![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shoing
Profesja: Knight
Gildia: jeszcze nie mam
Świat: Pacera
Poziom: 8
Skille: 34/34
|
![]() Próbowałem w trybie zgodności ale się nie udało.
Zna ktoś inny sposób?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
|
![]() a to jak sie to gra na necie?? Nawalacie sie nawzajem czy przechodzicie gre?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() W pelna wersje drugiej czesci nie gralem, ale demko podobalo mi sie. W pierwsza czesc Baldura gralem dosc dlugo, mam ja nadal. Troche za pozno ja otrzymalem, bo oprawa gry nie zrobila na mnie zbytnio wrazenia. Owszem.. dodaje to klimatu grze, ale ja gralem juz wtedy w gierki znacznie lepiej wygladajace, wiec jakos mi nie przypadlo do gustu. Gra naprawde ciekawa- masa godzin dobrej zabawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shoing
Profesja: Knight
Gildia: jeszcze nie mam
Świat: Pacera
Poziom: 8
Skille: 34/34
|
![]() Jak zwykle mam dylemat.
Jaką postacią grać w BG (1)?? Edit: Aha, i jeszcze jedno. Czy da się importnąć postać z BG do BG 2?? Ostatnio edytowany przez Kapa - 08-10-2005 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Naturalnie, że się da przenieść postać z BG do BG2 w końcu te same systemy... Szkoda, że to przenoszenie nie wypaliło z BG2 i NWN (inne systemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
|
![]() Tak,do tej pory nie grałem w nic lepszego.
Najbardziej w (jedynce) podobaly mi sie poziemia candlekeep( ![]() W 2 urzekły mnie czarowięzy . Ale To co jest esencją baldurs gate a szczegulnie dodatku jest twierdza strażnika w raz z jej największym smaczkiem czyli maszyną do potworów i Demgorgeną (gorgoną).... kto tam nie był po prostu nie jest w stanie uważać się za znawce gatunki czy chociarz sagi. P.s Fajne terz są cmentarze w Amn i wapiry;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() Siema!
Mam mały problem: nie chcą mi się aktywowac Wrota Baldura. ![]() ![]() |
![]() |