|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Na Destinejszyn właśnie da sie zdobyć exp ale tylko noobskim 8lvlem jak pójdziesz do podziemii pozabijać noobskie potworki dla eq, a ja tam wyruszyłem 16lvlem i teraz tam utknąłem o.O A na maina nie mam zamiaru wyjść.
Edit: Nawet GM nie mógł mnie z tamtąd tpnąc na rook, jedynie może to zrobić CM więc dla szarego tibijczyka to raczej niemożliwe aby powrócić... Ostatnio edytowany przez Ameriov - 21-06-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() Tak napisaliście, że już nie rozumiem. Pajęczyny można jarać na Rookgaardzie? czy tylko na tej wyspie dla newb? Teraz sa tak jakby 3 terytoria tak? Rookgaard - WYspa dla newb - i co jeszcze? o.o
@down Tak dzięki, czyli dla lvl 8+ lepiej nie isc na wyspe przeznaczenia? Nie ma wyjścia? A i co z ORCALE? jezeli jest ta przeznaczenia to oracle znikla? czy nadal mozna przez nia wyjsc? @edit No tak, dzięki. Ostat. pytanie - Oracle została i nadal się nią wychodzi? @3edit Oks rozumiem dzięęęki. Ostatnio edytowany przez Tocallo - 21-06-2008 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest Wyspa Newb, Rookgaard, oraz Wyspa Przeznaczenia.
Na newb dzięki questom uczysz się gry, zdobywasz podstawowe eq oraz 2gi lvl. Na Rookgaard to co zwykle, tyle, że Oracle wysyła teraz na isle of destiny BEZ profesji. Na Przeznaczenia uczysz się o profach, wybierasz profesje, dostajesz czar utevo lux, uczysz się używać antidote (tylko u druidów, ale jak pójdziesz tam lvl 15+ to i tak możesz korzystać z niekończącej się runy) Oraz są tam pokoiki dla wbicia pare exp i zdobycia eq (inne dla każdej profesji) Tam też znajduje się statek na mainland. Pajęczyny można rozwalać wszędzie, ale występują chyba tylko na Rooku i zapewne również na mainie. Wszystko jasne? Czyli nie jasne. Na isle of destiny TRZEBA IŚĆ NA 8 LVL, W PRZECIWNYM WYPADKU NIE BĘDZIESZ MIAŁ DOSTĘPU DO SALI Z EQ I POTWORAMI, NA DODATEK STRACISZ PKT HP/MP JEŚLI WYJDZIESZ NA 8+ TO Z ANTIDOTE TO TAKA CIEKAWOSTKA Teraz jasne? Ostatnio edytowany przez Ameriov - 21-06-2008 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Pajęczyny? Chodzi o te jajka co Spidery/PSy wychodzą? jest ich wpizdu w podziemiach tiquandy.
A to z poziomem na IoD na pewno naprawią. A co, jakby aktualni rookstayerzy postanowili się nawrócić? ;p
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzi o to:
![]() ![]() Kthxbye Dobra photobucket sie zepsuł więc sobie sami musicie wejść: http://s122.photobucket.com/albums/o...Server%202008/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() a te odtrutki to sa antidote rune? czy w ogole cos innego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Cycu Rookslayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @up
Podobno ma być to coś inngo ale co stanie się z runkami które zostały to nie mam pojęcia.
![]() |
#109 |
Blondynka
|
![]() Po prostu zostaną. Cip nie ma w zwyczaju odbieranie graczom przedmiotów.
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() A ja mam jeszcze takie pytanie do mondrego tutora. Skoro teraz nowi nie pojawiają się w świątyni, tylko przechodzą przez tą wyspę dla newbie mostem na Rook od południa to co oni tam mają? Szpadla dostają? A jabłka? Nie ma już? Coaty?
Wjal
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Harmonia
|
![]() Jabłka, jak i prawdopodobnie wino będzie "rare".
(wino jest aktualnie za ladą u Normy, jesli będę miał czas to podlecę sprawdzić czy je sprzedaje... lub niech zrobi to ktoś inny) |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dostają na start kurtaje z bagiem w zestawie, club, łopate... To chyba wszystko.
Antidote potiony to te butelki z niebieską cieczą jak już mówiłem. No i następna rzecz znaleziona, na północ od labiryntu MH widać kawałki nowej ziemi, prawdopodobnie pochodzą one z podziemi isle of destiny, ale jak już mówiłem nie mam do nich dostępu, jakiś inny tutor który tam był mógłby opowiedzieć coś na ten temat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Czyli LFy i jabłka staną się niedostępnymi już rarkami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() teraz pewnie zakladasz miliony nub charow, zbierasz bp backpackow wypelnionych jablkami i tak samo robisz z life fluidami xDDDDDD
@down psujesz zabawe, rozkrecalem atmosfere ;\ Ostatnio edytowany przez Ditto - 22-06-2008 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit @up A to przepraszam ![]() Ostatnio edytowany przez Tocallo - 22-06-2008 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() te baloniki kolo Normy moze da sie sciagnac? ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Blondynka
|
![]() Update najpewniej będzie albo 24 czerwca, albo 1 lipca.
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Blondynka
|
![]() Analiza dat poprzednich update. Ostatnio ktoś z supportu odgadł poprawną datę... Tym razem ta zasada także najprawdopodobniej zadziała.
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() kurcze ;/ nie pokazują mi sie ss y !!! ;////
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze mi ktos je wysle na maila?... pls .. ![]() myśle ze znajdzie sie ktoś w miare normalnyy ![]() Ameriov ...?? ![]() ![]() |
![]() |