|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że zajęcia z WF-u są w szkole potrzebne? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
98 | 55.37% |
nie |
33 | 18.64% |
tak, ale w zmienionej formie..(?) |
46 | 25.99% |
Głosujących: 177. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Znaaaaajdziesz i to zdecydowanie wiele ; )
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
i jeszcze raz rzucała w nas kredą po głowach,gdy mnie trafiła powiedziałem "Za przeproszeniem niech się pani odwali" wysłano mnie za to do dyrektorki która oczywiście uwierzyła w to że ją jako pierwszy wyzwałem.
Ostatnio edytowany przez Luka$ek - 10-04-2009 o 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() U mnie to wygląda tak:
Jak zwykle biegniemy spóźnieni na wf bo nauczycielka nas przytrzymała w klasie, potem gdy już przebrani wchodzimy na sale wuefista za kare każe nam biegać 20min wokół sali. Gdy już przebiegniemy wszystko oczywiście jak to codziennie bywa dziewczyny jęczą, że nie będą grały w gałę bo szkoda im fryzury/paznokci/paru kg pudru na tą grę. Nauczyciel wtedy nawet gdy wcześniej dał nam piłkę do gały - każe nam ją oddać i zakładać siatkę. Mamy dwóch wuefistów: jeden pedofil maca wszystkie dziewczyny ,tylko niektóre mu przypierdolą w ryj(robi wszystko dla dziewczyn), i dyrektor szkoły - ten przychodzi raz na 4 wfy po czym każe nam biegać po szkolnych schodach i korytarzach(w dół i w górę do końca lekcji). Taka to sprawiedliwość.
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 10-04-2009 o 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() O ja... Co wy kurwa macie szkoły? Tu się molestują, tam sobie po ryjach dają...
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 10-04-2009 o 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() no hahah, ja mialem zawsze w miare spoko wfistow i byl lajt, najlepsze bylo w liceum jak mielismy miec raz w tygodniu gimnastyke, oczywiscie nikt nie chcial i sie zlozylo, ze w 1 tygodniu gosciu z innej klasy na gimnastyce sobie wybil 2 zeby, to powiedzielismy gosciowi, ze sie boimy gimnastyki i wolimy grac w noge xD I do konca lieum przez 3 lata ani razu nie mielismy gimnastyki, smiac sie chcialo jak mlodsze klasy musialy sie meczyc na tych kozlach itp haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja chyba naprawdę żyję w innym wymiarze, a porozumiewać z wami mogę się tylko dzięki Internetowi. U nas nigdy nie było czegoś takiego jak kary za niezrobienie czegoś. Nie chcę, nie gram, nie chcę, nie biegam. To ja nie będę miał czegoś zaliczonego, co to wuefistę obchodzi. A gdyby ktoś kazał mi za karę biegać non-stop przez 45 minut, tudzież zrobić 100 brzuszków/przysiadów/czegokolwiek - to bym po prostu wyśmiał.
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Dokładnie... Myślałem, że u mnie są do dupy WFy, bo są na początku lekcji itd. ale widze, że ludzie tu mają niesamowite patologie w szkole... 150 przysiadów, 45min biegania? Nie do pomyślenia, klucz do szatni i cze panie pseudowuefisto
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Tu chodzi o to, że nauczyciele(głównie panowie) gdy usłyszą, że dziewczyny jęczą i chcą siatkówkę to od razu zmiana planów i jest siatkówka.
Kiedyś miałem wf oddzielnie z dziewczynami i było idealnie. btw. Cytuj:
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() A tam wymyslacie, dobrze ze wf jest, bez tego wiekszosc z was miala by taka kondycje ze dali byscie rade tylko z kompa do lodowki i spowrotem.
45 min biegania was nie zabije, najwyzej powiecie ze nie dacie rady i tyle, toz nie bedzie was batem poganial... nie te czasy. Btw. Jak czytam te posty o laniu sie, wyzywaniu nauczyciela to nie wiem smiac sie czy plakac... Jakbym byl na miejscu waszego nauczyciela wf i uslyszal jakis chamski tekst to byscie pompowali az byscie czuli ogien w rekach. Gownazerie trzeba tepic, szacunku do starszych troche.
