![]() |
#101 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
Cudy - to, że nauka nie potrafi wyjaśnić "cudownego ozdrowienia" to znaczy, że to dzieło boga? Opętania - choroby psychiczne |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 60+
Poziom mag.: 6
|
![]() Jest.... czy niema mi to poprostu WISI !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
|
![]() Nie mieszajcie takie żeczy w telewizje. Wiele osób mysli, że te najważniejsze i najciekawsze rzeczy muszą lecieć w telewizji... Na pewno NASA i inne organizacje mają tajemnice, o których się nie dowie telewizja. Widziałem nie dawno na paranormalne.pl przetłumaczony dialog radiowy z pewnym badaczem (chyba z NASA), który wygadał sie, że na Ziemi byli obcy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ufo - widziales kiedys ufo? dowody na istnienie - jakis kretyn zdawal sobie sprawe, ze ludzie beda wierzyc we wszystko co ukaze sie w podrzednym, szmatlawym brukowcu i wiedzial, ze moze na tym zarobic, dlatego wymyslil durna historie (np te o dwoch hiszpanach i wrzuceniu ufoka do wody, lol) wyglada na to, ze nie wiesz na czym polegaja opetania, nie bede ci tlumaczyc, bo sam nie znam sie na tym na tyle dobrze i szczerze nie bardzo mnie to interesuje, napewno jednak nie maja nic wspolnego z chorobami psychicznymi a co do adama i ewy, ta historia nie kloci sie wcale z teoria darwina, problem polega na tym, ze mozna ja zle zinterpretowac, bo nie jest ona dokladnym i doslownym opisem powstania ludzkosci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Cytuj:
Nikt na tym napewno nie zarobi ze opowie w gazecie ze widzal ufo . Strefa 51 sa podejzenia ze ufo jest tam i to jest jedyne miejsce na sweicie po za prawem , he? A wyjasnij mi to ze w USA spadl statek kosmiczny i przez miesiac robiono potajemnie badania czy to ufo , szmatlawiec sie jakis o tym dowiedzal i NAGLE znalezli dowody ze to maszyna USA. Pozdro&Pocwicz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tematu, ja wierze i w Boga jak i w Inne cywilizacje i koło dupy mi lata że zaraz ktoś będzie pisał że tak nie może być. Kto bo stworzył Wszechświat? Zielone ludki? Ogólnie to nie mam pojęcia czemu każdy nabija się ze kosmici są zieloni. Ciekawe czemu mamy takie wyobrażenie... a może naprawde w Strefie 51 jest Kosmita? był? a może gdzieś ich wylęgarnie znaleziono pod ziemia? Wrzechświat jest za duży żebyśmy byli sami - tyle powiem. Ale z drugiej strony za dużo jest dowodów ze Bóg Istnieje, że jest życie pozagrobowe. Tak jak ktoś się posjonuje "Ufo" niech też poczyta o wychodzeniu z ciał którego może doświadczyć zwykły śmiertelnik, wywoływaniu duchów, poruszaniu przedmiotami za pomocą "siły woli". A i jeszcze Opętania to jest najłatwiej zauwarzyć może nie w Polsce ponieważ jak to może niektórych zdziwi w polsce jest więcej wierzących niż w innych krajach np: Europy. Większość z Was miała styczność z Telewizją Satelitarna więć pewnie widzieliście kanały np: Włoskie gdzie są wróżby i inne zabiegi aby odpędźic Demony. Osobiśćie znam księdza który interesuje się Opętaniami i był kilka razy na zabiegach wypędzania z duszy Demonów i wiem z jego relacji że to co Ci ludzie wyprawiają podczas tych zabiegów to nie jest naturalne i że nie jest to spowodowane choroba psychiczna. Ten sam ksiądz mi mówił ze raz właśnie pomagał pewnej nastolatce którą opętał Demon tzn pojechał z nią do Jędrzejowa do Egzorcysty, i po pierwszych 4-5 się udało. Tylko że ksiądz miał później problem że tam Demon zaczął nawiedzać mojego księdza przez kilka dni. Nie wspominam ze