|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiscie, ze na 50!
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() terefere kuku, 50 pompek czy przysiadów??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Lokacja: Kutno
Imię: Elon Arris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lajn
Świat: Guardia
|
![]() Kurcze nie da rady paka sprzedać :/
Ty no wtopa, że nie ma punktów za pompki i przysiady na serio :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ostatni ss ode mnie, marek nawet nie chce mi sie odpisywac, bo za glupi jestes :\ siema
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2010
|
![]() Jak chcecie się pośmiać to macie tu freestyle Grzecha i jeszcze 2 innych ziomków z naszej klasy z piątkowej imprezy xD http://patrz.pl/mp3/freestyle-szalkowo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() sorry ajnsztajnie, nie bede juz, przeciez to Ty jestes uczony, wiec nie moge Ci podskoczyc
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2010
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Imperatives
Poziom: 255
Poziom mag.: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrzcie Patrzcie Ile Mam Lat Heee! 9 Maj Dniem Szefuf
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2010
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Imperatives
Poziom: 255
Poziom mag.: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2010
Lokacja: Rybnik
Imię: Pakereczek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 54
Skille: 79/78
|
![]() Super Ss ;D ha ^^
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |