|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Tak punktowali moi zawodnicy:
![]() Z napadu jestem zadowolony ![]() Jeszcze nie uakualnili tabeli, ale myślę, że cosik awansowałem ;p powoli i do porzodu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wiem, że mają kontuzję.. Myślałem, że Deco zagra już w tym meczu, ale jest napisane, że powrót w październiku. Carvalho kontuzji doznał chyba jakoś przed meczem... bo wcześniej nie widziałem, żeby czerwona krateczka była.
Myślę czy CR7 nie wprowadzić, ale on cholernie drogi. Awansowałem na 16 pozycję. 2pkt. straty do ciebie Yoh ; > |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bierz śmiało CR7
![]() Wykonałem parę transferów, wcześniej olałem tę grę. Gdy wróci Nasri, będę grał 5 pomocnikami, zastanawiam się, czy nie warto sprzedać Fabregasa i zamiast niego kupić np. Lampsa, tudzież Gerrarda, który zawsze coś przyfarci. Eksperymentalny atak, Zaki - Carew. Co do Johna to mam właściwie gwarancję punktowania, ale Zaki to niewiadoma, tak samo zresztą jak Wigan, które gra następny mecz z Boro. Arsenal gra następne spotkanie z Sunderlandem, to będzie chwila prawdy. Jeżeli Fabregas nie zaliczy dobrego występu i nie da paru punktów, wywalam go. To samo tyczy się Clichy'ego, zamiast niego mogę wziąć np. Laursena. Stosunkowo łatwe spotkanie ma Everton, który zagra z Newcastle. Liczę na Mikela, gol, asysta ? Zapewne rozczarowaniem będzie Ashley Young, jego zespół gra z Chelsea. Możliwe, że Villa dostanie do zera i Ashley dostanie raptem 2 punkty. To samo tyczy się Carew. Idealnie w obronie trafiłem z Carragherem. Najlepiej punktujący obrońca - jestem z niego dumny, miałem go bodajże od początku rozgrywek. Ciężkie życie będzie miał także Wright-Phillips, ale liczę, że Jo, Robinho i reszta paczki rozbije the Reds 3:1. 2 gole Shauna, jedna jego asysta, no i gol z główki Jamiego. Byłoby miło. ![]()
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ja tam odradzam grać piątką pomocników. U mnie się to nie sprawdziło.
Mam Zakiego od dwóch kolejek i regularnie punktuję. Jest dobry i nie na darmo ogłosili go jeszcze przed sezonem, że ma być obiawieniem premier league. Laursena miałem na samym początku.. dobry, solidny obrońca nawet strzelił 2 bramki, ale stwierdziłem, że lepiej brać obrońców z zespołów z 'top four' (nie z tottenhamu ![]() ![]() Co do napastników to polecam Defoe bo to bramkostrzelony piłkarz + egzekutor jedenastek a takich w ciągu sezonu kilka pewnie wykona. Ostatnio edytowany przez Fintex - 29-09-2008 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Pasuję się pochwalić
![]() ![]() CR7 załatwił sprawę.. Poza tym solidna obrona, Ireland i Zaki ![]() Najlepsze jest to, że na ławce rezerwowych mam samych asów ![]() Wy bawicie się dalej czy olaliście sprawe ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() a ja se tak poczynam
![]() mam sporo zawodników, w drużynie gwiazd :O