czuł jego oddech ale np: otwieranie drzwi, zrzucanie przedmiotów, jest na porządku dziennym ta? Może coś jeszcze, mam znajomego który przy mnie potrafił poruszać ołówkiem, potrafił wyjść z ciała i zobaczyć co robi znajomy w domu oddalonym o 1km zadzwonić do niego i podać co przed chwilą robił jak ma ułożone kwiatki te sprawy. Więcej już nie będe pisał bo po co? Ogólnie zachęcam do oglądnięcia filmu na podstawie prawdziwych wydarzeń - Egzorcyzmy Emilly Rouse Pewnie każdy napisze że to jest zrobione komputerowo ale niestety to było nagrywane na żywo ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=lQlIN_VaM-Y rozszeżone http://pl.youtube.com/watch?v=LPkGtbPSwLg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: jest nieokreślona
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'ek
Świat: F(ajt)rora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Ejj :/ Mysle ,ze jezeli koniec swiata bedzie w 2012 roku to przyleci freezer (kto ogladal Dragon Ball wie o jaka postac chodzi) i bedzie chcial zniszczyc nasza planete jak Namek :''((. Mam nadzieje ,ze wtedy Son Goku wkoncu sie ujawni i wyratuje nas
![]() @Ufo Mam nadzieje ,ze ufo istnieje i bede mial kontakt 9 stopnia z jakas 3-ój cycata marsianska cipa ;x. @Do ludzi ,ktorzy tak obficie pisza o ufo Nie marnujcie czasu na rozpisywanie sie na forum ,iz jest wiele osob ,ktore poprostu sa prostszymi ludzmi niz wy i beda przeszkadzac wam w wymianie zdan. Radze znalesc jakies forum , na ktorym udzielaja sie ludzie ,ktorzy maja owe pojecie o tym i z ktorymi moglibyscie robic wymiane zdan , poglodow , informacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Wrócę tu jeszcze na chwilke do strefy 51. Wszystko fajnie ładnie, tylko dlaczego, skoro jest to takie super pro evul tajne miejsce to czemu można mu robić zdjęcia satelitarne?? Istnieje wiele obiektów wojskowych, którym nie można robić fotek z kosmosu ale co do strefy 51 feel free, kiedyś nawet widziałem takie zdjęcie. Jak na mój gust najbardziej prawdobodobne jest to że strefa 51 to baza służąca do oblatywania eksperymentalnych jednostek lotniczych (stąd doniesienia o UFO). Co do WTC, jestem za teorią mówiącą że to zdarzenie jest bardzo podobne do Pearl Harbor (amerykańcy wiedzieli, ale potrzebne było poparcie ludności w celu wywołania wojny, więc palcem nie kiwneli, a po tym zdarzeniu obywatele USA raczej nie mieli zbyt dużych obiekcji do atakowania Japoni). Co do UFO. Gdzieś tam w kosmosie szansa na to że istnieje życie jest taka sama jak na to że jutro ktoś, w jakimkolwiek temacie na forum tibia.pl napisze głupiego posta (100%). Hmm, jeśli już gadamy o różnych dziwnych zjawiskach może ktoś mi wyjaśnić co może wywoływać rozbłyski podobne do błyskawic (cały świat zmienia się w światło), ale bez grzmotu?? Wierze że jest jakieś sensowne wytłumaczenie, ale jakoś nie chciało mi się go szukać (w szczególności że z 2 najziwniejszych zjawisk widzianych w moim życiu to było drugie, a pierwsze nastąpiło między paroma takimi błyskami
![]() Ufff, ale się rozpisałem, jak chcecie się bawić możecie też rozwiązywać tajemnice mateorytu tunguskiego (UFO to jedna z teorii, chociarz ja preferuje komete która wybuchła nad ziemią). @down: Pamiętam nawet pracę na ten temat, przekonywała że wszelkie błędy w badaniach jadra ziemi można wytłumaczyć poprzez puste jądro. Jednakże miała wiele błędów więc można było się nią podetrzeć conajwyżej. Ostatnio edytowany przez Anerian - 26-08-2008 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ktoś tam pisał, że Obcy mogą zamieszkiwać Ziemię.
