota i jeszcze sie głupkowato uśmiecha (bużki typu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Sunrise Revival
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 85/49
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Denerwuje się bo co innego można zrobić na świecie n-pvp ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Imię: Kaiser De'Spax
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
|
![]() Zależy jaki ma lvl czy jakiś większy czy mniejszy bo po co zabijać 6 sorka jak i tak nic z tego nie będziemy mieli. Chyba ze to jakiś większy to czasami go atakuje.
![]() |
![]() |
#111 |
Guest
|
![]() Loota zabierają przeważnie małe lvlki 20-25 toż zawsze po zabraniu loota leci w nich mort (ew. vis lux na wczesniejszych levelach). Oddają.
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Imię: Master Reconan
Profesja: Elite Knight
Świat: Vinera
Poziom: 58
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja tam na non-pvp gram... Jak ktoś zabierze mi "lótbaga" to przede wszystkim do tego trzeba podejść spokojnie! Jak nie pomaga to gonie (Utani Gran hur) i rzucam po 1gp na bag, teraz już tego nie stosuje bo nie expie na dwarfach/zamku w ab...
A na pvp (great old times) szedł vis lux/exori vis/mort i zaostawiał lootbaga i uciekał |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja na non-pvp gram wiec lootbaga nie robie bo szkoda sie meczyc... najlepiej wedlug mnie miec kilka pustych bagow i zucac je na loota jak jakis n00b sie pojawi to jest szansa ze se pustego baga zakosi
![]()
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
osobiście - staram sie powstrzymać od wszelkich obelg i bluzg na pod jego adresem by nie dać mu satysfakcji że komuś "dopiekł" (to nie takie łatwe jak sie wydaje)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() Ja cały loot jaki złapie wysyłam parcelem do miasta i nie muszę się bać, że jakiś ćwok ukradnie mi lootbaga. A jeśli nie ma w pobliżu skrzynki, to zbieram tylko tyle, ile udźwignę, a resztę zostawiam na ziemi...
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() A ja gram na non-pvp więc jak i ktos ukradnie to klikam na niego follow i laze za nim całą drogę marudząc i zabijając mu potworki aż w końcu mu sie znudzi i odda
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() jem banany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Hmm co mam robic jestem wkurzony haha ,naszczescie nie robie juz lootbaguf ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Arveni
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Rozjebuje monitor, komputer wyrzucam przez okno a potem sam skacze
![]() A szczerze to nic bo gram na non-pvp i co z tym mam zrobić ?
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |