![]() |
#101 |
Zbanowany
|
![]() @osar
zajełeś mi? Na prawdę teraz orki będą dobre Ostatnio edytowany przez Orog - 27-04-2008 o 09:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @Osar_Delving
Jesteś zuy, wiesz? Właśnie skończyłem te trolle... p.s. Mam nadzieję, że będę mógł potem dojść ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Ja tam nic nie mówiłem o "niewypaleniu" że tak to nazwę "Projektu" Mnie się nawet pomysł podoba tylko żebyś albo przez "Wypadek" nie zapomniał o grze albo przez "Niechęć" olał wszystkich graczy ;p
(Cierpliwość+(Gracze-głupotę))*(System-złe strony)= dobra i dłuuuga gra |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Cytuj:
@Edit Miejsc jednak nie odtąpie z powodu tego że przez ludzi nawet mi się to spodobalo... ![]() @Edit2 Żeby nie robić spamu będe edytowac... Musisz się przyzwyczaic do porażek i zwalczać je jeszcze większą pracą! W sumie to on mnie też nie przyjoł tylko chyba krakora wstawił zamiast mnie ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 27-04-2008 o 10:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Xevo, z łaski swojej zawrzyj paszczę, bo ci much nawpada. To nie jest pieprzony chatbox, więc wyluzuj się. Nie każdy się dostał, ale nie wszyscy muszą spamować jak popieprzeni.
Skracając - masz wała, zamknij się. @2down Ty też. @down Zrobiłem to rano. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 27-04-2008 o 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() Każdy kto gra dostał PW ode mnie? Zatem, niech każdy (kto gra) Wyśle mi co chce robić w dzisiejszej turze.
|
![]() |
![]() |
#113 |
Zbanowany
|
![]() @Osar
Tak,króla,jeźdzca i przy szamanie i generale są dodatki..Wiem że przerwa techniczna,ale jak dobre to mnie dodaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Guest
|
![]() @UP
JESTEŚ UPIERDLIWY I MNIE WKURZASZ! NAPISAŁEM , żę koniec rejestracjii! NAWET JAK BĘDZIE NOWY ZACIĄG DO GRY TO CIEBIE RACZEJ NIE WEZMĘ BO MNIE WKURZASZ :<:<:< KONIEC PRAC TECHNICZNYCH!!!! Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ludzie pod dowództwem generała Westerna wracają do miasta. PS: Wiem, że cienkie. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 27-04-2008 o 11:20. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() ;| Miałem małe nadzieje co do tego fake'a. To mógł być ciekawy przełom, który jest potrzebny forum.
Więc co mi się nie podoba w tej "strategii turowej"? - mapa - to miał być kontynent, a nie widać go nawet w całości - te statystyki, że jeden żołnierz zabije X żołnierzy - taktyka - przed każdą bitwą powinienieś ustalać z graczami ją i powinna mieć decydujące znaczenie o losie bitwy (mam więcej jednostek czyli wygrałem = nuda) - powinienieś zacząć od wprowadzenia graczy, np. mają kuźnię, mury miejskie, koszary, etc. (system budynków) i mają X surowców, które mogą przeznaczyć na budowę X jednostek lub jakiegoś budynku. Surowce by regularnie przybywały co dzień ;p - powinno być bez goblinów, tylko nacje sterowane przez graczy Powodzenia. Czuję, że zabraknie ci chęci.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 27-04-2008 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() Z graczami dogaduję się na PW. Surowce... ehhh jeszcze nie jest na to pora. Statystyki gówno robią. Logiczne, że Żołnierz szarżujący z lasu zabije więcej ludzi niż tak zmęczony w słońcu.
TEN KONTYNENT JEST CAŁY a to co wykracza poza mapę to małe cypelki. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 27-04-2008 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]() To nie on zarządził odwrót... Pomyśl co byś zrobił na miejscu tego generała, kiedy masz tylko 4 konnych łuczników, z czego jeden martwy a wróg ma 28 goblinów. Pomyśl trochę.
|
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skąd ja miałem to wiedzieć? Nie widziałem armii za plecami , wydziałem tylko 2 koniki czy tam 3 i generała ;} Reszty armi nie widziałem , więc myślałem że tam za nim sie ciągnie armia
|
![]() |
![]() |