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Niechęć do Wf'u rodzi się z powodu kompleksów... młodzież boi się, że zostanie wyśmiana przed rówieśników i stąd te problemy. Ja nigdy nie miałem z tym problemów i wprost kocham lekcje Wf
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xelius
Jaka szkoła? : D @Zegenis Przeklinanie w gronie kolegów nie ma nic wspólnego z szacunkiem do nauczyciela, a rzucanie "kur*ami" jest nie brakiem szacunku, lecz głupotą. @topic Macie strasznie sztywne podejście do WF-u. Ja w swojej 'karierze' ucznia miałem samych olewających nauczycieli wychowania fizycznego, i bardzo się ciesze. Można z nimi na luzie pogadać, pośmiać się czy odpocząć w przerwie między lekcjami. Ciągle pamiętam pierwsze spotkanie z moim WF-istą z gimnazjum. 15 minut po dzwonku, klasa jeszcze nie zgrana, nikt ze sobą nie gada i stoimy pod salą. W końcu odważnie (ogień!) wchodzę do pokoju WF-istów, a w środku widzę ~30 faceta siedzącego na naszej klasie. -Przepraszam, jest pan Guz? (hie hie) -Tak, to ja, a co? -Będzie lekcja -No będzie po przerwie -Jest 15 minut po przerwie -A, to wyloguje się i lece : D I tak przez 3 lata. Wspaniała sprawa. Pozdro dla pana Guza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Argen: Nie chodzilo mi o klniecie miedzy soba ale chemskie odzywki do nauczycieli typu 's*******aj' etc.
Klniecie w mowie potocznej uzywajac 'kurwa' za przecinek swiadczy tylko o zlym wychowaniu a wyklinanie starszych od siebie o chamstwie
![]() |
#115 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: ;P
Poziom: 57
Skille: 82 ->>
Poziom mag.: ;P
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
To nie wina nauczycieli czy tez miejsca, a waszych kompleksów. Temat powstał tu nie z byle powodu. Zauważcie, że większość z was interesuje się grami i komputerem. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2008
Lokacja: blo/ki/gi t.pl
Wpisy bloga: 15
Stan: Zbanowany
Imię: nie pamientam
Profesja: Druid
Gildia: farmerstwo
|
![]() Ci co się boją W-fu są w kompletnie nietolerancyjnej szkole na dodatek uczniowie grożą że jak nakapujesz do dyrektora to wpierdol. Albo boją się wyśmiania, sam byłem kiedyś misiu taki a jakoś grać umiałem.
Co do topiku lubię W-f do kiedy nie zamienią go na jakieś zjebane baseny, czasami tak się zdarza, serio
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Basen na początku może się wydawać straszny ale uwierz mi, że po roku będziesz wyczekiwał na dzień w którym będziesz miał ten basen. Wiem z własnego doświadczenia
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Jestem uczniem LO. W pierwszej klasie dostalismy 53 letniego nauczyciela. Okazal byc sie moim najlepszym wfista w zyciu. Zaszczepil we mnie pasje do pilki recznej. Jego wfy polegaly na graniu w reczna/noge na pelnowymiarowej hali sportowej i poza tym przeprowadzaniu sprawdzianow. Potrafil zmobilizowac wszystkich do uczestniczenia w zajeciach. Zawsze usmiechniety, pogodny i zachowujacy sie jak jeden z nas - 17nastolatkow. Na wycieczce potrafil opowiadac zart o 'janku niemowie' lapiac kolege za malego ![]() W wakacje mial zawal i niestety poszedl na emeryture, lecz zawsze nas odwiedza z nowym zartem ^^ W tym roku mam mlodego absolwenta AWF-u Gdanskiego - wyloozowany i zabawny, ale to juz nie to samo... Ogolem uczniowe darza go mniejsza sympatia niz poczciwego pana prof. Tafila ![]() Chec mlodziezy do wychowania fizycznego jest wprostproporcjonalna do sympatii do danego nauczyciela.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
|