|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Postep myslenia ludzkiego niestety jest zbyt wolny, by szybko stalo sie to mozliwe, ale 50 lat to duzo czasu.
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Nie kloc sie z Gimlosemm !!11 nie wolno sie klocic z Modami, bo to grzech otd itp. MOD MA ZAWSZE RACJE 11111!1!
Dzisaj tez swietowalm ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie, dzień bez komputera mi się udał, chociaż nawet nie wiedziałem o jakiejś takiej akcji. Cały dzień spędziłem w górach i było Zaj&^%(#(%& ; )
Czasem takie dotlenienie i odchamienie dobrze robi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Takim pluciem się trochę ośmieszasz ale ok. Nikt (a przynajmniej ja) nie ma zamiaru zmuszać kogoś do świętowania, latania po mieście z flagą i wywieszania sztandaru ale wypada, z uwagi na pochodzenie, z uwagi na historię i inne pierdoły, po prostu wypada to jakoś uszanować. Zniosą święto? Ok, ich sprawa, ja płakać nie będę ale nie mam zamiaru, puki święto istnieje mówić, że mnie ten dzień je...ie...
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#107 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do świąt jako elementu wojny, każda wojna ma jakieś dodatkowe podłoże, nie ma wojny czysto religijnej gdzie wódz wysyła wojska mając na celu tylko mordowanie niewiernych. Za każdą wojną stoją pieniądze, wpływy i szacunek, religia czy tym podobne sprawy są jedynie argumentami to stworzenia marnej ideologii wojny, tak jak amerykańskie wyzwalanie Iraku i jego demokratyzacja...
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() dodac, ze zrobili ja bezprawie 1/3 glosow, bo szlachta odebrala macierzynskie?
|
![]() |
![]() |