Jest taka teoria, że postacie dwuwymiarowe nie widzą trójwymiarowych itd. (kto grał w WoW'a to wie, że 2 party nie mogą sie spotkać w instancji - ot takie porównanie xP) Jest tez teoria Pustej Ziemii, w którą nie wierzę. Mówi ona, że Ziemia nie ma jądra tylko kolejną Ziemię, że tak powiem, w której zamieszkują inne istoty ( nie koniecznie kosmici)
![]() |
#111 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() OMG, kogo by jaralo niewiadomoco z trzema cycurami ?
![]() Tozto mutant jakis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() I tak, zdaje się, jest. A zdjęcia są choćby na Google Earth.
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy jednego nie wiecie albo nie rozumiecie chyba ,to jest miejsce po za prawem ! Tam koles sobie moze zrobic polowanie jak zobaczy czlowieka ktory sie wybral na spacer. Myslicie ze az tak to wszystko tajne bybylo jakby badali tylko militaria ? Po co skoro wojne maja wygrana a wyscig zbrojen polegan a pokazywaniu sily a nie jej ukrywaniu? Nawet jak to nie kosmici to cos grubeszego niz odrzutowiec czy paralotnia jakas ; p
Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 26-08-2008 o 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() Jak sie dowiedzieli ze w meteorycie naukowcy znalezli srodki genotworcze
i czlowiek pochodzi z kosmosu wiele ludzi powiedzialo " Bog NIE Istnieje " a tak poza tym oni tez mysla ze my jestesmy kosmitami dziwne ze nikt nie rozpierdoli takiego gowna latajacego |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Hmm, a F117 i B2, które baaardzo długo były utrzymywane w tajemnicy to niby piękna prezentacja zbrojenia, a jakbyś wiedział co w bazie 51 oblatywali i byłbyś prezydentem USA to też byś to gdzieś ukrył, bo większość samolotów które tam latały to zapewne kompletne niewypały (np. samolot w kształcie graniastosłupa z małymi wypustkami zamiast skrzydeł, JAK TO MOGŁO LATAĆ??). Pozatym to że jedna wojna się skonczyła nie znaczy że w najbliższej przyszłości nie wybuchnie 999 wojen w tym 99 światowych
![]() Ostatnio edytowany przez Anerian - 26-08-2008 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2 wazna osoba z pentagonu wypiowadala sie na temat tej strefy i , ze NIKT nie ma prawa tam wchodzic .(Nie wiem czy wiesz jest takei prawo w usa ze ty mnie zaprosisz na kawe rozpierdo*** mnie shootgunem i jak ci nikt nie udowodni ze mnie zaprosilem do domu to zabiles mnie legalnie ) Po 3 troche osob tam zginelo przez to , ze nie mieli odpowiednichdokumentow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Po 5 od lat 50-60 testowano samoloty z technologią STEALTH. Po 6 rząd amerykański ujawniał projekty po kilku latach testów a to że ktoś miał jakieś domysły szczerze ich jeb***. Po 7 prezydenci USA zmieniają się i nie każdy z nich wie wszystko <sam B. Clinton powiedział "w USA jest rząd do którego nawet ja nie mam wstępu"> Po 8 Majestic-12 <MJ 12> nie zajmował się technologią STEALTH <notabene Anglia i Francja również prowadziła badania nad tą technologią>
21:25 XXX [138]: o kurwa 21:25 XXX [138]: ;/ 21:25 Philo [140]: gdzie? 21:25 XXX [138]: nie przgladalem nasza klasa wpsialem pedały i wchodze na profil 21:26 XXX [138]: Pokaz. profil Geje Pedały z całego świata łączmy sie; (Nie wstydze; sie; tego kim jestem ) Cały gejowski świat 21:26 XXX [138]: i chcilem dac galeria a dalem 21:26 XXX [138]: ... 21:26 Philo [140]: i dodales do znajomych? 21:26 XXX [138]: tak >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Patrosek
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 8+
Skille: 10+
|
![]() Cytuj:
Nie oglądaliście Dnia Niepodległości? xD Siedzą tam czubki jakieś całe życie, nigdy słońca nie widzieli, tylko paru (może) kosmitów i wymyślają jak tu zrobić samolot na powietrze, czy inne ch*j wie co... Prawdopodobnie, Rosja, na Syberii ma kilka(naście) Takich tajnych baz... |
|
![]() |
![]() |