![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Jelenia Góra
|
![]() Dimmu Borgir = Symphonic Black Metal = Norway = All For Tid, Death Cult Armagedon, Puritanical Euphoric Mistantrophia & more
![]() Stay Heavy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() nie wime co oznacza exodus style kuzyn mi zrobil taka postac moze mi ktos powie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() Moj nick nie oznacza nic konkretnego, to poprostu moj pseudonim artystyczny... ale nawet nie wiem z kad to sie wzielo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Mój nick, a dokładniej słowo "Mały" to poprostu moje przezwisko szkolne a także... nazwisko. Naprawde, z ręką na sercu - jest to moje nazwisko
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Apophis_ - mój ogólny nick
Mój to... hmm... jestem WIELKIM fanem serialu Stargate SG-1 i Atlantis. No więc, w pierwszych sezonach główne powiązania były ze starożytnym Egiptem, a głównym wrogiem ziemian (że to tak głupio i badziewnie określę) był Apofis. Istniał on naprawdę. Był wężem i zabił go Ozyrys na łodzi jakiejś (nie pamiętam już dokładnie, tyle tego czytam ;p). No więc, w języku ang. pisze się to Apophis. Chciałem się tak zarejestrować na czat... ale lipa. Już ktoś taki istnieje ;d Więc dodałem _. Tak oto jestem Apophis_ xD Thimburd - mój nick Fantasy. No więc to... nie oznacza nic. Nie wiem, jakoś tak samo się wzięło.
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Slimaczek to ksywa ktora mam wszedzie, na gg, w tibii, mailu, w rl.. poprostu moj starszy brat mial ksywe slimak a jego kumple na mnie mowili maly slimak to zem sobie przemienil na Slimaczek, bo to jest jedno slowo i nie jest zbytnio zajete na mailach itd.
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Kryptonics??Hmm...Kto oglądał na TVNie kiedyś taki serial "tajemnice Smallville" powinien wiedzieć.Można też looknąc na tablice pierwjastków chemicznych...gdzieś tam jest Krypton no i jakaś zmyślona końcówka doszła.
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Kamlot (przezwisko) De' (dodatek
![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Paradox - system obsługi relacyjnych baz danych opracowany pierwotnie przez firmę Ansa-Software.
Paradoks - to zdanie, które zdaje się prowadzić do logicznej sprzeczności, lub sytuacji przeczącej zdrowemu rozsądkowi. Rozpoznanie paradoksu opartego na pozornie prostych i rozsądnych pomysłach prowadziło często do znaczących postępów w nauce i filozofii. Ja swoje troche podkoloryzowałem - "h". I tak powstał : PharadoX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Mój nick to Jerkov (nazwa własna no pl. nie czytac dżerk off czasami jak jeden gm -.- ) Thundersword (Gromomiecz).
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 16-09-2005 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() a mnie się spodobał Leonardo nie taK TWARDO
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() Wielka Bamboocha..
NIe wiem, ale hyba poprostu mi sięnudziłó i nie mogłem wymyślićżądnego nicka ![]() Profesia ![]() ![]() Level ![]() ![]() Nick ![]() ![]() Świat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: EZG
Stan: Aktywny gracz
Imię: Isessian
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Special Forces
Świat: Isara
Poziom: 32
Skille: 68/50
Poziom mag.: 14
![]() ![]() |
![]() Nick ten narodził się w mojej główce i podobny jest do nazwy potwora Assasin ale postac powstała przed updatem
![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________ Nick: Issesian Serwer: Isara ![]() Profesja: Paladyn ![]() Level: 12 i szybko rośnie ![]() Mlvl: 9 ![]() Skills: 45/35 i rownież szybko rosną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Gdzieniegdzie
Stan: Zbanowany
Imię: Pan Nosorożec
Gildia: Anonymous
Świat: Inferna
Poziom: 6
Skille: 25/25
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Mój nick wziął się stąd, że jako oficjalny kandydat na fotel Prezydenta Rzeczypospolitej, używam takiego nicku, jak się nazywam w rzeczywistości, żeby w ten o to tani sposób podnieść liczbę glosów oddanych na mnie. Dlatego nie zadawajcie głupich pytań, i lećcie do urn wyborczych, ewentualnie finansujcie moją kampanię wyborczą! Pamiętajcie! Pan Nosorożec, człowiek z charakterem!
Ostatnio edytowany przez Pan Nosorożec - 06-09-2005 o 23:37. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Susz
Stan: Niegrający
Imię: Dargor Ma'fess
Świat: Eternia
|
![]() CaldO - nick to zdrobnienie, a czego ? Juz mowie. Od dawna obdazylem wielkim zamilowanieni serie gier Rainbow Six
![]() ![]()
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Khan to poprostu Khan. Imię mojego życiowego patrona. Jego podobiznę przedstawia wykonany przeze mnie rysunek, ktory mam w awatarze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak mi sie kojazy poprostu;]
![]() |